Трифонов: Парламентът е уязвим, отвсякъде може да влезе "народна любов"

По думите му журналистите са в "кочина с телевизори"
11 авг 2023 17:30, Йоана Цонева
113
Трифонов: Парламентът е уязвим, отвсякъде може да влезе "народна любов"
Снимка: БГНЕС

„Сегашният Парламент е уязвим, стои гордо и самотно на жълтите павета и отвсякъде може да влезе народна любов. Пример 1997 година - правителството на Жан Виденов. Докато бившият Партиен дом е добре защитен отвсякъде и може лесно да бъде охраняван от малко полиция“. Това се посочва в пост на "Фейсбук" страницата на лидера на „Има такъв народ“ Слави Трифонов, информира БТА.

По думите му сградата е добре охранявана, депутатите могат лесно да бъдат изведени от там и „журналистите са натикани в една кочина с телевизори“. Според Трифонов от това местене на парламента няма голям смисъл освен този, че „от некоалицията ще се изсмеят в лицето на журналистите“.

От 1 септември Народното събрание ще заседава в сградата на площад Александър I №1 (бившия партиен дом), заяви миналата седмица председателят на парламента Росен Желязков. Той обясни на журналисти как ще протичат пленарните заседания през есенната сесия на Народното събрание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ненормалник ! От слугинаж, акъл никой не иска.Не забравяй, че те вкараха през задния вход.Никакъв шанс за клоуните от ИТН, при честни избори!!!
55
2
 
14
 
! Отговори
Дон Кикот преди 8 месеца
На него по скоро някой му е влязъл любовно.
54
12
 
6
 
! Отговори
Прав е Слави преди 8 месеца
Това е така-неслучайно ще правят "ремонт" на истинския Парламент в продължение на три години ПОНЕ! Та то небостъргач се ПОСТРОЯВА за по-малко време. Ясно е какво се случва - имат задачи за изпълнение (споменати в записа) и зависимости и интереси, които не им позволяват да се отментат от плана, въпреки че беше разкрит брутално! Знаят, че е въпрос на време народът да не може да търпи повече и гледат да се защитят. Но...ще ги изведат тайно, ще ги оградят с полиция...колко дълго обаче ще ги опазят?
53
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Луд умора няма. Слави и сие са комунистически издънки, нямат нормално мислене
52
1
 
11
 
! Отговори
абе преди 8 месеца
кой е тоя трифонов ???
51
0
 
16
 
! Отговори
Мнение преди 8 месеца
А ти Слави, що ходиш с бодигардове? От какво се страхуваш ти, от народната любов ли? Параноик!
50
3
 
12
 
! Отговори
Право на мнение! преди 8 месеца
А Слави Трифонов къде се крие от народната любов? В някой бункер ли или палат с 20 ключалки, алармена система и 5 бодигарда? Намерил Чалгопитека тема за коментиране. Първо да погледне себе си къде се крие и после да коментира другите!
49
1
 
2
 
! Отговори
:P преди 8 месеца
0рKи
48
2
 
3
 
! Отговори
Хаймдал преди 8 месеца
Това ***т.е сте тука да плашите и да светне смут, стигнах до извода :)) колкото глупав коментара толкоз по - добре, мъгла от дезинформация ,демек вижте кви нелепи подобия на хора идват, Z от зомбита, напълно безмозъчни, на черното бяла на всяка истина три лъжи , очевидни при това. Къв комунизъм кви пет лева? То и тез около паметника също толкова нелепи :))
47
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Чалгар пропаднал, кога ще осъзнаеш, че си политически труп?
46
9
 
1
 
! Отговори
ЦАРЯ РУМЪНЯСКА преди 8 месеца
БРЕЖНЕВ е имал съпруга от МОЛДОВА говореща румънски а и деца а на примата на хеви метъла у нас Лили Иванова както и на Тодор Живков родите им дошли у нас от РУМЪНИЯ.........................НЕ сте никакви българи а сте РУМЪНЦИ още Джон Маккейн Ви го каза от центъра на София у нас
45
7
 
2
 
! Отговори
ТТттт преди 8 месеца
До АнонименА ти какво хващаш на Боко Гнома и Просто Киро макарите
44
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
+Нека се изказва Трифонов, защото на следващите избори няма да хване 4%. Аз мислех че ще изкарва керливи ризи и заова исках да влезе но явно се договориха да го допуснат с 4% и да спре да плюе. Е на следващите избори - Не подкрепям никого.
43
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ти ,кога си влизал в Народното събрание !!Не е Парламент !!Добре ли си ??Който се страхува от Народната любов ,обикновввно -има защо !
42
7
 
20
 
! Отговори
СМЕХ... преди 8 месеца
НА ЧАЛГАРО ПРОСТОТИЙТЕ СА В КРЪВТА МУ--ЗАТОВА ВСИЧКИ ПРОСТАЦИ ГО ОБИЧАТ!!!!!!!
41
2
 
17
 
! Отговори
Въпроска ? преди 8 месеца
Бивши партийни членове ( някои от тях още си пазят БКП партийните книжки ) ,други наследници на активни партийни другари сега горди " многоцветни " депутати нямат търпение да се върнат техния Партиен дом . Той и Славчо беше активен комсомолец , ама се върти като ветропоказател
40
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Още един нацист, сър.
39
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
СлаФчо май иска някой да му вкара малко "акъл" в плешивата кратуна по пернишки образец...?
38
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Това го написаха хората в коментарите още преди седмица когато казаха, че отиват за 3 години в сградата на бившия ПД, който ремонтираха за НС с отделни банки и икономично осветление. Не знам всеки път когато Слави говори за НС се сещам за скеча: Слави и Август в Парламента. Обути в черни чорапогащници и червени рокли разясняват как искат да излезнат от хотелите и мотелите и да влязат в НС, където им е мястото.Там щели да направя парл.група, която сутрин ще ги посреща с цветя и целувки.
37
4
 
20
 
! Отговори
Баче Кико преди 8 месеца
Славун какво се крие? Що не излезе да се поразходи малко по улицата да видим как ще му се израдват хората?