Костадинов за мъжа, заплашил Тагарев: Жена му не знае къде е

"Възраждане" отрече карикатурата на Соломон Паси да е тяхна
19 юли 2023 15:02, Нели Христова
164
Костадинов за мъжа, заплашил Тагарев: Жена му не знае къде е
Снимка: БГНЕС

Разбираме, че човекът, който е отправил така наречената "заплаха за убийство" срещу "лицето Тагаренко" вече трети ден не се знае къде е. Оказа се, че жена му не знае къде се намира. Тя ни изпрати съобщението. Това заяви лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов, предаде БГНЕС.

Костадинов прочете съобщението и посочи, че в него няма заплаха за убийство, а обиди. “Ако приемем това за заплаха, при нас са хиляди. Пуснах сигнал до ГДБОП, и вече близо месец нямам никакъв отговор, а в този случай един абсолютно обикновен човек е арестуван", коментира той.

“Днес ще направим всичко необходимо, за да разберем къде се намира, и ще търсим сметка от престъпниците, които управляват държавата. Нас ни управляват престъпници и фашисти. Един ден те ще бъдат съдени и ще прекарат дните си в затвора за техните престъпления”, категоричен е Костадинов.

Той коментира, че има хиляди публикации, които са против “Възраждане” и призовават за насилие над поддръжници на партията. “Странно защо ДАНС не се сезира, ГДБОП не се сезира”, посочи лидерът на “Възраждане”.

Костадинов показа публикация на сина на Соломон Паси. “Сега ще пуснем сигнал и ще искаме да проверите дали ГДБОП и ДАНС ще започнат разследване, и дали ще бъде арестуван този субект. Нека си отговоря сам: нито ще бъде арестуван той, нито който и да е било”, каза още лидерът на партията.

“Ще искаме среща още днес с вътрешния министър. Не е нормално никой да не знае къде е един човек, дори и съпругата му”, завърши Костадинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
2
 
9
 
! Отговори
Днес преди 9 месеца
Да не би да очаквате от Тагарев проява на достойнство?
103
8
 
6
 
! Отговори
Ами преди 9 месеца
Такива са ви хората бе Костя !
102
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Започнаха да изчезват хора. Фашистите започват репресии върху свободните хора. Безследно изчезнали противници на фашизма, антифашисти, леви интелектуалци.
101
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Връщаме се към диктатурата до 1944 година. Защото това е фашистка, дясна диктатура, войнстваща и милитаристична.
100
6
 
11
 
! Отговори
Сценарият преди 9 месеца
Идва дясна диктатура и бял терор от чужди министри на войната на Украйна в България.Фашистите винаги "палят Райхстага",искат извънредни пълномощия,забрана на свободата на словото,арестуват комунисти и социалдемократи,буржоазните партии подкрепят фашистките реформи и ареста на комунисти и социалдемократи,и така след само 2 месеца имаме фашистки режим в държавата,който не може да бъде спрян.Фашисткият режим ни вкарва във война и управлява като Франко 40 години, ако няма кой да го свали.
99
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До 100 Може и така да е,ама не съм чувал в България валутата да е копейка или рубла,ама виж магаренко може и да е получавал гривни и копиики или са му ги обръщали в центове.Щото едно твърдение на Ленинка Борисламова не е достатъчно.
98
4
 
21
 
! Отговори
Вьзмутен преди 9 месеца
Жалко тагаренко бе толкова верен на москва навремето, сега на сащ явно за него важи кой плаща той поръчва музикатаТой е атлантик колкот - паси и колкото аз сьм космонафт
97
4
 
26
 
! Отговори
Възмутен преди 9 месеца
На Тагаренко само като му видиш лукавия поглед трябва да ти е ясно що зо подлец е!Ще ви събере и ще ви закара на фронта да ви избиват без да му мигне подлото оченце!
96
1
 
4
 
! Отговори
Киро преди 9 месеца
Ти си за психиатър бе братко, не се занимавай с неща, които не разбираш!
95
6
 
0
 
! Отговори
Тагарев преди 9 месеца
ЕДНО НА НУЛА ЗА МЕНЕ. Кой ще се пробва следващ?
94
15
 
10
 
! Отговори
Хахаха Хитро преди 9 месеца
Правиш престъпление и после ревеш, че някой те бил репресирал. Нали знаете, че това ако го направите във вашата любима Русия, тоя най-вероятно сигурно няма вече да е жив.
93
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
В съобщението пише, че Тагарев е предател. Къде е заканата за убийство?
92
7
 
4
 
! Отговори
Тагарев преди 9 месеца
Нема се плашите. Момчето настъпа мотиката, сега е в бокса за смяна на масло. Ще ви го върнем след 4 години.
91
1
 
12
 
! Отговори
Пижо преди 9 месеца
До Много ясно И с какво го е заплашил?!?
90
16
 
4
 
! Отговори
Много ясно преди 9 месеца
Винаги като някой заплашва, трябва да се докладва на полицията и да го викат да дава обяснения. Ако е някой престъпник, като тоя дето е заплашил Тагарев, трябва директно да се вкарва в ареста и от там на съд, по бързата процедура и да влиза в затвора.
89
8
 
6
 
! Отговори
Нема се плашиш преди 9 месеца
СИгурно е в ареста и го ранят по 3 пъти на ден и му дават вода и да слуша радио. Това ако беше в Русия, сигурно щеше да е в някой гулаг и да го бият с колани и кабели.
88
5
 
25
 
! Отговори
Възмутен преди 9 месеца
Абе тоя укрофашист Татарев много страхлив бил бе!Как ще бие руснаците като го пратим на фронта?Нали ще се насесере!Диванен страхлив войнолюбец!Дайеба и мишката му фашистка да...
87
1
 
17
 
! Отговори
До Нема се плашиш преди 9 месеца
Там водят доказаните и осъдени престъпници, фaшaгa. И вашите идоли ще ми правят съдебна реформа, и то с Пеевски, срещу който уж беше съдебната реформа... Клоунада с пълна сила!
86
3
 
1
 
! Отговори
Групичка Кокиче преди 9 месеца
Тия навсякъде са заедно. Само в тоалетната дано да не са така, че малко срамно.
85
15
 
3
 
! Отговори
Нема се плашиш преди 9 месеца
Търсете го в затвора, там ги водят престъпниците.