Бориславова: ВъZраждане агресира в парламента и се опитва да налага цензура в 21 век

Според нея президентът иска да управлява с още служебни правителства
1 юни 2023 14:26, Нели Христова
418
Бориславова: ВъZраждане агресира в парламента и се опитва да налага цензура в 21 век
Снимка: БГНЕС

"Някой “бял хакер” е хакнал страницата във Фейсбук на обединителя на нацията ( и на съпругата му) и яростно пише срещу формирането на редовно правителство. За малко да си помисля, че президентът всъщност иска да има още свои служебни правителства… и да няма редовен бюджет", това написа във Facebook профила си Лена Бориславова от "Продължаваме промяната" и прикачи снимка на публикация на президента Румен Радев.

В публикацията Радев нарича записите от заседанието на ПП, разпространени от Радостин Василев, "срамни" и смята, че "последвалите самопризнания на лидерите пометоха миловидната им евроатлантическа фасада. Те разкриха озъбеното лице на една пълзяща диктатура и фанатизъм като заявка за тежки закононарушения, за чистки, „подписани с кръв“, за погром в институциите, за държавна измяна".

Още по темата
Тя коментира и днешния скандал в парламента, когато депутати от ПП-ДБ и "Възраждане" влязоха в сблъсък, заради изказване на Явор Божанков:

"ВъZраждане агресира в парламента и се опитва да налага цензура в 21 век. Липсата на възпитание и простотията взимат връх".

Бориславова смята, че е обявена война на парламента. По думите й прокуратурата е свършила повече работа през последните три седмици, отколкото за три години.

"Трябва да има съдебна реформа. Време е. Не бива да вярваме, че сегашната война на Гешев с политически партии и свързани с тях престъпни групи е дългосрочното решение. Защото те могат да се разберат всеки момент или да си намерят заместител, а ние пак ще трябва да сме по площадите или на избори. Докато в това време … въZрожденските сили и радините вълнения ще продължават да стресират срещу демокрацията.

Пиша това, осъзнавайки, че във втория мандат търсим подкрепа за кабинета именно от ГЕРБ, но поне за момента в този парламент след тези изборни резултати друго мнозинство за съдебна реформа няма. След нови избори едва ли ще изглежда по-добре.

Необходимо е редовно правителство, което да се опита да реши проблемите на страната", заяви тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


418
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
2
 
13
 
! Отговори
Ужас преди 11 месеца
Като слушам лена започвам да си мисля, че бацо е учил в харвард
120
2
 
13
 
! Отговори
Исторически парк преди 11 месеца
Тая пак е преяла с пица с кристали...
119
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тъпoто от Харвард отдавна не я е шлайфал изглежда, затова толкова е раздразнена вече седмица.
118
3
 
15
 
! Отговори
Програмист преди 11 месеца
ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!
117
2
 
17
 
! Отговори
Ха ха преди 11 месеца
Момичето толкова си може, от посолството са избрали най големите умници, явно с цел масово да се гласува за баце
116
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Наистина ли д3билите тук си мислят, че Възраждане са честни, независими, неподкупни и ще оправят държавата? Толкова ли сте наивни и тъпu, честно...
115
2
 
10
 
! Отговори
Мдаа преди 11 месеца
Ленка кирчо асан тия са за малко - герб ще остане ама тия на избори излитат с - 200 както казва бацо
114
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Руската Златка е Костадинов. Той следва завета на Бялата Златка. Ден скандали години храни. Десният фашизоид Руската Златка обра десните лумппени на ВМРО, Атака и НФСБ. Хората му искат насилие и скандали, за да гласуват пак за него. Ако не прави скандали, друг ще се появи и ще ги вземе.
113
6
 
0
 
! Отговори
Агресират преди 11 месеца
Това не е дума даже на английски език...
112
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ленче, проблемите в парламента вече не те засягат. По-добре кажи кво стана с обвинението за онази папка "Секретно", дето си изнесла, че и си драскала в нея? А, кажи също и за самоудавилият се адвокат, дето сте били близки? Това са въпросите, по които искаме да те чуем.
111
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Анонимен "Така и Воленчо направи преди беше златният пръст който крепеше Борисов,така и тия сега да захлебят за последно преди да отидат в небитието!" ----------------- визираш пп-тата, нали? Дето и сами си знаят, че след следващите избори я успеят да се доберат до вратата на тоаалетната на НС, я не. Тяхната работа ала даамска преевръзка на коозяк и боко вече е на привършване.. изпраха боко, остана само да бъдат изхвърлени.
110
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
1 копейкин = 0.0002 лева
109
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Мисля, че следващият път трябва да се плюят жени. Все пак и те вземат заплати. Да не се крият, а да свършат малко работа.
108
1
 
23
 
! Отговори
чупката моме преди 11 месеца
Тази мома защо непрекъснато ни я навирате в очите!? Повръща ми се вече от нейните плоски , *** и елементарни разсъждения. Да дава акъл на просто киро и годеника си, не на нас. Или пък да споделя размислите си с някоя теменужка вкъщи, ако има такава.
107
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Оставете тоз природен феномен. По-интересно е да направите един преглед колко пъти до сега са се плюли народните представители в парламента. Не вярвам да е за пръв път.
106
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Така и Воленчо направи преди беше златният пръст който крепеше Борисов,така и тия сега да захлебят за последно преди да отидат в небитието!
105
2
 
14
 
! Отговори
Сата НАТО преди 11 месеца
След нови избори едва ли ще изглежда по-добре. -----///----- Да кажеш такова нещо след този чутовен скандал, е признак на много голяма наглост и отчаяние. Кажи сега и за "безвремието", което си изсукала директно от члена на Боко.
104
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Е тази леля защо не ходи да олаби Кирето вместо да се прави на политичка.
103
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Липсата на възпитание и простотията взимат връх ------///------- Нали кре те нът Пейков ги е нарекъл хомо сексуалисти? Кой е провокаторът?
102
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Мустаката овцааа скапанааа, говориш за липса на възпитание, а си изписала ВъZраждане нарочно. Толкова си нагла, че ми иде да ти оскубя мустака и терлика отдолу. Мръснааа скапаанаа нагла мършаааа!