Бойко Борисов обяви: Давам си имунитета

Аз вярвам в българския съд и прокуратура, заяви лидерът на ГЕРБ
Обновена: 5 юли 2023 10:14 | 5 юли 2023 10:14, Нели Христова
216
Бойко Борисов обяви: Давам си имунитета
Снимка: БГНЕС

Пред журналисти в Народното събрание  Бойко Борисов обяви, че ще си даде имунитета.

"В България, ако някой не ми спомене името, то се оказва, че не е значимо. Виждам, че и нашите некоалиционни партньори и нашата неопозиция, защото ви припомням как Корнелия Нинова от трибуната на парламента ме призоваваше да ги събера, да направим правителство, ако не сте забравили. Множеството сигнали на служебното правителство срещу госпожа Нинова седят на трупчета. Явно заради това тя се опитва да се възползва и се опитва да свърши някоя друга чужда задача", коментира лидерът на ГЕРБ.

"Разговарях с парламентарната група днес. Все пак аз съм Бойко Борисов. Ще си дам имунитета, въпреки толкова очевидното направено срещу мен от главния прокурор. Аз вярвам в българския съд и прокуратура, че няма да бъдат жертва на шантаж и изнудване", заяви Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
1
 
0
 
! Отговори
Ега ти излагацията преди 11 месеца
да управляваш 13 години, да откраднеш милиарди и накрая да те осъдят за това че си таковал мис га Щи
157
1
 
1
 
! Отговори
Ангеларий преди 11 месеца
А каква се пада малката Ема на внуците на Тиквата?
156
0
 
1
 
! Отговори
БГ преди 11 месеца
"Вярвал"-хитър кукловод, всеки ход му е добре премерен, само схеми прави то!!!
155
1
 
6
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 11 месеца
Скоро Сарафов няма да е временен прокурор и Борисов, и другите влизат в затвора, да връщат всичко на народа.
154
7
 
1
 
! Отговори
Гегата преди 11 месеца
Бойко за разлика от някой други мишки влезе милионер в политиката ...
153
4
 
0
 
! Отговори
Хаоус оф пеин преди 11 месеца
Някаква маникенка си купила вила в Барселона с хронорарите кво толкова ?
152
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Даваш ли, даваш, Балканджи Бойко, имунитет на ПеПе вяра?- Море, Лено, глава си давам,Имунитет не давам на ПеПе вяра! -Отсякоха му и двете ръце,та пак го питат и го разпитват:- Даваш ли, даваш, Балканджи Бойко, имунитет на ПеПе вяра?- Море, Лено, глава си давам,имунитет на ПеПе вяра не давам. Събраха се изедниците, мериха, кроиха, избодоха му и двете очи,и го не питат, нито разпитват, но някой звънна по жицата. По едно време Бойко излиза небръснат и казва: - "Море, Лено, имунитета си давам."ШАХ
151
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Бе бързайте да се радвате,утре ще каже обратното.
150
0
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 11 месеца
към тоя долу:..-И като нема никакви доказателства за престъпленията на Тиквата,защо толкова упорито това съществително отказваше да даде имунитета си ,да има истинско разследване и ако няма никакви доказателства,просто да приключи тая претъпа сага ?..Отг.:..-Защото знае че е "до гуша в киреча" и за това толкова време прави разни "пируети" и разиграва циркаджилъци..Но едно не е отчел:..-Че Възмездието ще го застигне,при това когато най-малко очаква....Такава е съдбата на бандита..
149
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
150 Мутрите днес са сините якички, деца на баш комунистите от ДС, които перат заграбени от държавата пари и мръсни руски такива. Нексо, Терзиев и компания, Бобокови, Цв.Василев, черепа...
148
3
 
5
 
! Отговори
Аз промяната преди 11 месеца
Бойка калдаръм кадъна сега да си даде имунитета е като да пие противозачатъчни два месеца след като е обслужила Ердоган в харема. Късно е кадънке за молитва от минарето.
147
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Дай го, дай го, бурята отмина!
146
5
 
18
 
! Отговори
ПроСоТо преди 11 месеца
до вчера се инатеше като магаре на мост :" Е па нема да си дам имунитета,колкото и да го искате!"...Днеска..О,ЧУДО, :-"Ааа,и жъ си го дам язе имунитето,оти вече дръпнах ушетата на Сарафовия "...Тоя е болезнено трагикомичен екземпляр !..
145
4
 
24
 
! Отговори
Главанак преди 11 месеца
Е,какво като си Бойко Борисов! Не можеш да се погледнеш отстрани,пък и никой не иска да ти го каже колко си жалък! Ако имаше съвсем малко достойнство,и след като 5/ 6 от народа изпитва срам от тебе,отдавна трябваше да си подал оставката,а не да се чудиш защо разнасят ковчези пред дома ти! И ако махнем калинките,назначени от тебе,просто нищо не остава.Дори твоите хора- кметове,поддръжници и всички други около тебе отдавна биха те напуснали,ако нямаха финансов интерес и не крадяха като за последно
144
2
 
14
 
! Отговори
Мда преди 11 месеца
Това щеше да значи нещо, докато имахме легитимен, независим главен прокурор.
143
6
 
2
 
! Отговори
Пенсионер преди 11 месеца
Пак ЗА и ПРОТИВ.Неспасяемо разделена нация на комунисти и фашисти.Така няма да вървим напред.Ние сме в ЕС и НАТО.Миналото не може да се върне.
142
13
 
1
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 11 месеца
ББ, ако беше сгазил лука, ама наистина - с факти, а не ЕЖК в испанската преса, щеше ОТДАВНА да е осъден. Дори не можаха да намерят правновалидна причина за абсурдния арест, да не говорим за друго. Много хора го мразят, защото е класен играч, много партии трябва да му плащат авторски права (освен за него не знаят какво друго да кажат). Гешев е същият. Затова ББ ще спечели изборите през април 2024.
141
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Това действие на Винету само доказва, че Сарафов е инструментът на мафията в прокуратурата. Толупа си дава имунитета, тъй като в момента го изпират със всички валични средства. Типично мафиотско изпълнение.
140
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Няма никакви доказателства за извършени престъпления от страна на Бойко Борисов. Ако имаше такива, досега щяха да са повдигнати обвинения срещу него и започнати съотвени наказателно-процесуални действия.
139
3
 
26
 
! Отговори
Ангеларий преди 11 месеца
А каква се пада малката Ема на внуците на Тиквата?