Борисов опитва да ни накара да забравим всички негативи на ГЕРБ

Анализа на Пепи Димитрова и Николай Димитров
29 сеп 2023 18:23, Росен Стойчев
32

Тежки сблъсъци ще наблюдаваме на местните избори през октомври - това показват номинациите на основните партии.

"То всичко е стратегия, дали е пиар, или управленска стратегия от страна на лидерите на партиите, е друг въпрос. Всеки действаше спрямо това, което мислеше, че ще му доведе най-големи дивиденти. Борисов за пореден път действа малко шоково и с този шок цели да забравим всички негативи, че ГЕРБ управлява толкова години и да се концентрираме върху друга тема, която не е свързана толкова пряко свързана върху резултата от свършената работа", коментира пиарът Пепи Димитрова в студиото на Bulgaria ON AIR.

По нейни думи от ГЕРБ са се справили добре стратегически.

Още по темата
"Привлякоха вниманието към едни малко по-странични теми - най-вече към личността на кандидата, защото това беше ключово при толкова кратка кампания. Прави впечатление, че разговорът не е политически почти в нито един град, защото кандидатите не са класически политически фигури. За мен това е стратегия, но не в сферата на пиара, а изцяло в политическия спектър в партийните решения, спрямо такива, каквито са", каза още тя.

Психологът доц. Николай Димитров заяви пред Bulgaria ON AIR, че тези избори са много странни. "При местен вот е много важно как ще се привлече и с какво ще се привлече избирателят. В момента тези местни избори ги гледат като лакомост дали ще издържи "сглобката". Странно е, излиза се извън кампаниите за местен вот. Те са много целенасочени с ясни послания, свързани понякога с битови проблеми. Сега в момента виждаме, че фокусът е върху кандидатите в София, не толкова в другите градове и то с идеята да видим кой ще излезе, кого ще излъчат, кой ще отиде на балотаж", посочи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: мандатBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Всички дружно в пропастта с ПП,ДБ, само да не са с ГЕРБ. Глупостта ходи по хората и е за цял живот. Наивните и глупавите се манипулират най-добре, също както ПП,ДБ манипулират избирателите и машините за гласуване. Всеки народ си заслужава съдбата. Със синовете и внуци на ДС, няма просперитет.
25
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Самоубийците в България предпочитат да трупат смъртоносните негативи на ПП,ДБ, но само да не са негативните на ГЕРБ.
24
4
 
6
 
! Отговори
Ралица преди 7 месеца
Ако българите са знаели какво божие наказание ще бъде Бойко, дядо му щяха публично да му направят вазектомия с две павета.
23
1
 
8
 
! Отговори
На боиковото внуче преди 7 месеца
му викали Милиончо. На по-малкото му братче - сигурно Билиончо.
22
0
 
6
 
! Отговори
Българин преди 7 месеца
Малката Ема им се пада леля на внуците му. така са нещата с роднинските връзки в България. А пък, неговите съдружници ги убиват, а моите не. Честита 2023 г. др. пожарникар от Банкя. Като не можеш даси намериш членската книжка от БКП, пжоне обясни на внуците си, че си имат богата леля.
21
2
 
8
 
! Отговори
бати Бойко ти си мъШ преди 7 месеца
Влизаш в Магнитски 3
20
2
 
10
 
! Отговори
Ралица преди 7 месеца
БОРИСОВ Е НАПАСТ, БОРИСОВ Е БОЛЕСТ, БОРИСОВ Е НАЙ ПРОДАЖНОТО СЪЩЕСТВО НА ЗЕМЯТА, СЛУГИНЯ НА СУЛТАН ЕРДОГАН, ЗАТОВА В ТУРЦИЯ Е ИЗВЕСТЕН КАТО БОЙКО КАЛДАРЪМ КАДЪНА. ВСЕКИ ДЕН В КОИТО Е НА ТАЗИ ЗЕМЯ Е БОЖИЕ НАКАЗАНИЕ ЗА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД. КОГАТО НАЙ НАКРАЯ ОТИДЕ ИДОЛА СИ ТОДОР ЖИВКОВ ЩЕ Е ДЕН НА НАЦИОНАЛНИ ПРАЗНЕНСТВА И НОВ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.
19
2
 
5
 
! Отговори
Ралица преди 7 месеца
Аз съм шизофреничка защото плюя любовника си, а в същото време спя с него. Бойко предател долен, за да си спасиш крадливата кожа се прегърна с ДПС и ПП-ДБ. Нали Асен щял да счупи държавата, а сега му крепиш орехите да е на власт за да те пере нали бе?
18
0
 
4
 
! Отговори
Коментарите!? преди 7 месеца
Не разбирам, как може да има толкова безпаметно не правещи връзка между събитията хора в България, които се оставят да ги манипулират по социалните мрежи!? Всъщност преди 10.11.1990 г. имаше един виц "Какво бил закон - слух минал през народното събрание!". Сега може да се перифразира какво е истина? - Слух, минал през социалните мрежи"! Не са необходими факти, обстоятелства и тем подобно губене на времето! Няма нужда от съд, съдебни органи!? А, от държава има ли нужда!?
17
2
 
6
 
! Отговори
Ангеларий преди 7 месеца
А каква се пада малката Ема на внуците на Тиквата?
16
7
 
10
 
! Отговори
Ралица преди 7 месеца
От 3 години разруха хаос саботажи безвластие и всичко това за сметка на обикновените българи А едни яко богатеят Борисов каквото и да пишете против него тогава държавата беше тръгнала по правилният път сега къде е наникъде
15
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
С тези ракети С300 ,където ги дава на украинците,на Борисов е издадена присъда. Путин няма да го оставят така спокойно да си харчи милионите при положение,че ще умират руски момчета. Рано или късно той или някой от фамилията му ще отговарят. Така е ,зъб за зъб,око за две!
14
2
 
5
 
! Отговори
пришълецът преди 7 месеца
Че то позитиви има ли?:)))
13
5
 
11
 
! Отговори
моч преди 7 месеца
Само за 2 години и половина управление на преZидента и неговите креатури-шарлатани , ДС-ари и ТКЗС-ари, в държавата цари такава разсипия , разпад и падение щото на този фон Борисов и борисовщината едва ли не изглеждат като приказка за лека нощ.Фактът , че от лошо вървим към по-лошо и още по-лошо и още по-по-лошо е изключително тъжен и тук отговорността е изцяло наша защото това сме си избрали и това търпим !!!
12
5
 
2
 
! Отговори
До 13 преди 7 месеца
Аз пък мисля,че трябва по твърд диктатор,например Путин! И това скоро ще стане,даже твоя Буцан ще реве като вдовица за ОИ за да влезе в български зандан,че иначе Сибир го чака ХИ Хи Хиииии....
11
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
И аз съжалявам че отслабихме Бойко, защото докато Бойко беше силен (да кажем преди 7-8 години), копейките даже не смееха и да мъцнат! Сега са си въобразили че са голямата работа, трябва им пак един силен политик - тип "мек диктатор", който да ги смаже
10
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Спомням си че беше екстра при Бойко, само дето путинистите въртяха кюлчета и чекмеджета докато не докараха чалгарите и всякакви от кол и въже да ни се изреждат
9
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Гроб е ОПГ, шайка айдуци!
8
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Видяхме последните 3 години колко по-зле стана качеството на живот и какви *** дойдоха, така че историята ще покаже!
7
10
 
6
 
! Отговори
Винету преди 7 месеца
До никога!! Май и ти си от тези, които дишат единствено благодарение на омразата си към ГЕРБ и Борисов. Иначе си написал едни големи глу.пости. А следиш ли социологическите проучвания?