ПП-ДБ обявиха своя кандидат за кмет на Пловдив

Това е професор Ивайло Старибратов
24 сеп 2023 19:57, Росен Стойчев
33
ПП-ДБ обявиха своя кандидат за кмет на Пловдив
Снимка: БГНЕС

ПП-ДБ представи кандидата си за кмет на Пловдив. Това е професор Ивайло Старибратов. Кандидатурата му беше представена на събитие на коалицията в града, съобщи БТВ.

„Пловдив е град с интелигентни, можещи, знаещи и действащи хора и заслужава интелигентен, знаещ, можеш и действащ кмет. Представям ви проф. Ивайло Старибратов, пловдивчанин, който познава града си и има качествата да го ръководи“, обяви Никола Минчев.

Още по темата

Старибратов е народен представител в 46-ото Народно събрание, избран от листата на ДБ в Пловдив. Той е заместник-председател на постоянната парламентарна комисия по образование и наука. Член е на комисията по въпросите на децата, младежта и спорта.

Старибратов е преподавател във Факултета по математика и информатика към Пловдивския университет, катедра Обучение по математика, информатика и ИТ. Има дългогодишен опит в сферата на образованието, като учител и директор, както и като изследовател и анализатор в нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Проф. Ивайло Старибратов може да познава града, но града не познава лицето проф. Ивайло Старибратов. Неизбираемо е. Аз съм от Пловдив и мога да се обзаложа, че няма да види подкрепа.
2
11
 
14
 
! Отговори
от село преди 8 месеца
И го представя шут от цирка !! Изгоря професора , ама май ни е професор щом се е хванал на хорото на тези !
1
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Божке! Що за същество е това с микрофона?