Атанасов: Ще бъдем сериозни опоненти на ГЕРБ

Борисов се е променил
24 юни 2023 11:50, Росен Стойчев
63
Атанасов: Ще бъдем сериозни опоненти на ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

„Отнесохме се държавнически след изборите. Поискахме властта, за да може да пресечем политическата криза. За съжаление не полочваме подкрепа от ГЕРБ-СДС.

Още по темата
Изпълнителната власт е в клещи между Радев и Борисов“, заяви съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ Атанас Атанасов в БТВ.

„Наближават местните избори. Ние ще бъдем сериозни опоненти на местни изборите на ГЕРБ-СДС“, коментира той.

„Даваме си сметка колко ще е тежко решението България да остане без редовно правителство в навечерието на местните избори“, посочи Атанасов.

Според него Борисов си е променил маниерите, след като Иван Гешев бе свален от поста главен прокурор. „Това беше важен фактор, защото Борисов се страхуваше Гешев да не му отмъсти. Страхуваше се да не бъде арестуван за по-дълго време. Примката се охлаби и сега прояви смелост да атакува правителството, което трябва да подкрепя“, заяви Атанасов.

„Както и да го наричаме това правителство, то е общо“, заяви той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
"Ще бъдем сериозни опоненти на ГЕРБ, но преди това ще направим коалиция с тях". Вие ударихте ново дъно на тъпотията. Такива *** не знам дали в историята на България са били в управлението.
49
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Какви опоненти, ра те сс в коалиция! Само този гном ли не е разбрал?
48
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Може ли, така да говорят управляващи?! Срамота, хайде, де! Управляващите си опонират себе си...Ха, ха, ха.
47
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Само че, "изпълнявайте ни сега и веднага, всичките ни капризи, и ни дайте абсолютната власт, защото, ако не, ще дойде Радев, а и "посолството" ще ви дърпа ушите", вече не върви. ПП,ДБ доказаха, че са неотговорни към държавата, извудвайки ГЕРБ, докато държавата харчеше стотици милиони за избори до дупка. На това, трябва да се сложи край.
46
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Я па тоя! Малкия гном пак почна да подскача!
45
0
 
3
 
! Отговори
Ася преди 10 месеца
Е до сега какви бяхте?! Искаш да кажеш ,че ще лъжете,интриганствате повече и по-нагли ще ставате В България те това е промени.
44
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
АА гнома вече се вижда след избори, в левия ъгъл на залата, като опозиция на новите управляващи със скромните 7%, където си бяха преди.
43
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Бебе Йода пак се прави на Генерал.Така се получава,когато лустрацията е повърхностна и избирателна.Комунистическия прокурор от Възродителния процес,отдавна трябваше да е лустриран и захвърлен на бунището на историята,а не е само той.
42
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Политиката е игра,надиграване на противника.ПП-ДБ се тръшкат,защото са надиграни и от Възраждане,не само от ББ.Сметките на веселата ви математика не излизат и никога няма да излязат.За това се казва Весела математика.Да се посмеем на аматьорите от ПП-ДБ за големите им претенции за власт и малките им възможности.Народа е казал "сърдит поп,празна торба",така че ЧИБА,ваща м..а доносническа.
41
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Аре стига, та този от прокурор в Разград по времето на Живков направо в политиката след промените. Всички знаем кои станаха прокурори там по времето на възродителният процес. Само най-верните синове на партията. Отделно Атанасов подкрепя Борисов за 4-ти път, като основен коалиционен партньор, а в Столичен общински съвет всичките съветници от преДай България винаги единодушно гласуват предложенията на Герц
40
0
 
11
 
! Отговори
Ганди преди 10 месеца
Тая настъпено ж*а*ба защо си мисли ,че е фактор в политическия живот на България, питам аз?
39
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Мозъчето си ми работи качествено и много добре следи какво вършат партийците в парламента и анализират дейността им и резултата от нея. Всеизвестно че проекти като Възраждане ИТН ДПС и изобщо политическата класа използва едни номера с отсъствието от зала и гласуването с въздържане за да се получават правилните резултати за мафията!!! Как може един човек избран за народен представите да не иска да работи? Винаги трябва да има ясен глас ЗА или ПРОТИВ и да е на място! С изключение ако е загинал!
38
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Генерал Наско пак се е филмирал.Наполеоновия комплекс му личи при всяка дума.До скоро тръбеше,че ББ искал да го погалите,но нямало да стане.А той взе,че си избърса задните части с вас.След употреба,ставате ненужни,защото сте в нечистотия и воните.Мястото ви е в кошчето за ***.
37
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ще бъдат сериозни опоненти в канализацията. В записите се каза достатъчно.
36
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Среден пръст и за вас свинари с хотели от ГЕРБ БСП ДПС, някой ден България ще се оттърве от вас въпреки магаршкия и просташки инат на заглупялото общество, което ви избира същите проекти Възраждане ИТН ВМРО да ви пазят.
35
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
От Гнома нищо не зависи, каквото каже завреният зет Пепеляшко това мисли и казва то
34
0
 
10
 
! Отговори
Алекс преди 10 месеца
Слънцето е напекло кратуната на Бай Танас и бръщолеви глупотевини.Участва в коалиция с ГЕРБ и в същото време ще му бъде сериозен опонент.Няма как да стане.От два стола,та на земята.Местните избори ще са катастрофа за ПП/ДБ.
33
0
 
7
 
! Отговори
До Анонимен 31 преди 10 месеца
А ти, вместо да правиш бури в чаша вода, си напрегни мозъчето, ако го имаш, и осмисли какво стана/става в НС. Ако ППДБейците знаеха какво правят, никой нямаше да им избере Пеевски или, както вчера изчезнаха от заседанието. Ако бяха стояли, щеше да стане тяхното. Само че в главите им нищо нЕма и изобщо не знаят какво да правят, та да стане. Само тръшкане, ревове, оплакване и.....абе, накрая ще си го намерят.
32
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ББ изопщо не се е променил.Просто ви се измъкна от каишката и сега сте в истерия.Това беше очаквано от всички,само от *** аматьори и некадърници ,не.Кьорав карти не играе.Да ви е сладко,алчни доносници.Поздрави на Посолството.ДГД
31
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Защо давате минуси? Чалгари глупави? Не е ли вярно че пумиарите от Възраждане позволиха избирането на Пеевски за "конституционалист"? И после най-нагло пред всички го и бранеха доста бурно? Не е ли вярно.???? Нямате поне малко срам да го признаете. Гласувайте пак с минуси. Към останалите, моля разпространявайте това което правят Възраждане. Защото това е просто поредната партийна клетка на задкулисието от мутри и крадци.!!!! Сложи пак минус, дебелако.