Радев е позор: Освиркват президента на тържествата в Пловдив

След като прие строя, Радев се качи на паметника на Съединението
6 сеп 2023 21:17, Нели Христова
1077
Радев е позор: Освиркват президента на тържествата в Пловдив
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев беше посрещнат с освиркване и дюдюкане на тържествената проверка в Пловдив. Държавният глава тръгна да приема строя, но от публиката мощно се чу скандиране "Радев е позор" и "Ууу".

Той прие строя от началника на пловдивския гарнизон ген. Явор Матеев. Преди това генералът призова присъстващите да почетат с едноминутно мълчание загиналите от бедствието по Черноморието.

Последва канонада от освирквания към държавния глава. След като прие строя, Радев се качи на паметника на Съединението, където се очаква да произнесе слово

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1077
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
760
8
 
12
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 7 месеца
Години наред радев противопоставя партии срещу партии,българи срещу българи с една единствена цел-да управлява еднолично със служебните си кабинети и съветниците си-до един сътрудници на бившата ДС и признанието му,че "...само обединена България е постигала големи успехи...",говори за неговото двуличие,за нееднократните му престъпления спрямо конституцията на РБ, Такъв президент,обслужващ приоритетно интересите на путин,не ни е нужен. ИМПИЙЧМЪНТ!
759
6
 
15
 
! Отговори
Радев фигурант преди 7 месеца
В Гугъл пишат, че Радев е Фигурант, понеже Янев бил троянски кон на Русия.
758
32
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Платените проституткки които лаят срещу Президента ни са Национални Предатели !
757
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Невнятник!
756
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Позор за журналята, що не викаше преди 30 години по бай Тошо, ама сега ти е сгодно.
755
10
 
29
 
! Отговори
Руска поодлога преди 7 месеца
Няма лъжа. Радеф беше на живо. На живо каза КРИМ Е РУСКИ.
754
15
 
11
 
! Отговори
Алекс преди 7 месеца
До Радефф-импичмънт Радев стриктно следва сегашната Конституция,но трябва да я прочетеш преди да пишеш неадекватни коментари.
753
7
 
12
 
! Отговори
всв преди 7 месеца
отново същите герой...сТалин убиваше генералите си ВСВ,рАша строеше концлагери в които убиваше собствените си нАОРОДИ!рАша убива от столетия мюсюлманите живеещи там,използва децата им като пушечно!!!факти които всеки неандерталец знае...само путин...не,ако това ви е"пътя" към просперитета...ви очаква Ада!!!
752
18
 
21
 
! Отговори
Радефф-импичмънт преди 7 месеца
Първо Радев в затвора за държавна измяна на Родината по сегашната Конституция и тогава лустрация !
751
14
 
9
 
! Отговори
ББ преди 7 месеца
Поздравления БГ,имате си презиран...пардон преЗидент,продаващ животите ви на убийци на жени и деца,презиран продаващ животите ви,продаващ България!Историята им бъдещето им...бъдещето на децата ви,къде ще си завреш рублите...ро.б. продаващ Народа си за ...мъниста
750
9
 
10
 
! Отговори
Божееее преди 7 месеца
много на сериозно се вземате...не сте фактор!строихте с парите и животите си руски...тръби,носещи газ за ...сЪрбия и уНгария...руски колонии,за благодарност путин ви спря газа,обяви ви за вражеска...и ви заплаши децата със ядрена ракета фантом...със сАрмат...паСОЛСТВОТО ЩЯЛО ДА ГЛАСУВА ЗА РУСКИТЕ ЕН.ЧА.и от ***...връщате турското робство хора...Българи...ако сте!Слава на Украина!!!
749
14
 
18
 
! Отговори
до 827 преди 7 месеца
Няма нужда да ходим доброволци в Украйна, украинските бойци ритат смрадливите алкохолизирани р уски диирници и без нас. Ще им даваме оръжие, хуманитарна и международна политическа подкрепа, това е достатъчно. Аз се чудя жалките пробити предатели русофили защо не ходят те на фронта. Вие подкрепяте агресията на бункерния джуджан срещу суверенна страна и населението й. Ако някой трябва да ходи да се бие, ще трябва да сте вие. Хващайте се с копейката и се изнасяйте от родината ни.
748
10
 
15
 
! Отговори
Радев е пътник преди 7 месеца
Румен Радев ще си отиде, както изчезна и Слави Трифонов. Ред е на прокуратурата да вземе съответните решения за повдигане на обвинения, относно многобройните престъпления от екипа на Радев - Йотова.
747
11
 
11
 
! Отговори
Цар Долар преди 7 месеца
Това момче няма нито морал нито достойнство. Изпълнява заръките на Митрофанова буква по буква. Политически труп е!
746
8
 
13
 
! Отговори
Радев-матрьошка преди 7 месеца
Радев е руска матрьошка. Отваряш го, а от вътре изскача дългата глуповата Деса. Отваряш Деса, а от вътре изскача Корнелия. Отваряш Корнелия, а от вътре изскача Путин...
745
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
радев да си подаде оставката и да си заминава в Азия при господарите си
744
11
 
12
 
! Отговори
ХХХ преди 7 месеца
Като освиркват Бойо и Киро няма проблем ......всичко си е на мястото ....освиркват ли Радев ...платените скачат като наежени петли че така било правилно ала бала ...как си личи платените свиркачи и тукашните драскачи :) Ама то не е лесно да си *** !
743
12
 
10
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 7 месеца
ОТКАКТО СА ДОШЛИ ПРЕЗИДЕНТИТЕ КЛЕПОУХИЯ РАДЕВ И ПЕРУКАТА ,ДОБРО НЕ СМЕ ВИДЕЛИ
742
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Денков е позор
741
9
 
9
 
! Отговори
Тра-ла-ла преди 7 месеца
Истинският позор са сглобката и нейните поддръжници-провокатори, които не се посвениха да оцапат този свят празник с гнусното си държание!