Лорер: Аз ще съм едната от двете кандидатури за еврокомисар

Следващият ни еврокомисар може да е с ресора на Габриел
21 юни 2023 10:07, Стела Стоянова
63
Лорер: Аз ще съм едната от двете кандидатури за еврокомисар
Снимка БГНЕС

“Аз ще съм едната от двете кандидатури за еврокомисар на България, очакваме колегите от ГЕРБ да предложат и тяхното име”. Това заяви Даниел Лорер от ПП в парламента, предаде БГНЕС

"Логиката подсказва, че ресорът на г-жа Габриел беше освободен наскоро, възможно е следващият български еврокомисар да заеме същия", каза той.

"Дори да бъде да избран мъж за еврокомисар, това не било нарушило съотношението в ЕК - Финландия е заменила еврокомисара си, от мъж с жена, така че са 14 мъже на 13 жени. ЕК започна с 15 на 12 мъже-жени.  Дори ако се избере сега мъж, това би върнало съотношението на еврокомисарите в ЕК в мандата на Фон дер Лайен и няма да има проблем", подчерта Лорер.

Още по темата

"Назначаването на номинация за еврокомисар е прерогатив на премиера. Той е преценил, че и ГЕРБ, и ПП-ДБ трябва да дадат по една номинация", изтъкна още Лорер, който е спряган за номинация за еврокомисар от ПП-ДБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
0
 
! Отговори
Дедо преди 10 месеца
Е тоя Лорер може,като толкова драпа за държавна служба, го назначете за началник влак примерно . И без това прилича на кондуктор. А жена му може да я назначите като лелка в детска ясла. Ще бъдат полезни и двамата на обществото и ще са на държавна работа ,както желаят.
44
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Казаха ни, че искат жена за еврокомисар, така че няма да е Лорер, който е за замазване на очите ни.
43
0
 
0
 
! Отговори
До Васил преди 10 месеца
Путин ли е Христос в такъв случай?! Аха:))))Или патриархът на руската ПРАВОСЛАВНА църква, агент от кгб, призоваващ руснаците към смърт в името на родината? Не е ли това дяволът всъщност??
42
1
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 10 месеца
Никакъв шанс пред Илиана Иванова.
41
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Трябва да се спазват квотите жени, гейове, евреи и афро-българи, няма нищо по-важно от това.
40
1
 
5
 
! Отговори
Васил преди 10 месеца
Евреите са най- големите нацисти и фашисти на света!!! Те искат да унищожат Православна Русия и България, защото сме християни! Войната в Украйна е религиозна. Това е война на юдеите срещу Исус Христос!
39
0
 
13
 
! Отговори
Евала преди 10 месеца
Оппааааа! Евреина пак се намърда на сладка позиция. Затова беше Промяната - те да си се уредят на високи заплати , а за нас никой не мисли. Какво свърши тоя , че сега гледа да се измъкне на запад?
38
0
 
4
 
! Отговори
Бай Чеп преди 10 месеца
А, то и Стелчето се научило да трие! Да я включим и нея тогава в конкурса "Мис Ирка" .
37
0
 
6
 
! Отговори
Щерю преди 10 месеца
Еврейски Съюз това е ЕС...
36
0
 
2
 
! Отговори
Отказал се от полаСи преди 10 месеца
Нервноатлантик съм. Следвайки наръчника на младия евроатлантик на ППДБЛГБТ си смених пола и пратих любовния си инструмент като помощ за Украйна. Смяната на пола ми я спонсорира Финдацуя Америка за Украйна. Козяк даже ме похвалиха, а лично Кокорчо ми връчи орден дже-н-дър на годината. Сега реших че искам деца, и осъзнах че май малко се прецаках. Обадих се на Козяк да питам има ли път назад. Те веднага ме записаха в Коалиция на желаещите и ме пратиха в Украйна. г-н ЛОЛЕР НЕ ИСКА ЛИ ДА МЕ ЗАМЕСТИ??
35
6
 
1
 
! Отговори
Оф, преди 10 месеца
супер е Лорер за еврокомисар! Да отива, дано го изберат. За постоянно, да си седи там!
34
0
 
12
 
! Отговори
Петя преди 10 месеца
Тоя и жена му , нали са печени тарикати се бяха подюрили и двамата в Европа,на жена му и рязнаха мераците,сега да видим на тоя търикст
33
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Мечтите Лорер, са хубаво нещо. Няма да ти помогнат нито левите ти сънародници, българомразци, нито "посолството", защото става дума за ЕК, ЕС. За недовършен мандат на ГЕРБ, а ПП не е представена в европейските институции. Патерицата ДБ е твърде мижава, за да излъчи кандидат.
32
0
 
11
 
! Отговори
Дана интернешънъл преди 10 месеца
Щом е за поста, този ще се подложи и на смяна на пола. Какъв е проблема? Кръг, по-дълбоко, отколкото е и готово. Даже ще му е плюс в кандидатурата. Либерална натура.
31
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ти хубаво ще си една от кандидатурите,ама за да се случи това,първо трябва да се разделиш с топките си!
30
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Като каза, че битият българин от РСМ няма български паспорт, Лорер ни захапа за 11000 евреи, на които българската държава не е могла да помогне. Трябва да си оскотял от злоба и невежество, за да сравниш двата случая. Тогава, българската държава е администриране тази част от Югославия, във военно време и не е имала прерогативи, да ги спаси, тъй като не са били български граждани, докато днес сме в ЕС, РСМ се стреми към членство и погазва правата на българите там. Неможе, да става сравнение
29
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Браво Лорер.Мнооого си мазен.Направо си мазник
28
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Лорер е този, който каза за битият в РСМ българин, че нямал български паспорт?! Как ще представлява и защитава интересите на българите в Брюксел? Това не е "посолството", а ЕС, при това. Израел, който отказва помощ на Украйна, е още по-далеч. След като заграбиха десетки имоти в софийско, на фамилия Лорер им се прииска да живеят в Брюксел на наши разноски.
27
1
 
12
 
! Отговори
Моше Ник преди 10 месеца
Израел ще има първия си еврокомисар в историята! Шалом!
26
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Евреинът винаги се завира там където има пари и власт, също като мишка в трици