ДПС засега наблюдават процеса, Карадайъ: Да видим докъде ще стигне

Не сме поканени на разговори, посочи лидерът на ДПС
25 май 2023 11:09, Красимир Ангелов
24
ДПС засега наблюдават процеса, Карадайъ: Да видим докъде ще стигне
Снимка: БГНЕС

Засега не сме поканени на такива разговори и засега не участваме в съставянето на това правителство, така че засега и ние като вас наблюдаваме процеса и да видим докъде ще стигне, заяви в парламента председателят на ДПС Мустафа Карадайъ относно разговорите за правителство между първите две политически сили в парламента.

Още по темата
Нека да наблюдаваме стъпка по стъпка, да следваме процесите, за да видим какво ще се произведе, призова той. Както и вие виждате, всеки ден нещо се мени, нещо се случва, така че да не предпоставяме нещата, защото когато предпоставяме събития, можем да навредим на процеса, допълни Карадайъ.

Все пак има едно положително нещо в тази ситуация, което всички трябва да отчетем, коментира той относно разговорите за правителство. Карадайъ отново посочи, че продължаващата политическа криза в страната не решава проблемите на хората, а напротив, в някои от случаите ги задълбочава. (БТА, Теодора Цанева)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
toti преди 11 месеца
Ами разбира се бе политика,без опозизия е като ресторант без оркестър,нали някой трябва да играе на хорото когато му свирят музиканти!!
13
0
 
1
 
! Отговори
наблюдател преди 11 месеца
ДПС умеят да чакат, тъй като винаги са в изгодна позиция. Като беше на власт ГЕРБ, необезпокоявано и с блаволението на БОКО си развиваха бизнес кръговете. Пеевски попадна в списъка Магнитски и какво от това? ДПС знаят, че техният час ще настъпи след следващите парламентарни избори, когато ГЕРБ извоюват повече депутатски места, но пак недостатъчно за парламентарно мнозинство. Тога ще дойде часът на ДПС да диктува ситуацията, а герберската патерица ИТН ще бъдат само фон в правителството.
12
0
 
1
 
! Отговори
Журналист преди 11 месеца
Този нека да наблюдава. Може и на погребението на почетния си лидер да отиде. Приятелят му от Гер е на разпит, а може и него да са го убили. Както са трйтнали нещата с бомбите за Гешев и тези в Украйна, нищо добро не очаква българските военни. Ами, щом не са вече военни, да си търсят шапките и да си предават оръжията на Зеленски. Че, тя Украйна вече не съществува. Само в медиите я има.
11
0
 
2
 
! Отговори
Мустафар систем преди 11 месеца
Те и хората само наблюдават засега, ама в един момент ще излязат и ще ви набият.
10
0
 
3
 
! Отговори
Народния съд преди 11 месеца
Ще ги отзове.
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До избори след 3 месеца.
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
снишил се е и чака някой да им предложи апетитно парче
7
0
 
6
 
! Отговори
Бай Дрън преди 11 месеца
Навремето и бай Тошо се снишаваше при перестройката. Ама така се сниши, че остана изненадан накрая. Да не стане същото и с Карадайъ, че такива признаци се наблюдават последните дни.
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Оригиналното ДПС и ИТН, малкото менте ДПС.
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Мутрите от групировката ДПС няма да ги отмине бурята. И те ще търпят щети, каквито отдавна са заслужили. Ако раздаването на правосъдие може да се нарече щета. така е единствено за мутрите.
4
0
 
8
 
! Отговори
Samo minavam преди 11 месеца
Тоя иска горите, да секат до голо. Дървената мафия, под знамето на ДПС, ни превърна в пустиня
3
0
 
9
 
! Отговори
БАНко преди 11 месеца
,, ТОВА Е НАЙ НЕКАДЪРНОТО ПРАВИТЕЛСТВОТО ЗА 33 ГИДИНИ " !!!! ОТ ТРИБУНАТА НА ПАРЛАМЕНТА - КАРАДАЙЬ !!! ГЛАСУВАЙ ЗА ТЯ СЕГА !!!
2
1
 
10
 
! Отговори
баба мара преди 11 месеца
а кога ще почнат икон групировка дпс любимото им занимание е раздаването напорции
1
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
да видим докога ще си на свобода с доган и докога ще я има етническата ви партия