’ристо »ванов: »ма рекетьорски атаки, целта е да н€ма кабинет

–азговорите за кабинет лесно можели да бъдат представ€ни по безумен начин
ќбновена: 26 май 2023 12:31 | 26 май 2023 12:28,  амели€ ÷ветанова
268
’ристо »ванов: »ма рекетьорски атаки, целта е да н€ма кабинет
—нимка: Ѕ√Ќ≈—

—поред ’ристо »ванов от ѕѕ-ƒЅ целта на скандалите от вчера и днес е да не се състави правителство. “ой см€та, че в момента има доста рекетьорски атаки.

"ќчевидно целта е Ѕългари€ отново да бъде хвърлена в избори, които нищо не решават за в бъдеще. ÷елта е да н€ма правителство и призива ми е да не се подаваме на този шантаж, който се опитва да се създаде", коментира той, след като отцепникът от ѕѕ –адостин ¬асилев пусна записи от Ќационален съвет на парти€та.

ќще по темата
»ванов отсече, че –адостин ¬асилев има право на свое мнение и оценка, но ѕѕ-ƒЅ не е излъгала избирателите си.

"»маме нужда от правителство. “ова решение е трудно. ќчевидно става дума за сложи обсъждани€ и е много лесно те да бъдат представ€ни по вс€какъв безумен начин, но тр€бва да има правителство", призова »ванов.

“ой об€сни, че не може за коментира записите, защото те са от форум на ѕѕ, а не на ƒЅ.

"Ќека да сме сериозни. —тава дума за форума на ѕѕ, а аз не принадлежа към тази парти€. Ќие сме обсъждали модела на ≈ѕ по отношение на имунитетите като изц€ло в странната ситуаци€, в ко€то главни€т прокурор ни нарече боклуци и каза, че щ€л да ни иска имунитета. »мунитетът на народните представители от —редновековието съществува заради това, за да могат народните представители спокойно да вземат решени€. ≈динственото нещо, което сме обсъждали е възможността вс€ко искане да бъде внимателно прецен€вано“, каза той.

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


268
ќще по темата: ’ристо »ванов
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
243
0
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
ћраво€де, днес ƒел€н ƒобрев ти предложи да станеш за пореден път път ёда »скариот в д€сното, където си се настанил като кукувица вече почти 20 г. ! Ќаправете експертно правителство √≈–Ѕ, ƒѕ—, ƒЅ и »“Ќ и да ви гледаме сеира с новата конституци€, съдебна риформа и всеобщото щастие като «адунайска губерни€. «наем, че си роден в ћосква,че произхождаш от видното комунистическо семейство Ѕойкикеви исестра ти е осветлен агент на ƒ—.
242
0
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
“и€ от ѕѕ са недоносчета! «аради т€х ще има граждански бунтове! ѕѕ готв€т народен съд.  акво значи да уволн€ваш незаконно български граждани. 99% от хората, които работ€т на държавна работа не са политически обвързани. ћного от т€х са дългогодишни служители. ≈дно е да съкратиш ненужна администраци€, друго да за€виш, че ще унищожаваш службите. „е те службите са най-българските организации бе, продажници! Ќежни€т  окорчо чак иска подписи с кръв! Ќеокомунисти!  аква ≈вропа бе!
241
1
 
9
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
јма не е хубаво да има рекетьорски атали,ј ? ƒали,г-н »ванов? — разликата,че всичко от записа е автентично,обаче,а не е фалшиво и скалъпено !!!
240
2
 
6
 
! ќтговори
ƒо »ванов преди 1 година
"в момента има доста рекетьорски атаки."- Ќа истината вече й казваме рекет! √нусно изказване! ; "—тава дума за форума на ѕѕ, а аз не принадлежа към тази парти€."-јми тогава нека те-ѕѕ да си отговар€т дали това са рекетьорски атаки ! Ќо едва ли!
239
1
 
9
 
! ќтговори
“ова казва всичко преди 1 година
Ѕаш-демократът Ѕойкикев, небръснати€т на снимката, беше галено дете на развити€ социализъм. Ќа две епохи метреса...
238
1
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
«нехме си,че са некадърни и лъцжи,сега сами ни го казаха и показаха!  ак не ги е поне малко срам дори да се показват! јлчни и некадърни на N-та степен тръгнали да ни лъжат,че могат нещо тези лъжци! ≈дин разговор не могат да проведат,тръгнали държава да управл€ват! — казаното,което е недопустимо доказаха колко са ѕ–ќ—“»! “акива неща говор€т ли се,бе, иро ***! “ези разговори са само за на четри очи,ѕросто иро! ƒоказхте и защитихте определението на президента,шарлатани!
237
0
 
8
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
ƒо 123 “о€ има толкова много грехове, че може да раздава и н€ма да му свършат никога!
236
0
 
8
 
! ќтговори
123 преди 1 година
»це, »це, изпързал€ха те ѕѕ-то с тази закъсн€ла коалици€! —ега ще сподел€ш чужди грехове и ще вървиш в оправдателен режим! ћного наивно, да не кажа глупаво € свършихте!
235
1
 
13
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
’оп и изскочи и мраво€да, опечен лъжец и американски натегач. “о€ щ€л да прави реформа в правосъдието, но е лишен от право да упражн€ва юридическа професи€. (това обаче не попречи на “иквата да го сложи министър на правосъдието, когато официално се обичаха двамата. —ега се обичат тайно).
234
1
 
12
 
! ќтговори
D преди 1 година
Ќ€ма такова излагане. ƒа те разобличат и да ти покажат най-кирливите ризи и пак да казваш на черното б€ло. Ќаглостта ви на всички е пословична. ¬сички сте от един дол дренки.
233
1
 
15
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
«а какъв кабинет бленувате още след всички публични разкрити€. јко имате поне малко достойнство и морал, ще се снишите и замълчите. ј те, хем грозни, хем нахални, хукнали по студи€та да ни убеждават колко са велики???
232
1
 
16
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
¬ашата цел е €сна - да се защитавате взаимно в кражбите!
231
1
 
16
 
! ќтговори
 алин преди 1 година
’вана го шубето, че му се изплъзва гол€мата депутатска заплата и веднага зави на умр€ло.
230
1
 
20
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
—амо аз ли не намирам за шокиращо, че тези изобщо имат възможността да се об€сн€ват, а не са вече в прокуратурата на разпити и с повдигнати обвинени€ в държавна изм€на?
229
2
 
2
 
! ќтговори
≈стествено преди 1 година
ј кой има интерес? “ва е въпрос за хора де все още могат да мисл€т
228
2
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
√осподин »ванов, както сте € подкарали да се гаврите с √≈–Ѕ, да искате "подкрепа" само заради черните ви очи, без съставен подробен договор за взаимодействие, подписан от двете страни, а не само на "юнашко доверие", обричате и водите ц€лото начинание за състав€не на правителство на катастрофален провал! Ѕлокирате се сами! ¬идимо н€мате капацитет!
227
1
 
27
 
! ќтговори
»збирател преди 1 година
ѕинокио , колко пъти тр€бва да влезеш в джипа на Ѕобоков , за да разбереш , че сте аут на предсто€щите избори ?
226
0
 
11
 
! ќтговори
—пешно ! преди 1 година
—пешно викайте горски€ !!!! ѕоложението става неудържимо ! » комунистите , и фашистите вл€зоха в гората ! Ѕързо да идва горски€ и да ги изгони , иначе ще пламне гората !!!!!
225
8
 
12
 
! ќтговори
–”—— »… ќ  ”ѕјЌ“ преди 1 година
Ѕегом към ѕосолството за интрукции!
224
6
 
24
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
“е го плю€т, той казва дъжд вали...