Денков заподозря, че ГЕРБ играят театър, в който ПП да служи за параван

Обръщението на Габриел било към БСП, ДПС и ИТН
Обновена: 15 май 2023 10:05 | 15 май 2023 09:06, Камелия Цветанова
61
Денков заподозря, че ГЕРБ играят театър, в който ПП да служи за параван
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg, архив

„Обръщението на Мария Габриел не беше към нас, а по-скоро към Нинова, Карадайъ и ИТН. Това е показателно. В петък от нас без да имаме информация искаха да чуят „да“ или „не“ и всеки, който присъства на срещата усещаше, че бутат към "не“. Добре, че беше Габриел, която искаше да отговаря на въпросите. Не е ясно до колко това е театър, в който ние да послужим, като параван и алиби“, каза съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ акад. Николай Денков пред bTV.

Още по темата

„За експертен кабинет с мандат от една година чухме за първи път вчера. Добре беше да се чуе, до вчера знаехме само кой ще е премиер. Добре ще е да се съберем ида обсъдим дали има нещо ново, което да промени нашите намерения“, посочи той.

Денков се надява ГЕРБ да включат и тях разговорите, а не да останат извън тях като „Възраждане“.

„Видяхте как в четвъртък и петък се назначават срещи без нашите лидери и изглеждаме виновни затова, че те отсъстват, а когато след това се прави среща тя за малко да не е взривена. Делян Добре почти взриви срещата, така че много бързо да дойде и да успокои нещата. За нас не е много ясно дали има истински разговори и това е само  прикритие зад едни други разговори, които вече са приключили и днес ще бъдат само официализирани“, посочи той.

"Непрекъснато ГЕРБ ще се опитва да ни вкарва в някакво сайд нот – няма време. Когато на нас ни поискаха състав на кабинет, ние го показахме, само за да могат те вземат информирано решени, а от нас искат да чуят „да“ или „не“ без да знаем информацията, която бе оповестена вчера и ни дават по-малко от 24 часа, за да решим", посочи Денков.
"Това притискане във времето е с цел да се направи грешка, не е основа на нормални разговори", категоричен бе той.
"До 15 ч. няма какво да кажем. Има седем дни. Те трябва да се използват правилно", добави той.

По думите му ще подкрепят политиките и законите, които заедно с ГЕРБ заложили в законодателната и управленска програма, независимо кой е на власт.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Денков се надява ГЕРБ да включат и тях разговорите, а не да останат извън тях като Възраждане". Иначе казано, ПП искат по-добра роля в театъра.
9
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И без да съм акедемик е оЧевадно че е уйдурма на Доган и ЧЕКМЕДЖАН..и успива ги ,изнудва..звезди им сваля от небето с поредното "европейско" магаре - ам от село- дет хал хабер си няма снажката от нищо (ам от апартамент в Лозенец и тя разбира)-разхожда я на синджир кът мечка- другите гербаджийски лакеи мълчат - аха аха пунта габриел да мине - ам нъц - трябва с дпс,бсп и малкото дпс/итн- официално да продължат щот милиардите в порции чакат..
8
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На който му трябва таковач,да оди да му ляга.Държава не се управлява с такованье а със сиво вещество в горния орган.
7
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Народ който вместо да сади нивите си със селско стопанска продукция ги засажда с фотоволтаици няма да загине хаха
6
10
 
10
 
! Отговори
Един Българин преди 1 година
До ПенчоИма си достатъчно време, просто господарят ти от Банкя иска този път на всяка цена да управлява и с БСП и ДПС е по-лесно, защото не му се налага да се съобразява чак толкова. Дава им порциите и те са щастливи. Ако е с ПП трябва да мисли политики, реформи , а това е проблем за него. Той добре си беше свикнал да си яде от всички нас и реформи не му трябват. Отлив на гласове заради БСП ще му е 5%, а след като загуби местните избори ще бъде поне 15%.
5
14
 
7
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 1 година
Сиренцето...Гешефф,поставено в...капана на Тиквата не е ли достатъчно за да...залови ПП-ДБ. Какво искат тези хора,може би всички...кюлчета и пачки,ама има да...чакат.
4
14
 
15
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Дянков, стига писка! Признай, че Боко ви го натакова с 200 :)))))))) Паднахте зад борда.
3
3
 
16
 
! Отговори
555 преди 1 година
Цирк
2
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чакай бе нали уж служебното правителство нямаше право да, сключва, договори и концесий а енергийния министър здраво прави далаверки целите баири ги насади с фотоволтаици даже и гори секат хич не им пука
1
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Денков заподозря, че ГЕРБ играят театър, в който ПП да служи за параван. . . . . НЕ ПАРАВАН А ПАРАПЕТ!