Проданов от БСП: Това правителство е пионка

Най-достойното решение е земеделският министър да подаде оставка, посочи той
Обновена: 13 сеп 2023 21:27 | 13 сеп 2023 21:27, Красимир Ангелов
24

Какви са опасностите за България, ако падне забраната за внос на украинско зърно?

"За да вземеш информирано решение, трябва да изслушаш министъра, който направи този анализ, да покаже цифрите, и да сме полезни за българските граждани, т.е. по-евтини и достъпни цени на тези продукти. Днес направи впечатление, че министърът заяви, че не е съгласен с това, което предлага правителството", коментира депутатът от БСП Христо Проданов в студиото на "Денят ON AIR".

Още по темата
Той изтъкна, че има много малки производители и земеделски кооперации, както и хора, които само с това се изхранват. "Ние приемаме аргументи, подплатени с цифри и реални резултати - как това ще се отрази на потребителската кошница и потребители. Това ще е определящо за нашето решение", обясни още депутатът.

Проданов подчерта, че ако министър в дадено правителство не е съгласен с решенията в неговия сектор, най-нормално е той да си подаде оставка. "Най-достойното нещо е това", добави той.

Според него решението на комисията е поредното доказателство, че правителството не защитава българския интерес. "Това правителство е пионка, която вероятно защитава поредното, наредено му от посолството, действие", смята гостът.

Пред Bulgaria ON AIR депутатът от БСП заяви, че е против ваканцията преди местните избори, но не я изключва като възможност.

"Пеевски е водещ законодател. Какво по-хубаво за ПП и ДБ? Ние винаги сме говори да се включим в разговори. Не сме решили кога и на каква тема ще бъде вотът на недоверие, но със сигурност ще го инициираме. Очакваме да мине с подкрепата на партиите, които заявяват, че са опозиция - "Възраждане", ИТН и надявам се част от ПП-тата, ако имат достойнство", обяви депутатът от БСП.

Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
3
 
! Отговори
АМАН ОТ ЧЕРВЕНИТЕ преди 7 месеца
ТИЯ ЧЕРВЕНКИТЕ ЩЕ НИ СТОПЯТ ЗА НУЛА ВРЕМЕ- НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ- ФЕВРУАРИ 1995Г/ФЕВРУАРИ 1997Г ИНФЛАЦИЯ НАД 2400% ЗАПЛАТИ 3/4ДЛ, ХОРАТА УМИРАХА ОТ ГЛАД, НЯМАШЕ РАБОТА ЗАЩОТО ГЕНИАЛНИТЕ ЧЕРЕПИ ОБРАХА ВСИЧКО А СЛЕД ТОВА ТЕ С МИЛИАРДИ НИЕ ЕДВА СВЪРЗВАХМЕ ДВАТА КРАЯ- ТА ЕТО НА ЧЕРЕПА ДОЙДЕ ДА ВЗЕМА ВЛАСТТА- АМАН ОТ ЧЕРВЕНИ КРАДЦИ, ОБИРДЖИИ И ЧЕРЕПИ- АМАН
14
0
 
5
 
! Отговори
Дядо Соци преди 7 месеца
Само това оставаше БСП да вземат властта и да ни довършат окончателно.
13
1
 
3
 
! Отговори
раздвоен преди 7 месеца
БСП, Възраждане,ВМРО---всички са за русия и путин, а искат европари и западен живот....Защо, така бе как, Сийке? нали не сме от тия?
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Проданов беше заявил, че Кирчо и Кокорчо са шарлатани и след месец беше министър при тях
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Русия ме прави фактор в България. И като стана фактор започвам да лапам европари.На този принцип са доста политици в България.
10
0
 
6
 
! Отговори
Посолството : преди 7 месеца
Който слушка - ще папка!
9
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
бzп са пионка на племето крадящо перални
8
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ваня Григорова един райх, един фюрер за София...!
7
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
БСП са като национал- социалистите...Настоятелни ,задружни и монотонни като секта.
6
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Трябва ни ново правителство - руска пионка
5
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
БСП с всяка изминала година ганаляеат.Причината ев електората .Електоралната маса е предимно НЕмислеща маса от пенсионери Свикнала друг да мисли заради нея.По инерция по навиците от социализма.Държавата да мисли заради тебе .Какво ще ядеш.Кскво ще обличаш В колко да ставаш.В колко да лягаш.
4
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
По големи пионки от комунистите на БСП има ли За тях Русия е по важна от България.
3
3
 
12
 
! Отговори
Пonpaвka преди 7 месеца
He e nиoнka, a e napaneт!
2
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
депутатът от БСП .Моля пояснете че това същество на снимката е от потъващия кораб БСП,които не са печелили местни и парламентарни избори от 2005 .Квото и да казва няма значение след 5 години може и да са под 4% бариера
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Eeeeййй! Tи oтkpи Aмepиka бe, gpyrapю?