БСП едва ли ще може да защити социалното в този бюджет

Очакван ход от Борисов
23 май 2023 23:50, Росен Стойчев
5
БСП едва ли ще може да защити социалното в този бюджет

Това беше очакван ход от страна на Борисов, той даде мило и драго да прилъже ПП-ДБ, това което се случва, е най-пълното погазване на надеждите на избирателите - това е груба фалшификация на изборите. Така членът на НС на БСП Атанас Мерджанов коментира решението на правителство с премиер на ротационен принцип.
Още по темата

По думите му избирателите още повече ще се откажат да гласуват.

"Тук водещото е преди всичко изконното желание на Борисов да бъде изпран, да не остави впечатление, че е единствената пречка за съставяне на правителство. Затова направи компромиси, които неговите привърженици не подкрепят", заяви Мерджанов в студиото на Bulgaria ON AIR.

Очакванията му са за управление с безпринципни компромиси. Според Мерджанов всичко е по сценарий, но никой не е "изчислил личността на главния прокурор".

"Мълчат, защото няма какво да кажат, мълчат доста политически сили, само от ИТН се произнесоха. И МВР мълчи, днес само служебният премиер се пошегува, доста умело. Всичко това е на гърба на горките граждани и избиратели. Ще бъдат взимани много и непопулярни решения. Нашата ПГ едва ли ще може да защити каквото и да се социално в този бюджет", каза още Мерджанов пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 11 месеца
Вашите социални програми са неразумни и помпат инфлацията , създават бюджетен дефицит и ни отдалечават от еврозоната. Аз съм привърженик на ГЕРБ и въобще не съм разочарован от споразумението между двете големи партии. Напротив приветствам инициативите на Борисов (независимо от какви съображения го прави) Вие казвате-направете правителство, без да посочите формула , а ето ББ я намери. За това пак с удоволствие ще гласувам за ГЕРБ-единствените, които създават спокойствие и стабилност.
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Анонимен 3 Пари на калпак раздават на бизнеса. И сега се точат милиарди за енергийна подкрепа на оялия се "бизнес". На хората никой не раздава пари на калпак. Минава се през жестока цедка. А достатъчно работни места така и не се създадоха за 30 год. С изключение на София.
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Стига с тези ваши социални. Спрете да раздавате пари на калпак. Създайте работни места и давайте европейски заплати на хората, а не помощи.