Борислав Гуцанов: Това правителство е опасно за България

Причината е помощта за Украйна
25 юни 2023 13:27, Нели Христова
90
Борислав Гуцанов: Това правителство е опасно за България
Снимка: БГНЕС

България трябва да стои максимално далеч от военния конфликт и единственият път, по който трябва да се върви са мирните преговори, а не даване на оръжие или каквото и да е участие в този военен конфликт - това коментира пред БНТ депутатът от БСП Борислав Гуцанов.

Според него, ако искаше руската армия щеше да смаже опита за преврат само за няколко минути, но тя не го направи - дали няма нещо скрито, което се случва.

"Всички семе наясно, че има сериозни противоречия между Сергей Шойгу и армията на "Вагнер". Има и две сериозни групировки, които се бият в Русия - едната е свързана с капитала, другата - с производството в Русия. Естествено военно-промишления комплекс стои зад едната, а банкерите седят зад другата", обясни Гуцанов.

Затова тази седмица от БСП са излезли с декларация срещу министър Тагарев и срещу решението на кабинета да участваме в поредната инициатива на Европа, която се нарича Инициатива за мир.

"Много добре звучи, но какво стои зад това - даване на 1 милион снаряда на Украйна. Как може да даваш снаряди и да казваш, че работиш за мир и това е инициатива за мир", поясни той.

Гуцанов разкритикува и още едно решение на кабинета - за поредния пакет помощи за Украйна, който е на стойност 55 млрд. долара, и така всяка година всеки един от нас ще дава около 27 евро.

По думите му, с тези си действия това правителство е опасно за България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
2
 
! Отговори
ББ преди 10 месеца
пр.м.тимен агент на кгб...сър!!!съсипвате България от десетилетия...ен.ч.рин руски!децата ти в сИбир ли са?лада ли караш?пали ли?...из.ет!!!
73
0
 
6
 
! Отговори
пасарела преди 10 месеца
Тоя натегач от Варна да ходи в Сибир , да си направи комуна с такива като него и хич да не се върне . Тия от БСП са като Президента да сме в НАТО , да сме в ЕС , да ни помагат , ама ние сме и с Русия и сме се "разчекнали " като на околовръстното , ама искаме пари , помощи , Шенген , еврозона , е , не се ли излагаме , а искаме и уважение като тоя ГуцаЛов !!!
72
2
 
2
 
! Отговори
toti преди 10 месеца
От вас по опасни няма та дори и ДВАМА С КЛАСНАТА ДА ОСТАНЕТЕ !!!
71
0
 
5
 
! Отговори
Срам голям преди 10 месеца
Гуци, ако живееше по времето на Левси, или Ботев, щеше да си с куршум между очите или греша може би ти щеше да сим предателя.
70
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Гуцанов, ти си долен комунист!
69
1
 
5
 
! Отговори
тоя паразит преди 10 месеца
Тоя *** се почуства застрашен и вече премина на страната на България. Но това не е България на олигарсите, да ходи при Путин.
68
1
 
6
 
! Отговори
опасно е за вас преди 10 месеца
Опасно е за вас паразитна путинска ***. Не сте България бе мръсни, долни хора такива. Хората искат да ви няма.
67
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Гуци Гуци е червена матрьошка същевременно е капиталист
66
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Г-н Гуцанов, първо вижте, на кое място и на какво положение е вашата партия, която на следващи избори, най-вероятно ще и е трудно да влезе в парламента, та тогава говорете.
65
6
 
9
 
! Отговори
До 69 преди 10 месеца
При под 40% гласували това правителство е избрано с около 20% от имащите право на глас. Като прибавим и ала-балата през президента означава, че реално 10% от пълнолетните българи споделят евроатлантическата тъпотия. А това правителство най-много да събуди онези 60%, които не гласуват. Атаката на умнокрасивите срещу Възраждане е само в полза на Костадинов.
64
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 59 "Турция продава дронове..." - точно така! Продава а не подарява. И Русия продава енергоносители на Украйна. Просто бизнес.
63
9
 
8
 
! Отговори
Христо Христов преди 10 месеца
Не е прав. Това е правителство за което 90% от електората гласува. Правителство с ясна евроатлантическа ориентация и евроатлантически ценности, което подаде заявка за решителната евроинтеграция на България.
62
4
 
8
 
! Отговори
Мишка Болшевишка преди 10 месеца
Абе Мишок На кое място ти е разкапаната ти партийка че даваш акъл и препоръки като все едно си първа политическа сила Стой си в дупката и мълчи
61
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Прав е който е с краварника марш в САЩ
60
3
 
7
 
! Отговори
Случаен минувач преди 10 месеца
Ами да, правителството е опасно. Най-опасният човек в него са казва Асен. Сложили са го да управлява парите ни. Той показа вече как знае да управлява пари. Така ще ги управлява, че много скоро всички ще започнем да си броим стотинките... Другите министри мога да ги преглътна все някак си, но тая cвoлоtч Асен - никога!
59
2
 
5
 
! Отговори
Дарко преди 10 месеца
Нали си полуруснак, Боре, *** помагай в Русия. Или от там ти казаха, че в България си по-полезен
58
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Гуцанов не е Гуцанов, а е Гуцанова. Така, че при него всичко е обратно и като до него поставиш и пратката Корнелия, става ясно две сливи какво могат ? Нищо !!
57
7
 
14
 
! Отговори
Жеков преди 10 месеца
Комунистите са опасни за България
56
17
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 10 месеца
Прав е Господи Гоцанов че това правителство е вредно за държавата Съглана съм с него Много точно изказване
55
9
 
16
 
! Отговори
Изнервен преди 10 месеца
Добре бе, съветски глу.пак, айде ти обясни как го виждаш мира?