Костадинов за проектокабинета: Политическо, не експертно правителство

Според него този кабинет на практика ще унищожи България
2 юни 2023 10:00, Елка Василева
178
Костадинов за проектокабинета: Политическо, не експертно правителство
Снимка: архив, БГНЕС

Това е кабинет на „Продължаваме промяната“, на „Демократична България“ и на ГЕРБ. Това е политическо правителство. Това не е експертен кабинет, коментира пред журналисти лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

Още по темата
Всеки един от тези така наречени експерти няма как да бъде министър, ако не бъде посочен от определена политическа партия, каза Костадинов.

Той добави, че това не е кабинет на КНСБ и на „Подкрепа“, не е и кабинет на Светия синод, нито на браншовата организация на земеделците например.

Това е кабинет на „Продължаваме промяната“, на „Демократична България“ и на ГЕРБ. „Това е политическо правителство. Това не е експертен кабинет“, смята той.

И още нещо – като говорим за експерти, означава ли, че тези хора, които са в партиите им, не са експерти, попита Костадинов, както и означава ли това, че Кирил Петков не е експерт, а Асен Василев е, защото Асен Василев влиза в кабинета, а Кирил Петков – не.

По думите му всички тези хора са представители на политическа партия, те влизат като представители на ГЕРБ, или на ПП, или на ДБ. Според него този кабинет е предателски и на практика ще унищожи България.
(БТА, Никол Николова)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
2
 
5
 
! Отговори
хунтата преди 10 месеца
А честита ви военната хунта. И да се готвим за Майдан. После всичко е ясно. Следва екзекутиране на инакомислещите .
114
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Кабинет от фигуранти-услугаджии и ченгета-услугаджии. Единственото, с което ще се занимават, е да орежат всички разходи, за да ни вкарат в еврозоната, и ако успеят, скоро ще си плащате кредитите и ипотеките в евро.
113
9
 
10
 
! Отговори
Мнение преди 10 месеца
В парламента половината от депутатите говорят за неща, които не разбират - като Костадин Костадинов, а другата половина не разбира за какви неща се говори - като ВъZраждане.
112
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 31. Бабо Маро, гледай си компотите и турските сериали, това са ти експертните области. Не се излагай с неща, които не са ти по ума.
111
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
... изказа се продажното, невежи говедарче с късата п. ...
110
12
 
14
 
! Отговори
Какво падение преди 10 месеца
Платените *** се оказаха тайни гербаджии. Сега за вас боко е чист като Дева Мария. Защо протестирахте 2 г против тиквата като сега ще сте в коалиция? Посолството, Америка за България и фондация Отворено Общество на С.о.р.о.с ви плаща да сте антибългари. Каква радост е за вас коалицията. Падение е меко казано. Възраждане на следващите избори ще има 60%
109
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Не се ослушвайте ами вдигайте 300 000 които са гласували за вас и изринете от падъка от парламата. Всичко смъ рди та се не трае.
108
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Само е България, хоря които говорят и стоят зад думите да извършат държавна измяна може да съставят правителства вместо да са подсъдими. Какъв кабинет, какво правителство. Направо за министър председател да сложат американския посланик. И без това той ще управлява "независима" и "суверенна" България. Дано народа ги помете още първата седмица
107
15
 
6
 
! Отговори
тоя па преди 10 месеца
що бе костя дето парите в банката са ти в долари и евро , та твоето правителство дето ше предложиш ако имаш възможност кво ше е , нали ти ше ги предложиш , значи ше са партийни .
106
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Късия е държан на каишка от Баце. Само лае и до там, тръгне ли да хапе Баце ще му извади наяве всички негови мръсни тайни
105
8
 
23
 
! Отговори
Евтино преди 10 месеца
Трагичното е, че американско посолство организира днес протест , в деня на Хр. Ботев. За тази наглост говорим.
104
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Много си е хубав кабинета. Нека да го приемат и да започва да действа, че в България само народа работи, а властимащите бездействат. Не им се полагат високите заплати на тези хора.
103
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Възрожденците нали щяха да правят революция? Кво стана? Викаха цяла седмица за преврати, убийства по улиците, въстание със сопи и лопати, нов народен съд, партизанска борба и т.н., а гледам навън всичко си е нормално. Кво стана? Нали щеше да има кръв на кравари по улиците и набити на кол еврообратни?
102
17
 
12
 
! Отговори
Мен преди 10 месеца
Тоя е с чело на астралопитек. Няма право да го водим за Хомо сапиенс.
101
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Нищо на другите избори пп и герб ще бъдат изметени
100
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Костадинов служи само като плашило, да подкарва стадото към капана на Боко.
99
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Това с "руските интереси" стана досущ като с "европейските ценности". Всички говорят за тях и никой не знае какво представляват. Ако ви е възможно избройте някой "руски интерес" и сосбено уточнете защо той е вреден за България. Освен това без празни приказки и глупости. Ще се намери ли такъв, който да му е възможно да даде отговор ?
98
8
 
14
 
! Отговори
Ахмак преди 10 месеца
До преди месец маркетинговият враг беше ГЕРБ а сега е Възраждане
97
16
 
13
 
! Отговори
Аз преди 10 месеца
Абе стига сте ни занимавали с тоя манг.ал гну.сен !!! Журналистите носите огромна вина за положението в което е страната в момента! Сутринта Цомчо по БТВ, ненормална работа!!! Вчера плюе по хората, днес вместо да го заклеймят го канят да дава интервю! Изолирайте ги тия кукувци от ***.
96
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Копейкин го е яд,че и него не са поканили.А иначе,каквото сме си надробили,това ще сърбаме.