Пеевски поиска: Незабавно да се приложи европейската забрана за влизане на руски автомобили

По думите му с това е свързано и влизането ни в Шенген
30 сеп 2023 12:28, Красимир Ангелов
391
Пеевски поиска: Незабавно да се приложи европейската забрана за влизане на руски автомобили
Снимка: БГНЕС

За незабавно въвеждане на забраната за влизането през границата на България на автомобили с руска регистрация настоя народният представител от ДПС Делян Пеевски, съобщиха от партията.

Още по темата
Министрите на вътрешните работи и финансите да разпоредят на гранична полиция и митниците да приложат изпратената преди повече от две седмици от Европейската комисия забрана, която е част от санкциите срещу Русия заради войната в Украйна. Забраната обхваща леки автомобили и други превозни средства за превоз на до 10 души, като няма значение дали превозното средство се използва за частни или търговски цели, стига да попадат в обхвата на митническите кодове.

Делян Пеевски обръща внимание на министрите, че изпълнението на всички решения на ЕК във връзка със сигурността на границите на България като европейска държава е от ключово значение за присъединяването на страната към Шенгенското пространство.

В следствие на санкциите, цялата сухопътна граница на Русия към страни от Шенген е затворена.

От бързите и адекватни действия на правителството по отношение на изпълнението на изискванията за присъединяването на България към Шенген зависи до края на годината това да е факт, напомня Делян Пеевски, съобщават от пресцентъра на ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


391
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
270
3
 
14
 
! Отговори
ВЕтЪра на ПОДмяната преди 7 месеца
Да сте чули Вашингтон или Брюксел да се оплакват от ДПС? НЕ . Нас си ни управлява без да е явна първа политическа сила ДПС и това си е нормално за ЕС и САЩ . Какво ми говорите за разни пешки - БСП СДС НДСВ ГЕРБ. Всичко е ДПС! 34 години управление без проблем !
269
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
А бе тоя излага партията си с тези хрумвания!
268
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Не разбирам какъв е смисъла руснак да блъска хиляди километри за да дойде тук с колата си. На който му трябва кола си взима от рент а кар. А който е за постоянно у нас,си купува каляска с бг номера и си я кара! Пеевски е кукуригу,то си е ясно! Но в случая се подмазва и показва че е послушко на Брюксел! Защото тази идея идва централно,той бърза да се покаже!
267
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Смущава ме, че антикомунистите, които се пишат за такива у нас приветстват точно комунистическите методи-незаконно присвояване на активи и имоти, цензура и преследване на инакомислещи. Тъпкано ще ви се върне либерасти.
266
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Трябва и пребиваващите от неприятелската държава да бъдат предупредени, че не са желани, да нямат право да си продават имотите а да им се взимат директно.
265
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
намагнитения шoпap какво се обажда?
264
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Шиши хич не си и помисля да им прилапа имотите, не бе, не, хич не си го е помислил.
263
1
 
6
 
! Отговори
Бургас преди 7 месеца
Тоя Пеевски се страхува някой руски .........да не му влезе в задния двор
262
2
 
21
 
! Отговори
Хе хе преди 7 месеца
Еми, НЯМА да стане. Г-н Пеевски! Има много руснаци с имоти в България. Които са ги платили и Българската Икономика е спечелила от това. Тези хора имат Законното право на достъп до имотите си! Ние, Българите НЕ сме пирати като англичани и американци. И Най-Важното, Украйна НЕ Е член на ЕС. Всичко, което се върши е на добра Воля, и Всяка членка на ЕС има законното право да предприеме мерки по свое усмотрение, тоест, без да вреди на националните си Интереси.
261
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Само затваряне на границите, въвеждане на софийско гражданство и зеленински съботник не са предложили
260
7
 
3
 
! Отговори
БРАВО ПЕЕВСКИ.... преди 7 месеца
РУСИЯ ТРЯБВА ДА ИЗЧЕЗНЕ ОТ БЪЛГАРИЯ--ТЪЙ КАКТО ДЕЧИЦАТА НА КОРНЕЛА, ИЗЧЕЗНАХА В АМЕРИКА!!!АКО ТЯ БЕШЕ ИСТИНСКА ПАРТИЙКА ОТ БСП---ТЕ ЩЯХА ДА ИЗЧЕЗНАТ У СИБИР!!!!У БЪЛГАРИЯ----НИЩО НЕ Е ТАКОВА , КАКВОТО ИЗГЛЕЖДА....ХАХАХА....
259
2
 
12
 
! Отговори
Крундел преди 7 месеца
Вижте др0гаре, какъв примерен евроатлантик става от всеки ***, защото бай пеевец си беше точно такъв, като го намагнитят и посъветват американските другари, а?Мога да се обзаложа че след като пеевски така го убедиха, вие, обикновените копейкаджийчета ще пеете химна на сащ точно за два дни и ще сте убедени евроатлантици - фанатици, нали?
258
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Пеевски е за НАТО. А медиите му са за Путин. Странна работа.
257
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Я какъв " принципен" Пеевски.Я как командири.Я какви мекерета ми управляват.Срам и позор
256
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Красавец фотомодел дайте му ОГЛЕДАЛО дали има 150 кг,Чевекоподното.
255
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
С Магнитски ГИ ШАНТАЖИРАТ Пеевски ,Черепа и Бойко .Американците ги държат за /.мак .а/. /рите . Влизаме в Шенген и еврото ...но не се радвайте защото ЩЕ ПЛАЩАМЕ ПРОЦЕНТИ по кредитите на другите в семейството(другите страни в ЕС ) и на новите ни "роднини " Украйна ! Затова искат да ни въвеждат еврото да станем кредитно достъпниза дълговете . Представете си ЕС като блок с живеещи - всичко се плаща общо И АКО НЯКОЙ НЕ МОЖЕ ДРУГИТЕ ПОЕМАТ ЧАСТИЧНО ДЪЛГЪТ МУ!Нали сме едно семейство!
254
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
ШООПААР ТОВА ЛИ Е ЦЕНАТА НА ПАДАНЕТО НА МАГНИТСКИ, ДА КВИЧИШ ЗА ЩЯЛО И НЕЩЯЛО СРЕЩУ РУСИЯ??!...
253
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
*** ТОВА ЛИ Е ЦЕНАТА НА ПАДАНЕТО НА МАГНИТСКИ, ДА КВИЧИШ ЗА ЩЯЛО И НЕЩЯЛО СРЕЩУ РУСИЯ??!...
252
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
С Магнитски ГИ ШАНАЖИРАТ Пеевски ,Черепа и Бойко .Американците ги държат за /.мак .а/. /рите . Влизаме в Шенген и еврото ...но не се радвайте защото ЩЕ ПЛАЩАМЕ ПРОЦЕНТИ по кредитите на другите в семейството(другите страни в ЕС ) и на новите ни "роднини " Украйна ! Затова искат да ни въвеждат еврото да станем кредитно достъпни . Представете си ЕС като блок с живеещи - всичко се плаща общо И АКО НЯКОЙ НЕ МОЖЕ ДРУГИТЕ ПОЕМАТ ЧАСТИЧНО ДЪЛГЪТ!
251
5
 
17
 
! Отговори
Елка Василева преди 7 месеца
Психопат