Трябва да се приеме адекватен бюджет

Експерти анализират
Обновена: 4 май 2023 15:43 | 4 май 2023 15:43, Росен Стойчев
7
Трябва да се приеме адекватен бюджет
Снимка: БГНЕС

„Въпреки разрива партиите трябва да имат съзнанието, че трябва да бъде приет бюджет. Независимо от хода на тези разговори, независимо от перспективата да има предсрочни избори – непопулярното решение включва да се седне на една маса за разписване на адекватния бюджет.

Още по темата
В много системи вече има недостиг на финансови средства, съкращават разходи и не знаят от къде ще вземат пари и за заплати – социалният сектор, образователния”. Това заяви политологът Георги Киряков в студиото на предаването Нова Нюз.

Според политолога Даниел Стефанов сценариите се сменят доста бързо. „Най-добрата опция, която имахме на масата – голяма коалиция, вече я няма. Голяма коалиция обикновено има в моменти на кризи. Основният проблем тук е, че няма достатъчно партии, които да са съгласни да поемат отговорността и да направят това, което трябва да се направи. Шест милиарда не е много да ги отрежеш от бюджета. Тук става въпрос за много трудно намиране на мнозинство”, обяви Стефанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: парламентдиалогбюджет
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
'Шест милиарда не е много .'- за кого?
4
2
 
12
 
! Отговори
Фен на Вики Джъстис преди 1 година
По - добре да няма приет бюджет, отколкото на ни наблъскат насила в "ЕВРЕЙОЗОНАТА".
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато теглихте пари и раздавахте без да му мислите нямаше проблем, сега като се размириса от вашите действия сте се сетили да правите бюджерт.
2
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Tрябва, но може ли буци, слабуци & ko да приемат адекватен бюджет?? Мисля че се подразбира..
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябва , ама друг път.Сами поискахте Радева държава.Тогава ще гледате паради, любовници и злоба по съседки.Това може да предложи човека и това прави.