Вежди Рашидов се оправда: Думите ми са извадени от контекста

Това, което казах, касае американски журналист, твърди той
7 авг 2023 22:35, Нели Христова
230
Вежди Рашидов се оправда: Думите ми са извадени от контекста
Снимка: БГНЕС

Казаното от мен е извадено от контекста - то касае американски журналист. Това обясни депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов относно коментара му в пленарна зала при включени микрофони и последвалия скандал.

"Става дума за частен разговор с мой колега, но се оказа, че микрофоните са включени. Да поясня – това, което казах, касае американски журналист. Ставаше дума, че американски актриси признаха след 15 години, че са били насилвани от богат човек", обясни Рашидов.

Според него всички са се хванали "за една атрактивна дума" и никой не е чул нищо за самия закон. "Аз ще се извиня на хората, ако някой се е разпознал. Аз не визирах никого. Но винаги мога да се извиня на българските майки и деца", поясни още той.

Вежди Рашидов подчерта, че ние имаме закон, който обаче не се прилага. "Не съм позволил аз това момче да избяга, нито аз съм го пропуснал, да не бъде арестуван", поясни още той.

Според него определени думи са извадени от контекста и услужливо са използвани срещу наго от определени хора. "Аз съм горд човек – днес съм казал, че ще си подам оставката и ще го направя. Не ми е първа мечта да съм председател на комисията. Аз съм вече възрастен човек – имал съм всичко, честно и достойно съм си вършил работата", каза още той пред bTV.

Припомняме, че по време на една от почивките Вежди Рашидов каза на колега: "Има и сега закони. Кво чешеме езици?! Всички к**ви се събудиха и се сетиха след 15 години, че са изнасилвани“. последва остра реакция от страна на ПП и извънредно заседание на парламентарната група на ГЕРБ.    

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още по темата: Вежди Рашидовгерб
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
3
 
4
 
! Отговори
Чобан Хасан преди 9 месеца
Аре няма нужда от извинения знаем се отдавна
89
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Източи КТБ, нарече българките к^%ви и този човек е бил министър на културата и председател на парламент.. а онова лапе Минджев отзаде се хили одобряващо.
88
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Що кое е не верно?Сега женурята,особенно на запад са ревнали ,че са били изнасилени преди 30 години и търсят възмездие(демек$) от свойте "изнасилвачи".
87
1
 
6
 
! Отговори
Ужас преди 9 месеца
В това ГЕРБ има само каналджии, сводници и изнaсилвачи.... помните ли оня случай, дето едно герберунгелче -борец беше изнасилил едно дете?
86
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Бил е максимално искрен !
85
5
 
4
 
! Отговори
ЗАЛАГАМ 5 ЛЕВА преди 9 месеца
Бас ловя, че Веждичката е изнасилил някоя беззащитна жена. Няма да се изненадам ако я е и пребил. Той се мисли за всемогъщ
84
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Та накратко...:Интереса клати ФЕСА - а той НАС !!!С 200- гърбавите и дупесетата продължават да ни го слагат с ЧЕКМЕДЖАН и детето чудо начело на парада: с финансовият гений- детето чудо -милиардер - десните ръце на хидроинжинера мултимилиардер..Дойдат ли поредните кинти- пускат ПеПетата И ДБетата по пързалката..Алчност, простотия и лакомия -все по хората ходи - при някои напрао то само тва Е...
83
2
 
4
 
! Отговори
Харе на Бас? преди 9 месеца
Вежди звучи сякаш се е притеснил, че някой ще се оплаче от него, ако се приеме този закон. Вика "Нали го има в другия закон, защо си чешем езиците". Бас ловя, залагам 5 лв, че Вежди е изнасилвал женИ и сега му е тегло. ЗАЛАГАМ 5 ЛЕВА. АКО НЕ СЪМ ПРАВ, ПЛАЩАМ ГИ НА ЕДИН ОТ ВАС, който се хване на баса.
82
0
 
3
 
! Отговори
Българин преди 9 месеца
Какво като се е "извинил", след като продължава да си го мисли?
81
3
 
4
 
! Отговори
Успокойте се преди 9 месеца
Дъртиее се опитваше да се похвали пред младата (50 годишна гербенка), как ги е нандръсал коBрите по времето на илия павлов, но микрофоня беше включен. Уви. Веждичката сега навлече цялото обществено внимание към себе си. Очаквам до 1 седмица да се появят жени, изнасилени от майстора на тСлата дръжката, как влезе мъжката. Тоя за 30 години си е отe6ал на 6oклучаци, за това сега го мисли, да не се "сетят" и неговите, насред обществената буря. НАЛИ ТАКА ВЕЖДИ??????????????
80
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
"Аз съм горд човек днес съм казал, че ще си подам оставката и ще го направя. Не ми е първа мечта да съм председател на комисията. Аз съм вече възрастен човек имал съм всичко, честно и достойно съм си вършил работата", каза още той пред bTV.''Достойно уши шамар на полицай е тоя.Ама така гордо му го уши,че бойко го направи министър на културата.Е така си върши гордо работата тоя!!!!
79
1
 
3
 
! Отговори
Драго съм преди 9 месеца
Драго ми е как дъртите комондрели започват да си обират вересиите. Младите още не, но дъртите - отиват вече. НАПЪВАЙТЕ ГО ТОЯ! НЕ ГО ОСТАВЯЙТЕ! ПОМНЕТЕ КАК ГО НАЗНАЧИХА ГЕРБЕРУНГЕЛИТЕ ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НАСИЛА, БЕЗ НИКОЙ ДА ГО ИСКА. ПОМНЕТЕ И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ. САМО ЗАБАВЯЙТЕ. ТАКА ПРАВИ ГОСПОД.
78
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ако имаше канал в ютюб щяха да са му го свалили. С какво е по-различен коментара му от на Тити и Тото? Я бързо имунитета и да напуска парламента.
77
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Вежди-то се наа*ка ... жалко, иначе добър човек.
76
1
 
2
 
! Отговори
c преди 9 месеца
Направихте ги ВИПки сега пък били ***, айде де
75
2
 
6
 
! Отговори
Не разбрах сега преди 9 месеца
ще си вади контекста ли? Много е мъжки брей! Покажете го, контекста да го видим, изваден!
74
2
 
10
 
! Отговори
Ужас преди 9 месеца
Казал си е какво мисли - извинява се сега , не знаел , че микрофоните са включени - ако това бе дьщеря му щеше ли да каже сьщото
73
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Всичко е една пушилка за отклоняване на вниманието от съществените неща. Нямаше нужда да употребяват Рашидов. Можеха и с друг артист от НС да сготвят театъра. Жалко е да използват точно най-възрастния депутат, но явно са търсили такъв типаж, за да изглежда по- достоверно.В интерес на истината Рашидов не трябва да се извинява.Той не обсъжда настоящи събития, а говори за преди 15г. Каза им, че си чешат езиците, което е факт. Асоциацията с известни хора изнудвани за пари е знак, че има и изнудване.
72
1
 
1
 
! Отговори
Ужас преди 9 месеца
Бил борче и той преди това
71
2
 
2
 
! Отговори
Ужас преди 9 месеца
Потресох се чета едно заглавие - депутат от герб обвинен в педофилия