Каракачанов за червената боя: Ултралиберали, бумерангът винаги се връща!

Двойните стандарти са отрова с бавно, но сигурно деструктивно действие
23 май 2023 11:58, Александър Попов
112
Каракачанов за червената боя: Ултралиберали, бумерангът винаги се връща!
Снимка: БГНЕС

И да плачете сега трябва да сте наясно, че бумерангът винаги се връща! Това казва в своя позиция във Фейсбук почетният председател на ВМРО Красимир Каракачанов по повод острите реакции от Европа, а и в България, след гражданския протест от 21 май, когато сградата на Европейската комисия в България беше замеряна с яйца и червена боя.

Ето пълния текст на позицията му:

Интересни бяха реакциите на медиите, институциите и европейските представители, като Роберта Мецола, относно хвърлянето на яйца и боя по сградата на Европейската комисия в България.

На публично мероприятие – „Поход за мира“, на 21 май сградата на ЕК беше обсипана с червена боя и яйца от граждани, участващи в шествието. Не подкрепям категорично това като начин за изразяване на мнение, окепазявайки сгради, но двойният стандарт на „европейските политици“ е налице.

Само преди почти 3 г. подобни едни други протестиращи омаскариха не една или две сгради в София – Министерски съвет, Министерство на финансите, Министерство на отбраната и т.н. Тези действия бяха извършени от група граждани, подобна на тази от онзи ден, които и тогава отстояваха своите вярвания и принципи. Само че тогава не видях да има такава гневна реакция от страна нито на българските медии, нито от страна на европейските политици. Даже част от европейските посланици само преди 3 години определиха идентичните действията не като вандалска проява и гавра, а като „проява на гражданска позиция“.

Ами затова Европа е на този хал. Двойните стандарти са отрова с бавно, но сигурно деструктивно действие. Когато Ви отърва замерянето с яйца и боя е лошо, но когато някои хора с подобни виждания на Вашите го правят – е добре и граждански правилно.

По принцип и онези от 20-та година имаха основание да протестират срещу корупцията и „дълбоката държава“, както те формулираха тогава гражданските си акции. Така и тези от онзи ден обаче имат право да протестират срещу неадекватната политика на Европейския съюз относно войната в Украйна, ковид мерките, икономическата криза.

Докато евролибералите от Брюксел не спрат да подстрекават и шумно да подкрепят „граждански акции“ като гей парадите, всякакви шумни хепънинги и проекти, които открито рушат християнските и семейни ценности, върху които някога беше изградена силната и горда Европа, нещата няма да се оправят.

Ако сте забравили, ще Ви припомня третия закон на Нютон – на всяко въздействие съответства равно по сила и противоположно по посока противодействие. И ще Ви припомня и две хубави български поговорки, които онагледяват картината от онзи ден - каквото повикало - такова се обадило. И – когато сееш ветрове – ще жънеш бури.

Поуката оставям на Вас, г-жи и г-да ултралиберали. И да плачете сега трябва да сте наясно, че бумерангът винаги се връща!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още по темата: Красимир Каракачанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ура за липсата на воден кадастър и летящата тикква *** хеликоптер с обещанията от наеодненото село Бисер ура ура налято е. Ура за ЕС половин България е на септични ями и режим на водата всяко лято ураа. Кърпим дупки по ремонта на ремонта на ремонта *** ленти ураа
51
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Цяла пернишка област половин милион души бяха без вода цяла година урааа да живее ЕС
50
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Кво е налято ве, ти нормален ли си? Взел да ми се хвали че хората изобщо съществували все още. Глупенддер, всичко е в дългове, а плащаме данъци и колко стотин милиона членски внос. Задължение на държавата е да поддържа пътищата училищата и т.н. ЗАДЪЛЖЕНИЕ, разбери го !!!
49
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Агента на ДС, остави Джамбаза и се пенсионирай, колкото и да се пънеш симпатизантите ти намаляха и докато си там още ще намалят.
48
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Каракачанов е от ония дето като си отворят устата и ти става ясно защо е по- добре в ЕС и НАТО,ДАЖЕ С КАБИНЕТ КАТО ТОЗИ ДЕТО СЕ ЗАДАВА.Ами по -добре е отколкото такива като ВМРО и подобните им.
47
23
 
13
 
! Отговори
До русотрола преди 10 месеца
Над 80 милиарда са наляти, откакто сме член на ЕС! В София е построено метро/за 10 год.близо 40 километра/, и продължава да се строи! Построено е Околовръстно, целият Център е обновен! Няма град , до който да не стигнали Еврофондове!Завършени са магистралите Тракия, Люлин ,Марица, а Струма и Европа се строят! Над 2 000 сгради са санирани! Почти няма училища и болници, които да не са реновирани с Европари! За да не видиш направеното от ЕК, си или сляп, или обикновен"русороб"? Второто е диагноза!
46
1
 
6
 
! Отговори
смешен плач преди 10 месеца
Да ама не.Оправиха Македония и се заеха с Европа от ВМРО.
45
12
 
13
 
! Отговори
Българин преди 10 месеца
Агент Иван пак се задейства! Какво общо има ЕС, че руската матрьошка Радев, с парите на Черепа, организираха погроми на Български институции! ЕК само ни наливаше пари, и Тоя също е сърбал от копанката! И когато някакви ***, фенове на фюрера от Кремъл, замерят сграда на ЕС, било по-различно ????Донякъде го уважавах Този , но откакто излезе от властта, от него говори само бившето ченге!
44
0
 
2
 
! Отговори
До 46 преди 10 месеца
До Анонимен 46 Щеше да изглеждаш по-интелигентен и грамотен от тези за които пишеш, ако думата ниЗкоинтелигентна беше изписана ниСкоинтелигентна.
43
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Само с едно не съм съгласен. Не са никакаи ултралибеоали, а са си едни обикновенни роби на потреблението. Неграмотна, низкоинтелигентна чиновническа каста.
42
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Каза ви го човека, на *** български, без лакатушещи евро-измислици от типа на обезпокоени сме, загрижени сме, и пр. Каквото повикало, такова се обадило.
41
30
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
РУСОРОБ!!! Но умело се прикриваше Защото участваше във властта с бойко и най вече с Валери симеонов Който е отявлен русофоб. .Копейкин обаче е отвратителен предател Задължително трябва да бъде елиминиран
40
10
 
8
 
! Отговори
пешо рендето преди 10 месеца
Всички бг са червени, но някои просто промениха цвета си заради многото пари. Долни кучета!
39
12
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
На 100% е прав. Еесовската Зона има двойни стандарти и едно и също действие веднъж да се толерира, друг път да се заклеймява.
38
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Каракачанов дори не можеш да си видиш патката от шкембе,тръгнал акъл да дава .Държавата да оправя.Скрии се ***
37
1
 
4
 
! Отговори
hm преди 10 месеца
хахахаххахахаха, бумеранги не фърляме.
36
11
 
13
 
! Отговори
hahahah преди 10 месеца
шкембе войвода изпълзя от дупката си. марш обратно
35
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
И това нещо от снимката е генерал?????? ??? ??
34
3
 
4
 
! Отговори
пришълецът преди 10 месеца
Може да вдигнеш знамето на войната:)))китаеца много ще му се израдва:)))
33
37
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Сега стана ли ви ясно това ДОНОСНИЧЕСКО ЛАЙ.НО защо не участва на изборите? Неговите хора да гласуват за Копейката и да му напомпят 2% от ВОТА! Ей това беше заръката на МУТРОФАНИЦАТА!