Предстоят разкрития, с които само Гешев разполага

Това обяви Пламена Игнатова
15 май 2023 14:15, Росен Стойчев
161
Предстоят разкрития, с които само Гешев разполага
Снимка: БГНЕС

„Гешев няма да се даде без борба. Предстоят някакви разкрития, с които само Гешев разполага. По отношение на ДПС той използва думата „предателство”, обвини Сарафов, че опитвал да прекарти делото „Барселонагейт”, но преди месец самият Гешев обещаваше, че до две седмици всичко по това дело ще е приключило.

Той самият е разговарял с изключително много политици, докато обяснява, че политиката се меси в съдебната система, което също е вярно.

Още по темата
Отдавна се носят и слухове за негов посланически мандат, но сега ще видим дума срещу дума. Това заяви журналистът Пламена Игнатова в ефира на Нова Нюз.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
10
 
6
 
! Отговори
Ванга. преди 1 година
може да видим некролога му, натам отиват нещата. този го мразят всички, на никой не му пука за него.
59
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те такива неща не се разкриват, а се търгуват. Имат цена само когато не са разкрити. Затова не очаквам разкрития. Вероятно ще се разберат като приятели.
58
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Интересно е , какво сгафи каскета , та му скроиха нов? Щото съдбата му е решена вече . Човека си беше точен в договорките пазеше , криеше , защитаваше опг- то.Ще излизат интересни новини , май.
57
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов(ГЕРБ), Добрев(ГЕРБ), Горанов(ГЕРБ), Овраров(БСП), Гергов(БСП), Пеевски(ДПС), Данчо(ДПС) само една малка част от онези, които трябва да бъдат разследвани и осъдени.
56
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Време е да махнат поста Главен прокурор на БГ след толкова излагации на всички,които са го заемали и нито една голяма риба в затвора. Татарчев, Филчев, Велчев, Каскетаедно голямо нищо.
55
2
 
17
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
Бьлгарските престъпници смятат , че - фбр няма свои внедрени агенти навсякаде и са безнаказани
54
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички почтени хора в България искаме оставката на Гешев откакто Борисов, Доган и Пеевски го направиха Главен прокурор, за да пази откраднаътие им милиарди. И сега какво - махат Гешев, но Мафията пак ли ще е неподвластна на Закона? Това не е демокрация - това е путинизъм в чист вид.
53
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отстраняването на Гешев е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН МОРАЛЕН И ЗАКОНОВ АКТ, но очакваме от него най-после да отупа от праха папките по делото КТБ и каже истината за ДП, че не е държавно предприятие, а е главният виновник за най-големия обир Делян Пеевски, да каже и повдигне обвинения по случая Къщата в Барселона", "Осемте джуджета", за пачките и кюлчетата в чекмеджето на вожда, за рекет от В.Божков на около 60 милиона в полза на Борисов, Севда и Горанов, за липсващия асфалт и милиардите, ограбени чрез строителната мафия, за руските тръби, за които сме платили над 3 милиарда в полза на Путин и ред други гран
52
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каквото и да е правил Каскета 10 дни в Ню Йорк - да е прехвърлял пари, да е лобирал за Пеевски, да е пял пред ФБР за Бойко и ОПГ-то му - тук той няма бъдеще, освен като портиер/охрана в София Тех Парк.Забавното е, че тези, които са решили да го махнат него, може би са решили същото и за шефа му Барба Га нь ос.
51
3
 
14
 
! Отговори
мак преди 1 година
Водят се някакви игри. банкянският назначи геша, за да има чадър и позна, от благодарност главният не пипаше много-много гербавите за нищо. Сега пък дойде мара и веднага всички скочиха, че е права като му иска оставка. Според мен геша няма да проговори, иначе щеше да е принуден да се изповяда за това, как си затваряше очите и бездействаше.
50
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гешев, айде бе човек, покажи че имаш то.ки. Вкарай ги Борисов и Шиши в затвора имаш много, много доказателства.Да тръгне България напред и нагоре.
49
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Възможно ли е Гешев да се превърне в българската версия на Никола Гратиери и Лаура Кьовеши взети в едно? Това ще е нещо велико. Ако Гешев реши да го направи и смачка корумпираната мафия на ГЕРБ и ДПС, и БСП, заставам зад него. Зад всеки, който работи срещу корупцията и срещу мафиотите, политически, обществени или каквито и да са.
48
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Видя се кой държи прокуратурата и цялата държава, ако още има неразбрали!
47
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Демократичните сили демократично са взели едни пари.
46
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Второ действие на пиесата на мафията " Гешев уж ще бъде сменен с втори Гешев". Вчера проф.Пенев, министър на правосъдието от тоталитарно време и участник в изработването на конституцията през 1991 г.каза ясно, че е надделяло искането прокуратурата да бъде по съветски модел - едноличен всевластен и неконтролируем гл.прокурор и структура на прокуратурата, която зависи изцяло от него и така еднолично управление на правосъдната система от гл.прокурор. 33 години наблюдаваме този произвол и умишлено безнаказаност за властващите преди и сега.
45
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За Гешев едиснтвената опция остава да арестува крадеца Боко. Обаче и крадеца Боко има компромати за Гешака - това за сирена Жоси е дреболия. Слуховете са че Гешака е замесен в убийство и за това Боко го е направил прокурор - щото има с какво да го държи.
44
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Още циркове. Гешев ще вземе хляба на цирк Добрич ...
43
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе нищо няма да стане.И знаете ли защо , не му пука вече на никога.В Бг всичко е приключело и морално и всячески.Селски разправии из медиите и толкоз.
42
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Посмяхме се за сметка на Иван Гешев, време е обаче да погледнем сериозно на нещата. Коя е тази организация, защото това не е по силите на един човек, която може в рамките на някакви десетина дни да инсценира атентат срещу най-висшия прокурор, да накара прокурори, журналисти и политици в един глас да ни убеждават как това било посегателство не само срещу живота на Главния прокурор, но и срещу цялата ни държава, а няколко дни по-късно целият този хор да запее други дитирамби, да обърне палачинката и да преживее небивал душевен катарзис искайки оставка на довчера обожествявания Инструмент в ръцет
41
4
 
5
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
ПП-тата и Рундю защо мълчат?