Ахмед Доган с послание: ДПС трябва да устои на политическите обрати на времето

Има политически сили, които създават нови разделителни линии, написа той
27 май 2023 22:15, Красимир Ангелов
152
Ахмед Доган с послание: ДПС трябва да устои на политическите обрати на времето
Снимка: БГНЕС

“Всяко посегателство срещу председателя на ДПС е посегателство срещу ДПС и неговите избиратели”. Това заяви почетният председател на Движението д-р Ахмед Доган в специално послание към депесарите, съобщиха от пресцентъра на партията.

Посланието бе прочетено от зам.-председателя на Националния съвет Филиз Хюсменова пред участниците в отбелязването на годишнина от майските събития през 1989 г. и почитането на героите на демокрацията по време на т.нар. „възродителен процес” в с. Медовец.

Ето цялото послание на Ахмед Доган, почетен председател на ДПС:

“Преди всичко искам да ви поздравя във връзка с "Майските събития" през 1989 година.

Вашият политически кураж в борбата ни за основните права и свободи на човека, положи началото на Демокрацията в България. Поздравявам ви за вашата всеотдайност и решимост!

Второто, което искам да споделя с вас са моите тревоги и притеснения от най-новите изкривени форми на демокрацията в България. Има политически сили, които създават нови разделителни линии и целенасочено подклаждат езика на омразата.

Една от ясните мишени на тази разрушителна дейност отново е ДПС и неговия председател г-н Мустафа Карадайъ.

Искам ясно да заявя: Всяко посегателство срещу председателя на ДПС е посегателство срещу ДПС и неговите избиратели.

ДПС трябва да устои на политическите обрати на времето! А нашият председател г-н Мустафа Карадайъ да продължава да ни представлява уверено, разумно и перспективно.

Благодаря ви за вниманието!”

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още по темата: ДПСАхмед Доган
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
1
 
4
 
! Отговори
Българин преди 11 месеца
Помните ли как Уил Смит ошамари Крис Рок за глупост? Ако някой е гледал шоуто на Крис Рок "Selective Outrage", обяснява, че не ходи да се жали, защото НЕ Е ЖЕРТВА! Каза "Той е висок, едър, аз съм дребен. Насилниците са такива-нападат винаги по-слаби или поне по-страхливи. Аз обаче НЕ СЪМ ЖЕРТВА". Турците трябва да си отворят очите и да видят, че точно Турция, ДПС и лакеите им ги мъчат и дискриминират Българите и да откажат да го играят ЖЕРТВА и да не се връзват на тия, дето ги ползват за щит!
48
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Сараите в Росенец е темата която всеки политик заобикаля .Там е концентрирана всякаква логика на прехода.Това е градеж на политическата немощ за България.Колко сме слаби всички Българските институции.Полиция.Съдилища .Този цирей на демокрацията е симптом.Защото първо трябва да унижиш една нация.След което следва да я покориш.
47
1
 
2
 
! Отговори
До Турчин преди 11 месеца
До Турчин - никой не ти скача, не скачай и ти! Хората обсъждат с теб. Даже обратното бих казал - споделят написаното от теб и негодуват защо някой се е подал на това! Аз поне се опитвам да разбера как така на турците проблемите РЕАЛНО ги правят от ДПС и Турция (между другото и изселниците в Турция ги тормозят), как Българи и турци помежду си проблеми нямат, как така във фирми на турци Българи не се взимат и има турци, които искат късане на територии, а някой турчин би се вързал, че НИЕ им враг?
46
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Нали оня, дето му "посегна" с детски пистолет беше от неговите избиратели.. Тая партия за толкова години нищо полезно не е направила за българите. Само си обогати председателите. Време и е да остане в миналото.
45
1
 
8
 
! Отговори
глас от сарая преди 11 месеца
Няма етническа карта . Има дебитна карта.
44
4
 
3
 
! Отговори
Турчин преди 11 месеца
Вие всички сте много глупави ако сега ми скачате на мен. Само ви казвам каква е реалната ситуация. А вие живеете в някакъв илюзорен свят. Питахте ме, отговорих ви. Вие съвременните българи искате да ви лъжат и вие да спите и да сънувате сладки сънища. България винаги е под опасност, която вие даже не съзирате. Етническата карта е нещо реално и това трябва да се разбере. Това не са просто думи. А и вие с този акъл сте готови да тръгнете на където ви поведат. А има и такива турци... И какво става?
43
1
 
3
 
! Отговори
До Турчин преди 11 месеца
До Турчин - Българите недолюбват заплахата за България, не турците по принцип. С обикновените турци никой няма проблем. Но с онези, които подстрекават за автономии, късане на територии, че някой ги бил дискриминирал - това, виждаш сам, е заплаха за държавата. И марсианци да го правят, всеки ще е готов да скочи да защити държавата си. А точно турски агенти и ДПС държат турците затворени, тормозат ги и ги подстрекават. Има разлика между ПРАВА и ПРИВИЛЕГИИ. Отказ на последното НЕ Е ДИСКРИМИНАЦИЯ
42
1
 
7
 
! Отговори
Позор преди 11 месеца
До 39,Службите и съдебната система са завладяни от врага ДПС.
41
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Времето е безпощадно. България един ден ще осъмне и без Доган и без престъпното творение на ДС ДПС.
40
0
 
5
 
! Отговори
Скоро преди 11 месеца
Нещо е станало щом пише това "кърваво писмо"явно знае нещо.
39
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Време е старите милиционери да излязат в пенсия. С тях се видя до къде стигнахме! Трайно последни в ЕС.
38
1
 
13
 
! Отговори
До Турчин преди 11 месеца
В шише джам бачкат само турци. Я кажи кой е дискриминиран?
37
1
 
15
 
! Отговори
Факт преди 11 месеца
ДПС е партия "кърлеж"
36
2
 
6
 
! Отговори
Къде са службите преди 11 месеца
Това, което доган е написал, буквално означава "ако някой ме пипне, ще изнудя малцинствата да направят бунт". Това е ЗАПЛАХА СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА! Малцинствата с Българите проблеми нямат. Куриозното е, че малцинствата правят проблеми на Българите, а не обратното! И то от катуните и групички от МИТ, турците са си работливи хора и техните хора ги тормозят по места, не България! От къде накъде ще ги ползвате за жив щит! Ако сте престъпници с Карадайъ, отговаряйте сами КАТО МЪЖЕ, не се крийте зад други!
35
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
А защо гледа все едно са го заплашили с детски воден пистолет, както вече му се случи?
34
1
 
10
 
! Отговори
Да преди 11 месеца
ДПС от години изнудва България с"етническият мир" и измислените възродителен процес,хора не се подавайте.
33
6
 
2
 
! Отговори
Турчин преди 11 месеца
Гражданска война българи срещу турци в България винаги може да се създаде. Няма по-лесно нещо. Българите в България в по-голямата си част по принцип недолюбват турците и са винаги готови, ако някой им каже "България има нужда да се защити от турците" да скочат. Доста от турците в България са така леко подложени на дискриминация от от доста от българите и винаги могат да се сетят за сумати случаи когато срещу тях не се е действало коректно и те са ставали жертва. И те са винаги готови да скочат.
32
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Другарят меди доганов или ефенди ахмед доган май вече много е изплашен за живота си като лицето бойко м. борисов та започна да се самоопределя като един от ,,електората '' на дпс .Явно го е страх да не е следващият след Къро.
31
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
На всички неудачници все руски агенти им пречат.
30
1
 
10
 
! Отговори
Не заплашвай! преди 11 месеца
Доганчо, не заплашвай! В България хората се знаят и всички сме наясно, че БЪЛГАРСКИТЕ мюсюлмани, част от които се самоопределят за турци, ТОЧНО ДПС ги държи капсулирани, слабообразовани и бедни! ТОЧНО ДПС ги заплашва и изнудва с "няма да има дърва, ако не гласуваш" и т.н. ТОЧНО ДПС ги лъже със "искат да ви сменят имената" при положение, че дори през т.нар "възродителен процес" Българите са били ПРОТИВ и са защитавали хората! Българските мюсюлмани-и Българи и турци, са под ТУРСКО робство от ВАС!