Радев скочи: ГЕРБ и ПП-ДБ предадоха избирателите си, те са с ампутирано достойнство

Те спечелили, но демокрацията загубила
323
Радев скочи: ГЕРБ и ПП-ДБ предадоха избирателите си, те са с ампутирано достойнство
Снимка: БГНЕС

Силна критика отправи президентът Румен Радев към ГЕРБ и ПП-ДБ.

"Надявам се това правителство да не предава националните интереси, така както лидерите на новата коалиция предадоха своите избиратели. Обществото ни тепърва ще осмисля процесите около акуширането на тази коалиция, защото тя обезсмисли изборите, а те са основата на демокрацията", скочи Радев.

"Борисов убеждаваше хората да гласуват за него, защото ПП е съсипала държавата, ако се допуснат до властта, те ще я довършат, а днес Борисов им подарява цялата власт. ПП убеждаваха своите последователи, че ГЕРБ са мафия, а днес те споделят властта с ГЕРБ. ДБ поведоха своите избирателите на поход срещу задкулисието и олигархията, а днес те просят от него одобрение и някакво спасение, така че да се гарантира властта и всички те спечелиха за сметка на измамени избиратели и демокрацията", обвини той.

"Политиката не е само интереси и математика, а е преди всички ценност и гласуването днес ще покаже дали депутатите от тези партии дали всички те са с ампутирано достойнство и са приели ролята да са редови гласуващи", скочи още президентът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


323
Още по темата: Румен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
11
 
10
 
! Отговори
АНГЕЛ преди 10 месеца
Прави партия незабавно че докато ти изтече мандата ще сме най долната прислуга на САЩ
191
11
 
14
 
! Отговори
Българин преди 10 месеца
Тоя все повече ми заприличва на жена в менстру ация ,не знае какво и е и какво иска.
190
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Това за политиката не е истина ценности няма. Политиката е наука на безумието . Нейна радост е хаоса , нейно сияние е анархията.
189
2
 
10
 
! Отговори
Посолството преди 10 месеца
Не знам какви обещания е давал в Посолството, там не се шегуват, чайчета, стълби, прозорци ужас.
188
7
 
17
 
! Отговори
Гражданин преди 10 месеца
На тоя герой му се иска да има избори по пет пъти в годината,да се похарчат 1 милярд,знаейки много добре че нито една партия не може да събере121 депутата и после вика че много бил загрижен за българския народ,голям хитрец си ти Андрешко
187
8
 
16
 
! Отговори
Ганди преди 10 месеца
Абе Радев,нали ги упрекваше защо няма правителство,а пък сега ги упрекваш защо има и че били продали избирателите си,голям наг лец си ти другарю фетфебел ,харесва ти да командериш цялата държава нали ти си по голяма напаст и от Бойко
186
7
 
13
 
! Отговори
На Радев теориите преди 10 месеца
Той не бил за Путин ,просто не искал да помагаме на Украйна ,че войната по- бързо да свърши ! Само че ще свърши със много бърза победа на Путин и пълно държавно унищожение на Украйна ! Другите били военолюбци ,а той генерала знаел по-добре от тях цената на живота и затова е за пълен неутралитет и не намеса защото Руснаците много лошо бият ---това ако е позиция на смел натовски генерал и главнокомандващ българската армия ,леле мамо ,направо да сваляме панталонките като видиме непобедимата армия !
185
6
 
10
 
! Отговори
ПУТИН СРЕЩУ САЩ преди 10 месеца
Просто се стигна до обединение срещу Путин -- явно има голяма сила във България и много хора на високи постове са готови да играят за него ,ТЕ няма как дори и със референдум да ни променят западната ориентация ,но пречат навсякъде където могат представят ЕС като НЕ ЕДИННО дърпат ни към някаква неутралност при все че сме членове на НАТО ,Против помощ за Ъкрайна са със което са си директно за ПУТИН ! Ама те не казват ,че са за ПУТИН ,а че са против да помагаме на Украйна !!!
184
20
 
11
 
! Отговори
Алекс преди 10 месеца
Много силно и точно изявление на Президента.Точно в целта.Той е боец и няма да се уплаши от разни фалшиви герои и клоуни/Проостто Киро,Тиквун и т.н./.
183
10
 
20
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 10 месеца
Що бе радеф? Иска ти се още служебни кабинети? Ама нали преди това каза че непременно трябва да има редовно правителсто"?Сега кво не ти харесва а?
182
13
 
20
 
! Отговори
... преди 10 месеца
Радке, айде седни си вече на заддника и не излизай от правомощията, че стана досадна.
181
11
 
16
 
! Отговори
Спас преди 10 месеца
По БНТ страхотна пропаганда срещу правителството без срам и без прикритие.Поканили потомъка на БСП В.Василев,Президентски човек и един от Възраждане.Срещу тях само Малинов.Плюс шефа на възраждане и водещата с удобни въпроси.Падение.Тези руски бандити ще умрат - накрая американците пртаковаха руснаците поне за сега.
180
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Радев продължава да налива вода в огъня. Той си мисли, че е принципен и справедлив, а аз го виждам злобен и разединяващ. Но кой се интересува от моето мнение. Аз съм един обикновен гражданин.
179
5
 
0
 
! Отговори
Да си роб е завинаги преди 10 месеца
До #44 или там както ще го цензурират "Най-умопомрачителното е, че говори от името на избирателите на ГЕРБ/ДБ/ПП", Ами то мъжко дупе веднъж се е... ама яко. Особено такива дупета дето не четат програмите им. Хайде честито да им е и особено на техните деца и внуци, измежду които мъжки я има я няма. Най много такива на евнуси.
178
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Радев каза това, което всички виждаме, но малко хора смеят да го кажат.
177
5
 
18
 
! Отговори
suso преди 10 месеца
Очаквах да ги поздрави! Жалко, така показа, че не стои над политическите партии!
176
6
 
22
 
! Отговори
Отчаяно преди 10 месеца
Така отчаяно навремето ревеше и за Грипените. Сега, защото изтърва властта.
175
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Кралицата е сърдита
174
6
 
21
 
! Отговори
Отврат преди 10 месеца
Тия цитира ГЕРБ, как ПП-тата "сринали" държавата, ама го е треснала деменцията, че точно той ги назначи! Що са са си "предали" избирателите, а всъщност, тази коалиция е точно заради него, че го тресе маниакална алчност да обсеби цялата власт! Радев все се прави на вода ненапита, а всъщност, той е най големите зло, под чийто юмрук станахме за смях из цяла Европа! И не само...
173
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ооо, горкичкото Резидентче, сега какво ще обяснява на Мутрофанова..