В кадър: "Възраждане" на рехав протест в Триъгълника на властта

Той се провежда пред парламента
Обновена: 21 сеп 2023 12:44 | 21 сеп 2023 12:38, Александър Попов
141

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

След земеделци, миньори и енергетици и привърженици на "Възраждане" се събраха на протест пред сградата на парламента в т.нар. "Триъгълник на властта". Той обаче е доста рехав, особено в сравнение с тези от началото на седмицата.

Няколко десетки сподвижници на политическата партия са издигнали плакати срещу войната, срещу военни бази на САЩ у нас, както и срещу изпращането на оръжия за Украйна. Искат и оставка на Сглобката.

Вижте кадрите на нашия фоторепортер Димитър Кьосемарлиев в галерията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още по темата: протестВъзраждане
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
4
 
15
 
! Отговори
Копейкин преди 7 месеца
Сандвичите със сирене свършиха
80
6
 
23
 
! Отговори
Димитър преди 7 месеца
Шепа платени
79
5
 
25
 
! Отговори
lkj преди 7 месеца
Докарали хора с един рейс от Варно да видят София и после пак ще ги връщат на плажа. :)))
78
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
На плакатчетата Българофоби защитаващи интересите на друга държава, наричат така други партии, вече нарекоха Еничари футболните фенове, сега същото за другите партии и симпатизанти. Закривайте ги тия.
77
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Всеки по отделно манифестира на жълтите павета. То не беха зърнари трактористи, миньори сега и това и пак едно големо нищо от всичко това. Защо не бехте заедно господа, та нали България е една и интересите на народа са едни.
76
6
 
31
 
! Отговори
МУРЗИЛКА преди 7 месеца
Трябва да пълна откачалка,за да си привърженик на "Възраждане".Дали тези другари карат съветски коли,ползват съветски телевизори и си държат парите в рубли?То бива да се *** и необразован,ама да си привърженик на ретгродна партия надминава всякаква представа за нормалност.
75
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Протести без сорос са обречени на провал. Неслучайно на Путин първата му работа беше да го пропъди. Беше почнал да се чувства у дома си.
74
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Психодиспансер. Две маршрутки, барабар с депутатите и платената агитка.
73
13
 
6
 
! Отговори
По същество преди 7 месеца
За съжаление повечето протести в България са рехави. Не го можем това сякаш.
72
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
От време на време Митрофанова отпуска пари за някое друго мероприятие на Възраждане. Но всеки следващ път, парите са все по- малко и по-малко. Затова и протестите на Възраждане стават все по рехави и по-нарядко. Може би това е свързано и с икономическата ситуация в Русия.
71
2
 
44
 
! Отговори
Дедо преди 7 месеца
Копейкин как го изритаха позорно от протестиращите земеделски производители.Беше много смешно,ай кръгом и марш от тука.
70
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Само да ви припомня че Възраждане бяха едни от най големите защитници на машинното гласуване! А както се оказва сега машините се манипулират. Ето това онова нещо за което говори Про 100 Киро като казва "направихме малко ала бала през президента'. Всичко е фалшиво в тая държава. Абсолютно всичко. Има едни ченгета които държат властта и си правят каквото си искат. Те на практика решават кой колко процента ще получи на изборите. Възраждане е контролира опозиция.
69
3
 
33
 
! Отговори
партиец преди 7 месеца
Копейката от Максуда е жалък нископаднал ром, който сега най-вероятно ще отиде при митрофаница да и плаче за още рубли, защото на българина пари му трябват, не протести. Костя кажи си за парцела на варненското езеро yшAHKA пробита, за два лева на кв.м го купи измамник. ЦоМчо Камилата как е? Жулиш ли го още?
68
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Има за какво да се протестира, но ако не е организирано от сорос, не действа.
67
16
 
1
 
! Отговори
Ами рехав ще е като, преди 7 месеца
е в работно време. Преди време Ваня Григорова повдигна интересен въпрос. Да се позволи със закон стачкуването в следния формат. Служителя Х обявява, че отива на стачка/протест или друго мероприятие, като работодателя няма право да го възпрепятства, нито да го уволни заради това, но и този ден се води неработен за служителя и няма да получи надница за него. Служителите сами ще преценят от колко средства могат да се лишат в един месец, но и в същото време ще могат свободно да участват в протести.
66
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Взимам 200 лева на протест стандартна тарифа. Мога да викам за всяка партия. Плащане веднага.
65
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Вече никой не взима на сериозно мероприятията на Възраждане. За всички е пределно ясно, че те се организират и финансират от Руското посолство под прекия надзор на Митрофанова. Затова и са все по рехави, а медиите ги отразяват като третораьрядна новина, наравно с телефоните измами.
64
1
 
19
 
! Отговори
Кек преди 7 месеца
Damn... сигурно е нямало достатъчно пари за сандвичи.
63
5
 
29
 
! Отговори
Без бикини преди 7 месеца
Това потвърждава, че са хартиена партия и някой им осигурява изборните победи с машинация и купен или организиран вот.
62
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Историческата истина е, че САЩ спасяват русия постоянно. Първата Световна за русия щеше да завърши с договора от Брест-Литовск ако не бяха САЩ да дойдат да спечелят войната. Втората Световна немците се биха в Африка, в Атлантическия океан, в Италия и в Нормандия и въпреки това на всеки немец умираха по 10 руснаци. Смятайте какво щеше да бъде ако нямаше западни фронтове и помощи за русия. А що хуманитарни помощи и при царска русия и 90 те години. Без бутчетата на Буш, щяха да гладуват.