Бориславова: ВъZраждане агресира в парламента и се опитва да налага цензура в 21 век

Според нея президентът иска да управлява с още служебни правителства
1 юни 2023 14:26, Нели Христова
418
Бориславова: ВъZраждане агресира в парламента и се опитва да налага цензура в 21 век
Снимка: БГНЕС

"Някой “бял хакер” е хакнал страницата във Фейсбук на обединителя на нацията ( и на съпругата му) и яростно пише срещу формирането на редовно правителство. За малко да си помисля, че президентът всъщност иска да има още свои служебни правителства… и да няма редовен бюджет", това написа във Facebook профила си Лена Бориславова от "Продължаваме промяната" и прикачи снимка на публикация на президента Румен Радев.

В публикацията Радев нарича записите от заседанието на ПП, разпространени от Радостин Василев, "срамни" и смята, че "последвалите самопризнания на лидерите пометоха миловидната им евроатлантическа фасада. Те разкриха озъбеното лице на една пълзяща диктатура и фанатизъм като заявка за тежки закононарушения, за чистки, „подписани с кръв“, за погром в институциите, за държавна измяна".

Още по темата
Тя коментира и днешния скандал в парламента, когато депутати от ПП-ДБ и "Възраждане" влязоха в сблъсък, заради изказване на Явор Божанков:

"ВъZраждане агресира в парламента и се опитва да налага цензура в 21 век. Липсата на възпитание и простотията взимат връх".

Бориславова смята, че е обявена война на парламента. По думите й прокуратурата е свършила повече работа през последните три седмици, отколкото за три години.

"Трябва да има съдебна реформа. Време е. Не бива да вярваме, че сегашната война на Гешев с политически партии и свързани с тях престъпни групи е дългосрочното решение. Защото те могат да се разберат всеки момент или да си намерят заместител, а ние пак ще трябва да сме по площадите или на избори. Докато в това време … въZрожденските сили и радините вълнения ще продължават да стресират срещу демокрацията.

Пиша това, осъзнавайки, че във втория мандат търсим подкрепа за кабинета именно от ГЕРБ, но поне за момента в този парламент след тези изборни резултати друго мнозинство за съдебна реформа няма. След нови избори едва ли ще изглежда по-добре.

Необходимо е редовно правителство, което да се опита да реши проблемите на страната", заяви тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


418
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
8
 
8
 
! Отговори
Българин преди 10 месеца
До 192 ако не беше Русия още щеше да си турски роб с фес ;)
140
7
 
12
 
! Отговори
Руснак преди 10 месеца
Русия даде 200 000 жертви за освобождението на България от турско робство!
139
2
 
10
 
! Отговори
ел преди 10 месеца
Отвратителни сте!
138
16
 
8
 
! Отговори
до 189 преди 10 месеца
Мен никой не ме е освободил, най-малко крепостен руски роб. България не дължи нищо на русия, изплатено е със злато и кръв! Нагло същество!
137
9
 
3
 
! Отговори
Руснак преди 10 месеца
Признат е от Русия като част от Руската федерация, неграмотен българино! Все ви освобождаваме и все падате пак под нечие робство хахах
136
2
 
16
 
! Отговори
Българин преди 10 месеца
Накрая ще запалим парламента за десерт също ;) и вашата главна база на козяк и и нея и ще съборим паметника на престъпника рейгън!
135
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Няма ли журналисти, които да я питат за папката със секретна информация? В този сайт даже една статия нямаше по въпроса. А Ленчето ще бъде съдена за това и вероятно ще прекара няколко годинки в затвора.
134
1
 
5
 
! Отговори
Българин преди 10 месеца
До 205 поредната мека китка
133
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 201 кво ще ми дадеш бе жендър вибратора си ли хахах
132
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Изменници , предатели вървете с мир . Защото ще стане много лошо , Системата ще ви разбие на трески ..
131
3
 
12
 
! Отговори
Пустиняк преди 10 месеца
Ленче,Ленче, Бойко ще те обладае. Ще му пуснеш катеричка ти.
130
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Нищо не разбрах. Заяждат се на дребно като деца. Нещо законодателна инициатива. Политики, доходи. Социална политика?
129
3
 
15
 
! Отговори
Българин преди 10 месеца
ВРЕМЕ НИ Е ЗА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА!
128
1
 
16
 
! Отговори
Тук не е сащ канада преди 10 месеца
А според мен е време да ви избием. Няма прокуратура, няма конституция, има държавна измяна и опити за провокации и замазване. Всъщност на американците това е целта. Обаче нека стане. Нека да избием полезните американизирани иддиоти. Като искате " война" ще си я получите. Обаче никой от българският народ няма да ви защити и ще ви избием. Не ми дреме че янкито щяло да ореве света че нямало демокрация и джендърски ценности. Един файтон грантадции няма да липсват на никой, най малко на янкито.
127
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Фашиста вика дръжте фашиста.
126
2
 
12
 
! Отговори
Манолски преди 10 месеца
Много ми е важно всеки ден да ме информирате какво е писала Лена, с мустаци натъкмена. Дядо Петко чака четвърта внучка, тя се занимава с глупости
125
17
 
3
 
! Отговори
Един преди 10 месеца
За 2 мин се навтдиха само русофилчета и фенове на възраждане под новина която не е толкова значима. Това говори само едно, платените тр0лове на Изр***ждане са налазили този форум. Айде цъкайте минуси тр0лчета че да ви похвали кресливия ви шеф.
124
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
лене чакаме руди гела да пусне записа след парапета хайде бе всички сме в очакване той каза след полунощ защото е възпитан човек
123
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Шиииббаании иддиииотии ако вие, герб, ндсв, бсп си бяхте направили реформите и не се интересувахте само как да крадете, да си слагате свои хора и какви схеми да измислите сигурно възраждане нямаше да са в парламента. Всичките години ИЗМАМИ И ПОДИГРАВКИ с хората и ТЕХНИТЕ ПАРИ докараха партии като възраждане до потенциална първа сила. До прага на гражданска война ууууутттреепппккиии и предатели доллни
122
14
 
4
 
! Отговори
Всички преди 10 месеца
Всичките хора които познава и гласуват за възраждане са част от утайката на обществото...абе общо взето Идиотокрацията си търсят маймуните