ДПС поиска свикване на ВНС за промени в Конституцията

Карадайъ: Заприличахме на анимационна държава
Обновена: 26 май 2023 10:15 | 26 май 2023 10:15, Камелия Цветанова
48
ДПС поиска свикване на ВНС за промени в Конституцията
Снимка: архив, БГНЕС

ДПС поиска свикване на Велико народно събрание за промени в Конституцията.

Още по темата
„В така създалата се ситуация от ДПС предлагаме преучредяване на държавата и свикване на ВНС“, обяви лидерът на движението Мустафа Карадайъ.

Според него вече всеки записва всеки, всеки разнася всевъзможни компромати.

„Представете си само как изглеждаме пред очите на нашите партньори и съюзници от НАТО и ЕС. Заприличахме на анимационна държава. Нарушители на Конституцията и на законите, на гражданските и човешките права в страната, се правят на моралисти и морални съдници“, коментира той.

„Изходът от тази ситуация какъв е?“, риторично попита Карадайъ и припомни, че преди година и половина от ДПС предложиха промени в Конституцията.

„Сега се сетиха, че освен предизборен полулизъм за реформи в съдебната система са нужни и действия, а дълбоки промени без промени в Конституцията нямам как да станат“, мотивира искането на ДПС Карадайъ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
човек ако се замисли още нови хора е добре
18
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Представете си само как изглеждаме пред очите на нашите партньори и съюзници от НАТО и ЕС."Направо пуснах сълза.
17
7
 
2
 
! Отговори
до А преди 10 месеца
виждаме ги тия, които български знаят на какво са способни.... между другото Лютфи Местан знаеше по добре български от много българи и какво стана накрая???ай мислете малко, като говорите, накрая пак ДПС ще оправи всичко, както стана с ЕС и Нато....виждаме ги "българските партии" една коалиция не могат да направят, все ДПС са им виновни, смешки :)
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
уха нови още двеста чвека
15
1
 
24
 
! Отговори
А преди 10 месеца
Абе, ти български не знаеш конституция ще ми пишеш.
14
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
То има Конституция, ама не я спазват. Сега ще си направят Конституция, която да отговаря на сегашните маниери. Как ли ще изглеждаме тогава в "очите на нашите партньори и съюзници от НАТО и ЕС"?. Ами пак така. Анимационни герои.
13
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Корумпираното ДПС и малкото ДПС (ИТН) трябва да се забранят със закон! Това са мафиоти. Не е необходимо да се пипа конституцията за да се вкарат определени членове на ДПСтата в затвора и да се раздаде справедливост. Промянана на конституцията ще направили едни от най-бедните гласоподаватели от ДПС богати? И обратно ще раздаде ли справедливост срещу едни от най-богатите мафиоти в държавата, членове на ДПС?
12
0
 
8
 
! Отговори
Гаранция Франция преди 10 месеца
След поредната подигравки с промени, оправяния за 800 дни, демокрация и тем подобни лъжи виждам, че народа няма да търпи само да го вкарат във война. Нека внимават господата продажници в парламента защото процесите от 44 могат да се стоварят със страшна сила отново
11
2
 
17
 
! Отговори
123 преди 10 месеца
Като гледам какви закони сътворихте през последните 15-тина години, не ми се мисли какви ще ги забъркате с Конституцията. В НС няма качествени специалисти в нито една област, само жадни за власт и пари хора. Пишман юристи ще променят Конституцията? Не, мерси. Трябва да ви изгоним с тояги от НС и никога повече да не се връщате там. Унищожихте държавността, превърнахте всичко в цирк. Кирчо, Асенчо, Ристьо, Атанасовия, Боко и подобните им - за затвор или по-добре общестевено полезен труд.
10
1
 
2
 
! Отговори
Тотален контрол преди 10 месеца
Контролират ви през мозъка , подслушването е най малкият проблем, никога няма да ви позволят ревизия на ДАНС, ДАТО, ДАР!
9
2
 
17
 
! Отговори
ДПС преди 10 месеца
В новата конституция да ни връщат султана и шалварите за национално облекло. И майчиния език да стане пак официален. Алооо, закривайте всички секции в чужбина и чужденци с двойно гражданство да не могат да гласуват! Те български не говорят, гласуват под строй.
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
и герб искаха 2020 само и само да направят така че никога да не могат да ги гонят
7
2
 
2
 
! Отговори
Политици четете ли преди 10 месеца
Те се правят на Господ, само вижте как зомбираха Корнелия Нинова, вижте я "левият политик" стана крайно "десен" - контрол през мозъка!
6
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Новата Конституция трябва така да е написана че в Парламвнта партии като ДПС никога да не могат да влязат
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
туй турче за кви промени реве в бг к-я?
4
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ДПС имат съвсем други намерения за Конституцията. Изобщо нямат нищо общо с гл. прокурор и реформи в правораздаването. Те ще поискат промяна на статута на малцинствата. Много опасна тенденция.
3
1
 
7
 
! Отговори
Дааммм преди 10 месеца
Вие я направихте такава, хората ли са Ви винавно отново?Кой е на трибунката от 30 години.Да не е бай Асан....Вие сте там, кой Ви е виновен?Понесете си политическата отговорност и си ходете всички.
2
2
 
2
 
! Отговори
Приятен ден преди 10 месеца
Те записват с честоти през мозъка не с микрофон както преди, знаят всичко за всеки, включително интимният живот, имат база и в Перник, Банкя, Варна, Пловдив, в ЕС, Сърбия, досиетата са в МВР, ДАНС и някакъв с име Румен Николов-Пашата ! Германов
1
2
 
19
 
! Отговори
Да,бе преди 10 месеца
Едва ви издържаме вас,а искате 400 души.Махайте се всички.