Атанасов: Председателят на ДАНС да подаде оставка

Смята, че изказванията му са неприемливи
24 сеп 2023 18:55, Росен Стойчев
161
Атанасов: Председателят на ДАНС да подаде оставка
Снимка: БГНЕС

Ген. Атанас Атанасов поиска оставката на председателя на ДАНС Пламен Тончев. Това той направи в ефира на БТВ. Причината – според него политизирането на службите.

Още по темата


„Сегашния председател на ДАНС  трябва да си подаде оставката. Той се изказва за втори път политически. Един от принципите, по който трябва да функционира ДАНС, и го пише в закона, е с политически неутралитет. Никой от тази служба няма право да взема политическа позиция, камо ли пък публично да го прави. Това е абсолютно недопустимо“, каза Атанасов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още по темата: мандатАтанас Атанасов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
3
 
10
 
! Отговори
аха преди 8 месеца
Този дърт реформатор от 30 години се занимава със службите, по едно време даже им беше началник. Заради такива като него, службите ни са на това дередже. Гонят попове по заповед от "партньорите".
83
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Знам. Че за крадците на прехода Атанасов е противен.Но ако сте крали от общото Взимали сте от народното.Орисвояеслу сте евросредства.Получавали сте обществени поръчки под закрилата на властта.Вас и вие сте не удобни за казаното от Атанасов.Противни да ви всички които искат реформата да се осъществи Защото ДАНС, Прокуратура, Съдебна система...всички сте едно кълбо от престъпни структури.Изграждани с години.Пепо Еврото е само показателен пример
82
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Още от времето на ,,Цецо Ухото" , ДАНС не е реформирана.Знаеме и помним какъв скандал се развихри с ,,Цецомобила'.Как са подслушвали граждани и бизнесмесни .Как са преследвали и подслушвали опозицията .Това е тази ДАНС.Козметични промени и стани за да седна аз
81
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ако има някой по противен във властта от просmomo,то това е Атанаско-гноома!
80
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Боко,к.65 В България генералите се пенсионират на 60 години. Само че как виждаш ББ, Ат.Атанасов макар че се водят пенсионери, да пропуснат такава доста добре платена служба - депутат! Тая няма да стане никога, в НС парите не падат, а текат като Марица. А те са и членове,председатели и зам.председатели поне в две ПК, а това означава до 2 хил.лв отгоре! И откакто ПП дойде на власт, нейните депутати непрекъснато повтарят, че НС,т.е. депутатите,командват останалите 3 власти и се бъркат навсякъде.
79
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Само да попитам......Гледането безучастно как се разграбва България не в ли участие в ОПГ....само питам какво неудобно за някой Ген.Атанасов казва.Че ДАНС не си върши работата ли.Че станахме за позор , как едни милиони изчезват или са откраднати.Това ли дразни някои в България.Най вече тия които са присвоили част от откраднатото.Тях ли дразни Атанасов.
78
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Запознати от жълтопаветните кулоари издават, че ексшефът на НСС поставил директно нещата в лицето на партньора си Христо Иванов.Без много да се церемони, той му заявил: Прави, каквото искаш, аз искам да се пенсионирам като депутат. През септември подавам документи в НОИ, ти прави сметките". Джобният политик иска да се пенсионира като депутат, а това ще му донесе един чувал пари защото ще му изплатят обезщетението за пенсиониране с 20 депутатски заплати.
77
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Само да попитам......Гледането безучастно как се разграбва България не в ли участие в ОПГ....само питам
76
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Как е възможно подобни недоразумения да решават съдбините на народа и Родината ни?
75
3
 
5
 
! Отговори
Хей преди 8 месеца
И ти също пиянденце, личи ти по фейса
74
1
 
10
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 8 месеца
гномчо се мисли за нещо
73
1
 
10
 
! Отговори
ха-ха-хи преди 8 месеца
Гном изправи се и изцвили и отрони със сетни сили...Оставка ....обаче никой го не бръсне за слива...
72
2
 
10
 
! Отговори
ДАНС към Гнома преди 8 месеца
Публично го казваме че си некадърен Гном с жабешкиОчета!
71
2
 
12
 
! Отговори
е ле па тоя преди 8 месеца
ГНОМ...барабар Петко с мъжете...
70
2
 
15
 
! Отговори
Яяяя... преди 8 месеца
Гномчето пак изпълзя от дупката си...
69
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Само заради ,,Парк Росенец " и частното пристанище на Доган , ДАНС трябва да си подадат оставката....Това е емблема на безучастието.На безучастното гледане .Как България се разпарчетоства.И в това което казва ген. Атанасов няма нищо политическо А цели край на една непотребна институция.
68
4
 
3
 
! Отговори
Асан преди 8 месеца
Тоа пъ. Оти *** тръкаш бееее! Да не си пеееееедееееерасссс? Малиии Ку си - тизе си куту шефо си бееее!
67
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен,к.51 Как виждаш генералъткойто е на 64 г. и би трябвало да е от 4 години пенсионер като шеф на служба, и то ДАНС? Да бъде лидер на партия - да,може, ако го изберат, но да си на държавна служба депутат си е направо нахалство. НС се води една от четирите най-важни власти, а не старчески дом! Смешно е и е жалко пенсионери да се въртят там.Същото важи и за ББ - не ходи да си гледа внуците и магнолията, а на пенсионна възраст дава акъл в НС и нарежда на ДАНС да го дава тихо.Стига наглост!
66
3
 
7
 
! Отговори
Асан преди 8 месеца
Малийййй Наску колку а убаф! Аресвам ***!
65
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Пепи Еврото изчезна с Ами приятелчето много преди да убият А.Петров тъй че Пепито с Амито може да са поръчителите на А.Петров заради застрахователната дейност и дейността на митниците.