Колев: Малко е вероятно да видим правителство

Очаква избори
9 май 2023 14:09, Росен Стойчев
6
Колев: Малко е вероятно да видим правителство
Снимка: БГНЕС

С насрочването на ден за връчване на мандата президентът казва "хайде стига вече с тия игрички". Всеки ще си носи последициите, процедурата се отпушва. Става все по-малко вероятна възможността да се състави правителство. Шансът е 20 към 80 в полза на това да не се състави управляващо мнозинство. Това каза социологът Кольо Колев за Нова Нюз.

По думите му вървим към предсрочни избори.

Още по темата
"Всичко друго е опит за търсене на форма на мнозинство, подкрепящо едно или друго управление, но това изисква доза здрав разум, което трудно се наблюдава. Доминират основно интересите на партиите, а не опита да се намери общо решение, относително приемливо и компромисно. Ясно е, че трайно управление е изключено, а временно-експертно изглежда малко вероятно", смята той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
toti преди 11 месеца
Много се радвам, че Колен казва това,ЗАЩОТО ТОЯ НИКОГА НИЩО НЕ Е ПОЗНАЛ !!! САМО БЪРБОРИ ГЛУПОСТИ !!!Преди ГЕРБ доста разчитаха на неговите братвежи и станаха ВТОРИ !!
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Как така? Нали Борисов бил голям стратег, опитен вълк, удушил в хватката си ПП-ДБ, отборил бил ветрилото и т.н. Какви ли не глупости слушахме в последно време, всеки възможен специалист се изказа за това как е хубаво хунтата на ГЕРБ да ни управлява отново. Е, накрая ГЕРБ направиха точно това, което и преди две години с Даниел Митов- едно нищо. Ако не направят Коалицията Магнитски, нямат шанс.
3
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
По-добре изобщо да не виждаме, щом ще е онази марионетка от Брюксел - Мария Гарганел!
2
3
 
6
 
! Отговори
ясно, преди 11 месеца
значи ще има редовно правителство! Колювите прогнози никога не се случват!
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Пембян Кольо, фъргай на шарен боб, ша познайш...