Василев получавал много заплахи, охраната му била с него по 24 часа

Президентът не стоял зад решението му да пусне записа
53
Василев получавал много заплахи, охраната му била с него по 24 часа
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Радостин Василев, който изнесе записа от заседание на Националния съвет на ПП и напусна парламентарната груапа на коалицията ПП-ДБ, се оплака, че получава много заплахи.

"Получих и в момента получавам сериозни заплахи от доста места, но не и от Кирил Петков и Асен Василев. Служители на МВР са с мен 24 часа", каза той.

Василев отрече да е подавал сигнали срещу съпредседателите на ПП Асен Василев и Кирил Петков, защото няма за какво.

"Това, което направих, не го е правил нито един български политик до момента и то е не камъче, а цял багер в блатото", коментира той.

"Не съм принуждаван от никого нито да го пускам, нито да не го пускам. Заплашван съм заради действията си – първо, след като обявих пресконференцията си и после – след като пуснах записа", поясни Василев относно записа от заседанието.

Той категорично отрече президентът Румен Радев да стои зад решението му да представи записа пред обществото.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: Радостин Василев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
Ученика преди 11 месеца
***!Ако наистина имаше заплаха за този - първото, което щяха да направят службите е да го скрият някъде докато решат случая...
26
0
 
22
 
! Отговори
Папо преди 11 месеца
Този Руди е абсолютен шампион. За има няма две години,от абсолютен анонимник, стана министър, смени две партии, беше в три парламента, пусна записи за Дончева,за ПП, заплаши колежка от ИТН, сдоби се с полицейска охрана и се разведе с жена си. Е и това ако не бурна политическа кариера,здраве му кажи.
25
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Какъв живот ще му е за напред . Да подслушва и записва без позволение. Та той частен детектив ли е. Като какъв. И сеща ли се, че ако усложни влизането ни в Шенген и Еврозоната . Тогава на истина ще има заплаха за него.
24
0
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 11 месеца
Плевенско селяче с охрана , малиий !
23
0
 
8
 
! Отговори
ооо преди 11 месеца
Мда, и освен това беше докаран от онзи дългия измисления безсмислен екземпляр. Изобщо наистина помия някаква, отвратителното на отвратителното. И Киро и Кокоро и Копейката имат нещо човешко в тях, че и ББ. А тука мяза на нещо тотално отвратително и нечовешко. Абсолутно зло дето е вика.
22
2
 
8
 
! Отговори
АЗ преди 11 месеца
Сигурно и охраната му го опъва , след като са непрекъснато с него !
21
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ако ceлендvpo от плевенско не се бе довлякъл политика у стoлицата да прави едва ли някой щеше да го заплашва, TAM!
20
0
 
11
 
! Отговори
Дедо преди 11 месеца
Е досега Руди Гела се правеше че ще казва всичко за всички без страх . Ами тогава кажи аджеба кой те заплашва ? Защо криеш кой те заплашва ?
19
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Така ли си го представяш живота занапред...Попе...Радостине....с полиция до теб...
18
0
 
5
 
! Отговори
виктория преди 11 месеца
До ооо Не мисля, че играе за Копейкин!Самият факт ,че от ИТН се прехвърля в ПП и ги насади на пачи яйца,навежда на мисълта за ангент,дето слухти около новите партии, но чий уши и интереси представлява няма как да узнаем?Но е голямо животно господаря му ;) Хишна граблива птица или едър,тромав хишник.Ще се разбере,но след много време!Освен ,че слухти и записва , държи да го узнаят всички- такова вадене на керливи ризи не е имало от началото на прословутият преход и всички компромати 33 г!
17
1
 
7
 
! Отговори
Negramoten :) преди 11 месеца
Аз пък прочетох "Василев получавал много заплаТи" и влезнах да видя откъде има толкова заплати тоз човечец. Е, здраве да е - и заплахи да са берекет версин.
16
1
 
8
 
! Отговори
хехе преди 11 месеца
резидентът докара простото и ококореното, славуца докара гела....и сега и двамата го играят достойни и честни. Просто ужас...
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Каквото си си надробил..... На мен много ми пука за него и непрестанно го мисля най-вече в тоалетната, когато го погледна преди да пусна водата
14
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Абе тия от ИТН се оказаха бетер от бившата ДС. Само някакви записи вадят. Такива изобщо не трябват и да припарват до парламента.
13
2
 
11
 
! Отговори
ооо преди 11 месеца
Този прилича на някакъв шизофреник. Човек трябва да си дава сметка за ефекта от действията си. Не харесвал ПП - хубаво, ама да се изцепиш по тоя начин - какво постигаш. Излиза все едно, че играе за Копейката. Верно е добре да отиде при Копейкин сега - най-логично изглежда.
12
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
квииии квиииии квиииии мууууу квииии муууу мууу.... краварски рев, радост за ушите
11
4
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 11 месеца
ПЕКА ИМ Е НА ПП! ВЕДНЪЖ ПРЕДАТЕЛ ВИНАГИ ПРЕДАТЕЛ!! КАКТО ПРОДАДЕ ИТН ТАКА ПРОДАДЕ И ПП :D ИДЕАЛЕН Е ЗА ЧЛЕН НА ГЕРБ :D
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Този добър човечец ще е новият служебен министър-председател на България. Така ще продължим промяната. Айде честито и пак да гласувате, ей! Иначе оставяте другите да определят съдбата ви, нали си знаете.
9
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Koгато човек предприема нещо, трябва да има ясна представа какви ще са последствията. Дали това недоразумение си е дало сметкаа, че ще потопи цялата държава. Аз бих оправдал напълно насилието срещу този. Тотално презрение и изолация може и да е по-добре.
8
1
 
6
 
! Отговори
гу преди 11 месеца
или за дпс или бсп работи момчето а сега ако иде при копейката ще е супер