Петков поиска спешни промени в службите, трябвало да работят ефективно

"Абсолютно неприемливо е през 2023 г. в България да има показни убийства"
210
Петков поиска спешни промени в службите, трябвало да работят ефективно
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Съпредседателят на ПП Кирил Петков поиска спешни промени в службите след показното убийство на Алексей Петров.

"Службите трябва да започнат да работят ефективно. Националната сигурност не може да остане само като заглавие на една от тях, а да бъде основна задача и приоритет. Време е за спешни и дълбоки реформи", написа той в социална мрежа.

Още по темата

"Абсолютно неприемливо е през 2023 г. в България да има показни убийства. Нито е приемливо чуждите служби за сигурност да откриват българи - руски шпиони в Обединеното Кралство, докато ние научаваме за пореден път от медиите. Нито безучастно да слушаме за поредните ужасяващи хроники за убийства и насилие. Всичко това говори за нуждата от спешна реформа в сектор сигурност. Службите трябва да започнат да работят ефективно. Националната сигурност не може да остане само като заглавие на една от тях, а да бъде основна задача и приоритет. Време е за спешни и дълбоки реформи. Ще работим заедно с правителството да постигнем истински и бързи резултати. Още през септември ПП-ДБ ще внесем отново законопроектите за подобряване на работата на българските служби за сигурност и освобождаването им от чужди зависимости", пише още Петков. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
174
0
 
0
 
! Отговори
Мишо преди 8 месеца
Неприемливо и ти да си още в България. Оставка и към Канада.
173
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Кирето да обясни с татко си какви са ги вършили с А. Петров? Какви ангажименти е поемал и какви услуги са искали двамата от убития. Не може да се измъкват така като е ясно, че са били в близки отношения!
172
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
първа задача на службите да оберат тия от-ре-пки национални предатели като тоя на снимката
171
0
 
5
 
! Отговори
Падаря преди 8 месеца
Цар Киро харварда не го ли свалиха от власт какво изпъква все като свински бузки в трастика.Денков днес дава интервю и бращолеви некви работи за нови дрегери щото сегашните тестове сланчасват и отчитат квото си искат. За убийството на Трактора насред Драгалевци дето цените гонят тези в Ница нищо не каза...
170
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
ТРЯБВА ДА СИ АРХИГЛУПАВ ХАЛВАДСКИ АЛЪМНИ ЗА ДА ТВЪРДИШ, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТЪТ ИСКАЛ СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО ЗАЩОТО КОНТРОЛИРАЛО СЛУЖБИТЕ И НАЗНАЧАВАЛ С ПОДПИСА СИ ТЕХНИТЕ ДИРЕКТОРИ. ТАКА Е И ТОГАВА КОГАТО ИМА РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО И ПАРЛАМЕНТ, НО АРХИГЛУПАВИЯТ КИРЧО ХАРВАРДСКИ ИЛЮЗОРНО СЕ ХВАЩА ЗА СЛАМКАТА, СЛЕД КАТО ИЛЮЗОРНИЯТ МУ ОБРАЗ НА ПРОДЪЛЖИТЕЛ НА ПРОМЯНАТА СЕ РАЗНЕСЕ КАТО ПУСТИНЕН МИРАЖ!!...
169
8
 
3
 
! Отговори
Руски мутри преди 8 месеца
са плъзнали по всички точки на планетата
168
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Шматкоооо, недей да бръщолевиш врели-некипели, а взимайте с татко Петко първия самолет за Канада, ако ви е мил животът! Щото очевидно, яко сте нагазили в киреча..!!
167
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
я си гледай работа *** и ***
166
0
 
3
 
! Отговори
шмatka преди 8 месеца
А тоз галллош кога ще го скриете?
165
0
 
8
 
! Отговори
Мъка преди 8 месеца
Приберете Кирил, жалка работа е. Нека си прави тортички с жена си, ако го изтърпи и тя. Тези които са заложили за него се излагат!
164
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Кире, ти си следващия !
163
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Баце ви изигра. Той е слушал добре какво му е казвал Тато. Сега ББ-то ви остави да се о к ъ к а те за 9 месеца, ще ви даде и да управлявате София и като се смени властта в САЩ той ще започне да управлява. А кой знае дотогава може и войната в Украйна да заглъхне, а дори и да спре. Хитър е Андрешко, п р о с т, ама хитър и ви прецака. Може и Симеончо да му е дал някой друг съвет, нали е далечен братовчед на царската руска фамилия.
162
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Кире, Кире, недей да плямпаш много ами се стягай, че си следващия
161
0
 
14
 
! Отговори
Офф ,да се омитат преди 8 месеца
Краварския прислужник просто Кирчо се оказа едно безгръбначно и подло същество.Гнус ме е от него.За Асенка не ми се мисли.
160
1
 
9
 
! Отговори
карачанаков преди 8 месеца
Верно ли бе Кирето имал охрана и само да питам от Ленка ли го пазят?
159
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Г-н ПростоКирчо , моля вЪ , не си правете повече ОПИТИ с държавата , НЕ СТАВАТЕ !
158
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Резултатът от Киро и Асен се вижда , ...НЕ СА В ЧАС , Баце ги върти на пръстчето си !
157
1
 
6
 
! Отговори
днъкоплатец преди 8 месеца
И ние искаме промени в правителството, за да работи ефективно. Имаме изчезващи села и градове, квартали които са със средновековна инфраструктура разходи се в северозападна София. Престъпност имаме над 10 убииства за последните 3-4 месеца? Репресии върху данъкоплатците? А ти говориш врели некипели вече 3 години. Стига си обслужвал чужди интереси. И кандидат кметът ти в София започна да говори политически като теб и коалицията ви. А уж ви беше спонсор и трябва да оправи София, а вие да помагате
156
1
 
6
 
! Отговори
баба мара преди 8 месеца
хаиде сега тези които са гласували за парапета и гея да излизат по площадитеда си поправят фаталните грешки които са направили
155
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
ИСТИНА Е ЧЕ НЯМА ТАКИВА СЛУЖБИ ЩОМ ТОЯ ПРЕСТЪПНИК И НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ Е НА СВОБОДА.