Методиев: Хората на Радев са се самозабравили

Припомни, че министрите са сменили всички в персонала
9 сеп 2023 12:20, Росен Стойчев
58
Методиев: Хората на Радев са се самозабравили
Снимка: БГНЕС

"Служебните министри и назначения на Радев обикалят медиите и се оплакват, че били сменявани. Архинаглост! Безочие! В първите си седмици служебният кабинет смени ръководствата на НАП, Патентно ведомство, митници, КЗП, 28 областни управители, областните директори на МВР, ДКК, всички държавни дружества, Булгаргаз, ДФЗ, Напоителни системи, ВиК, всички агенции в социалното министерство, посланиците, горските.... и така до над 7000 уволнени за няколко месеца.

Още по темата
Собствена номенклатура, корупция и бухалки. Служебен кабинет по Конституция трябва да организира честни избори, а не да прави ала-бала на избори." Това обяви във Фейсбук Калоян Методиев.


 Доказано от доклад на ОССЕ правеха точно това! Намесваха се.
Колко трябва да са се самозабравили и да са арогантни тези хора, за да излизат и да лъжат обществото по този начин! Отделен въпрос е, че Сглобката не пипа 99% от назначените от Радев. И ги оставя да се намесват и в предстоящите местни избори.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още по темата: мандатКалоян Методиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
0
 
! Отговори
Дивергент преди 7 месеца
Който и да дойде на власт сменя подчинените си. Проблема е в смяната на "Калинките" с още по некадърни служители. А още по-страшно е да се сменя професионалното ръководство на деполитизирани структури при смяна на политическото ръководство. Това води не само до овладяване на структурите, но и до заменянето на ръководителите с некадърни служители умеещи единствено да лакействат.
40
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Това са поредните любимци на леля Корни: Ченчев замества Симов, а К.Методиев държи връзките с Президентството - в смисъл лае по президента Радев, затова че той се дистанцира от Нинова след участието й миналата година в кабинета Петков. Залужава си го лелята и броят на БСП-депутатите падна от 80 на 23. Според нея виновен за този провал е не тя, а ген.Радев.
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Но, Методиев тук е прав.
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Хората на Радев се мислеха за несменяеми, затова се възмущава.
37
0
 
0
 
! Отговори
ТТттт преди 7 месеца
До Някой сиНе мисли не ставаш!!!!!!!!!!!!!
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Къв е тоя нагъл тип и повярвал си, че е велик Методиев?
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Повече от 3 месеца... ми то много време бе...
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Над 7000 не е било.Щеше да се чуе.За сметка на това сега се чува,т.е. сега е чистката и нищо чудно да е повече от 7000.Тези винаги обвиняват другите за своите грехове.Не хората на Радев са се самозабравили,а онези където хем ги чухме на един запис всички,хем сега наглеят и се правят на света вода ненапита.
33
0
 
0
 
! Отговори
Алов преди 7 месеца
Май вече РАдев и по-голмото зло от Борисов и Пеевски. Ало стреснете се !!!
32
0
 
0
 
! Отговори
тя преди 7 месеца
Управлявате повече от 3 месеца и пак Радев ви е виновен ,че сте некадърни !
31
0
 
0
 
! Отговори
тя преди 7 месеца
По- арогантни от теб не са !
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тоя пък се учудна на комунисти.
29
0
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 7 месеца
на мен пък са ми най-симпатични извеяниците като тоя долу,които твърдят,че 70 процента от избирателите на Радев били "разочаровани"..Ей,симпатяги,кога и как успяхте да питате 2500000 човека дали са разочаровани ?..Кога и как?..Изглежда наистина сте уникалниПРАЗНОГЛАВЦИ щом си мислите,че подобни простотии могат да "хванат декиш" !!...Що се отнася до ЛЪГОТЕНЕТО:..-ППи ДБ най-нагло ИЗЛЪГАХА,че били щяли да подгонят Тиквата,а се прегърнаха и разцелуваха с него !...Ама що ли ви обръщаме внимание?
28
0
 
0
 
! Отговори
Търсач преди 7 месеца
А Деси на шофьора къде се скри?
27
0
 
0
 
! Отговори
кои са преди 7 месеца
тея хора.На мене Радев ми прилича на алфа вълк,който действа чисто сам срещу политическата номенклатура.
26
0
 
0
 
! Отговори
за Витков! преди 7 месеца
За никой не е тайна какъв *** се оказа Радев. излъга всички насбезпартийните и направи всичко възможно да свали единственото правителство което можеше да свърши нещо нормално от 20 години на сам. Боко и Радеффф заедно с машата на ДПС трифонов бутнаха работещо правителство в разгара на война. А онази корнела услужливо върна хартийките. Младите просто не разбраха ,че това е игра с бандити, а не с нормални хора мислещи за отечеството..
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Трябва да ги приземим!!
24
0
 
0
 
! Отговори
От хората преди 7 месеца
Нагъл до безобразие.
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
/\eke
22
0
 
0
 
! Отговори
Рендету преди 7 месеца
Що лъжеш, бе!!! Цялата Изпълнителна Власт е в Ръцете Ви по Конституция!!!! Правителството - Ваше, Министрите - Ваши, Пряката Изпълнителна Власт - Ваша!!!!!!!!!!!!! Без служебно правителство Президента изпълнява единствено представителна функция!!!!!! Вие управлявате държавата и носите цялата отговорност!!!!!!