След срещите на ГЕРБ в НС: Не са обсъждани министерства, позиции и имена

Разговорите - конструктивни и не винаги лесни
88
След срещите на ГЕРБ в НС: Не са обсъждани министерства, позиции и имена
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

ГЕРБ и номинираната за премиер Мария Гариел се срещнаха днес с представители на ДПС, БСП и ИТН.

Още по темата
Насроченият разговор с ПП-ДБ се провали заради отсъствието на съпредседателите на „Промяната“ Кирил Петков и Асен Василев. Представителите на ГЕРБ отидоха в зала „Запад“ в НС, чакаха 5 минути и си тръгнаха, след като никой от втората политическа сила не се отзова на поканата им.

След края на срещите Томислав Дончев от ГЕРБ обобщи как са преминали те.

"Разговорите бяха конструктивни и не винаги лесни. С става въпрос за различни партии с различни виждания, цели и приоритети. Бяха обсъждани проблеми, рискове, възможности политики и политически формули - възможни и невъзможни формати. Това, което не е обсъждано са министерства, позиции и имена", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
0
 
! Отговори
Разговор преди 11 месеца
Баце: "Ко стана ***". Гаргамел:"Не стана" Баце: "Ами като не идваш у Банкя да те съветвам" Гаргамел: "Пак нямаше да стане" Баце: " Как бе става ми" Гаргамел: "Е само мъжа ми дава веч такива съвети". Баце: " Е па то верно няма да стане".
65
0
 
1
 
! Отговори
Не вярвам! преди 11 месеца
ГЕРБ отдавна са започнали да си пазарят подкрепа и да прилъгват с постове и министерства. Кого залъгвате.
64
0
 
1
 
! Отговори
Пфуй преди 11 месеца
Мария Габриел да си отива там откъдето изпълзя.
63
0
 
1
 
! Отговори
Право на мнение преди 11 месеца
Всички стремежи на младото поколение за Промяна и Борба с Корупцията бяха задушени от СИКаджийската Мутра от Банкя с организирана *** кампания срещу ПП!
62
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ахахахаа...ей герберунгели, много ли ви е страх от Възраждане? Знаем! Даже не ги поканихте за среща, а всички други партии ги поканихте. Костя ще ви смачка на следващите избори!
61
0
 
1
 
! Отговори
Мхм, преди 11 месеца
и един мармот завива шоколад в станиол... :)
60
1
 
2
 
! Отговори
от централата преди 11 месеца
е не са обсъждани министерства но нинова иска да знае дали пак ше е министър , щото ако не е , подкрепа нема да даде :)
59
2
 
0
 
! Отговори
ВЕЧЕ СМЕ В НАТО преди 11 месеца
АМИ ЗАЩОТО СЕГА УКРАЙНА Е НАТОВСКИ ПРОЕКТ. И НИЕ БЯХМЕ КОМ. ПРОЕКТ.
58
6
 
2
 
! Отговори
ГЕРБ-София преди 11 месеца
Мария Габриел - Премиер
57
1
 
5
 
! Отговори
Ком проект преди 11 месеца
Комунистът Ленин създаде украйна, а после Хрушчов я разшири. Защо сега западните страни защитават и спонсорират един комунистически проект?
56
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Само че в официалната ѝ визитка, която може да бъде открита на сайта на Европейската комисия, никъде не се споменава, че настоящият еврокомисар по иновациите, науката и културата има докторска степен. Във визитката ѝ, разпространена от ГЕРБ след номинацията ѝ за премиер, също липсва такава информация...
55
2
 
1
 
! Отговори
Слава украини преди 11 месеца
До 65 А комунарите в това за животните тоя камиона забравих му името
54
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Във видео, в което преди 13 години Габриел (тогава още с фамилия Неделчева) представя визитката си като кандидат за евродепутат от ГЕРБ, тя казва: "По образование съм доктор на политическите науки и в момента работя като научен изследовател в Института по политически науки Бордо, Франция, и Института по европейски науки в Брюксел".Само че в официалната ѝ визитка, която може да бъде открита на сайта на Европейската комисия, никъде не се споменава, че настоящият еврокомисар по иновациите, наук
53
0
 
2
 
! Отговори
Христо Христов преди 11 месеца
Не се обсъждат, щот никой не ги пита. В козяк имат досиетата, изкуствен интелект... и са спуснали списъка.
52
5
 
3
 
! Отговори
Висацки преди 11 месеца
До 60 Рушия те е освободила от няколко влакови композиции злато.Червената чума не е освободила България а я е окупирала.Гледай второто освобождение.
51
1
 
6
 
! Отговори
УSSрайна преди 11 месеца
Каква слава, каква уSSрайна? Една напълно фалирала изкуствено създадена държава. Добре, че няма да съществува след края на СВО, защото тия не могат да се отплатят до 20 тото им поколение.
50
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Никой,Не желае да Лигитимира " властта" на ГЕРБ и " управлява" с нея!-:)) И в това 5 то по ред НС ,това Няма как да се случи!!! ГЕРБ ще върне мандата Непокътнат!-:)))
49
1
 
6
 
! Отговори
Корпорат америкос преди 11 месеца
Америка и американските корпорации (много от които с шефове евреи) създадоха и спонсорират нацизма в украйна, както създадоха и спонсорираха нацизма в германия през миналия век. Всичко е с цел същите корпорации да се докопат до ресурсите на огромната и богата Русия и до руското население като евтина работна ръка. Русия ни освободи от злото. Ако небеше Русия, сега целия свят щеше да се германия.
48
1
 
4
 
! Отговори
Крив път преди 11 месеца
Америка дължи 31 трилиона долара. Кога ще бъдат върнати тези пари и кой ще ги връща? Уникален хегемон, длъжник. Да обърна внимание, че в момента и ние дължим пари и продължават да се теглят. Преди 33 г. не сме дължали пари, напротив много страни са дължали на нас. Какво стана през този прословут 33 годишен преход? Настана ужасна демографска катастрога, бедност и задлъжнялост. Още ли сте уверени, че държим правия път? Вас питам демократчета и либерастчета...
47
1
 
3
 
! Отговори
15 млн на ден разход преди 11 месеца
Само за днес киевския режим е изразходил 15 милиона евро, посредством използване на противовъздушни ракети, оръжие, различни мониции и техника. Всичко това се спонсорира от евросъюза, нато и твоите данъци. Не бъди м.а.л.о.у.м.е.н, не давай парите си за оръжие. Поддържането на укронацисткиярежим, нато и ЕС, те прави съучастник в убиването на хора.