Георгиев призова партиите да загърбят противоречията

Той иска да се гласува законопроекта за движение по пътищата
11 май 2023 16:03, Нели Христова
13
Георгиев призова партиите да загърбят противоречията
Снимка: БГНЕС

Председателят на СОС Георги Георгиев присъства на заседанието на парламентарната комисия по транспорт, която ще разгледа законопроекта, внесен от депутатите на ГЕРБ-СДС ПРЕЗ октомври 2022 г. за затягане на контрола на движението.

"Предлагаме пълен достъп на Пътна полиция до всички камери за управление на трафика на всичките 265 български общини. Така само в София ще увеличим 200 пъти капацитета на МВР да глобява за превишена скорост и преминаване на червен светофар. В законопроекта, изготвен съвместно от екипа ни и депутатите от ГЕРБ-СДС, предлагаме по-голяма част от постъпленията от глоби да се връщат в общините и да се инвестират само и единствено за подобряване на пътната безопасност и контрол на движението по пътищата.

Отново се обръщам с молба към депутатите от ПП-ДБ, БСП, ДПС, "Възраждане" и ИТН да подкрепят в спешен порядък и гласуват законопроекта, загърбвайки политическите противоречия в името на опазване живота на българските граждани. По улиците се води война и който не й се противопоставя, става мълчалив съучастник в нея.", призовава Георгиев преди заседанието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
4
 
! Отговори
Тоз калмук преди 11 месеца
не беше ли от ПП или ДБ? Бъркам ги вече, ама няма значение - всички са маскари!
5
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Не всички са продажници развяващи укърски флагове, като тоя грантаджия.
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тоя сеяндур иска полицейска държава от сорта на биг брадър! Ало сеяндура заради някакви сяндури няма да страдаме ние дето сме десето поколение Софиянци. Върнете всички сеяндури там откъдето са дошли.
3
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
"Загърбете противоречията в подкрепа на краденето!"; "ГЕРБ ще изведе България до нови дъна и пропасти!"; "Само ние от ГЕРБ знаем как да усвояваме от Европа добре!"
2
2
 
0
 
! Отговори
Прави преди 11 месеца
Правиш
1
6
 
8
 
! Отговори
Сата НАТО преди 11 месеца
Какви противоречия, защо да загърбват? Това е нормална демократична борба. Никой не е длъжен да уйдисва на акъла на избирателите на Тиквата, които до един са иддийоти и подле ци.