Христо Иванов: Има рекетьорски атаки, целта е да няма кабинет

Разговорите за кабинет лесно можели да бъдат представяни по безумен начин
Обновена: 26 май 2023 12:31 | 26 май 2023 12:28, Камелия Цветанова
268
Христо Иванов: Има рекетьорски атаки, целта е да няма кабинет
Снимка: БГНЕС

Според Христо Иванов от ПП-ДБ целта на скандалите от вчера и днес е да не се състави правителство. Той смята, че в момента има доста рекетьорски атаки.

"Очевидно целта е България отново да бъде хвърлена в избори, които нищо не решават за в бъдеще. Целта е да няма правителство и призива ми е да не се подаваме на този шантаж, който се опитва да се създаде", коментира той, след като отцепникът от ПП Радостин Василев пусна записи от Национален съвет на партията.

Още по темата
Иванов отсече, че Радостин Василев има право на свое мнение и оценка, но ПП-ДБ не е излъгала избирателите си.

"Имаме нужда от правителство. Това решение е трудно. Очевидно става дума за сложи обсъждания и е много лесно те да бъдат представяни по всякакъв безумен начин, но трябва да има правителство", призова Иванов.

Той обясни, че не може за коментира записите, защото те са от форум на ПП, а не на ДБ.

"Нека да сме сериозни. Става дума за форума на ПП, а аз не принадлежа към тази партия. Ние сме обсъждали модела на ЕП по отношение на имунитетите като изцяло в странната ситуация, в която главният прокурор ни нарече боклуци и каза, че щял да ни иска имунитета. Имунитетът на народните представители от Средновековието съществува заради това, за да могат народните представители спокойно да вземат решения. Единственото нещо, което сме обсъждали е възможността всяко искане да бъде внимателно преценявано“, каза той.


268
Още по темата: Христо Иванов
Още от Политика
Балабанов: Василев е предател
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
247
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Мравояде, днес Делян Добрев ти предложи да станеш за пореден път път Юда Искариот в дясното, където си се настанил като кукувица вече почти 20 г. ! Направете експертно правителство ГЕРБ, ДПС, ДБ и ИТН и да ви гледаме сеира с новата конституция, съдебна риформа и всеобщото щастие като Задунайска губерния. Знаем, че си роден в Москва,че произхождаш от видното комунистическо семейство Бойкикеви исестра ти е осветлен агент на ДС.
246
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Тия от ПП са недоносчета! Заради тях ще има граждански бунтове! ПП готвят народен съд. Какво значи да уволняваш незаконно български граждани. 99% от хората, които работят на държавна работа не са политически обвързани. Много от тях са дългогодишни служители. Едно е да съкратиш ненужна администрация, друго да заявиш, че ще унищожаваш службите. Че те службите са най-българските организации бе, продажници! Нежният Кокорчо чак иска подписи с кръв! Неокомунисти! Каква Европа бе!
245
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Ама не е хубаво да има рекетьорски атали,А ? Дали,г-н Иванов? С разликата,че всичко от записа е автентично,обаче,а не е фалшиво и скалъпено !!!
244
2
 
6
 
! Отговори
До Иванов преди 3 дни
"в момента има доста рекетьорски атаки."- На истината вече й казваме рекет! Гнусно изказване! ; "Става дума за форума на ПП, а аз не принадлежа към тази партия."-Ами тогава нека те-ПП да си отговарят дали това са рекетьорски атаки ! Но едва ли!
243
1
 
9
 
! Отговори
Това казва всичко преди 4 дни
Баш-демократът Бойкикев, небръснатият на снимката, беше галено дете на развития социализъм. На две епохи метреса...
242
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Знехме си,че са некадърни и лъцжи,сега сами ни го казаха и показаха! Как не ги е поне малко срам дори да се показват! Алчни и некадърни на N-та степен тръгнали да ни лъжат,че могат нещо тези лъжци! Един разговор не могат да проведат,тръгнали държава да управляват! С казаното,което е недопустимо доказаха колко са ПРОСТИ! Такива неща говорят ли се,бе,Киро ***! Тези разговори са само за на четри очи,ПростоКиро! Доказхте и защитихте определението на президента,шарлатани!
241
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
До 123 Тоя има толкова много грехове, че може да раздава и няма да му свършат никога!
240
0
 
8
 
! Отговори
123 преди 4 дни
Ице, Ице, изпързаляха те ПП-то с тази закъсняла коалиция! Сега ще споделяш чужди грехове и ще вървиш в оправдателен режим! Много наивно, да не кажа глупаво я свършихте!
239
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Хоп и изскочи и мравояда, опечен лъжец и американски натегач. Тоя щял да прави реформа в правосъдието, но е лишен от право да упражнява юридическа професия. (това обаче не попречи на Тиквата да го сложи министър на правосъдието, когато официално се обичаха двамата. Сега се обичат тайно).
238
1
 
12
 
! Отговори
D преди 4 дни
Няма такова излагане. Да те разобличат и да ти покажат най-кирливите ризи и пак да казваш на черното бяло. Наглостта ви на всички е пословична. Всички сте от един дол дренки.
237
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
За какъв кабинет бленувате още след всички публични разкрития. Ако имате поне малко достойнство и морал, ще се снишите и замълчите. А те, хем грозни, хем нахални, хукнали по студията да ни убеждават колко са велики???
236
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Вашата цел е ясна - да се защитавате взаимно в кражбите!
235
1
 
16
 
! Отговори
Калин преди 4 дни
Хвана го шубето, че му се изплъзва голямата депутатска заплата и веднага зави на умряло.
234
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Само аз ли не намирам за шокиращо, че тези изобщо имат възможността да се обясняват, а не са вече в прокуратурата на разпити и с повдигнати обвинения в държавна измяна?
233
2
 
2
 
! Отговори
Естествено преди 4 дни
А кой има интерес? Тва е въпрос за хора де все още могат да мислят
232
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Господин Иванов, както сте я подкарали да се гаврите с ГЕРБ, да искате "подкрепа" само заради черните ви очи, без съставен подробен договор за взаимодействие, подписан от двете страни, а не само на "юнашко доверие", обричате и водите цялото начинание за съставяне на правителство на катастрофален провал! Блокирате се сами! Видимо нямате капацитет!
231
1
 
27
 
! Отговори
Избирател преди 5 дни
Пинокио , колко пъти трябва да влезеш в джипа на Бобоков , за да разбереш , че сте аут на предстоящите избори ?
230
0
 
11
 
! Отговори
Спешно ! преди 5 дни
Спешно викайте горския !!!! Положението става неудържимо ! И комунистите , и фашистите влязоха в гората ! Бързо да идва горския и да ги изгони , иначе ще пламне гората !!!!!
229
16
 
9
 
! Отговори
Решетников преди 5 дни
Само банановите републики в Африка си избират в мирно време военни за президенти! България дегенерира тотално!
228
8
 
12
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 5 дни
Бегом към Посолството за интрукции!