Първи тест за Сглобката: БСП и "Възраждане" внасят вот на недоверие

Левицата допълва мотивите за искането
199
Първи тест за Сглобката: БСП и "Възраждане" внасят вот на недоверие
Снимка: БГНЕС

Лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви, че левицата ще се включи като съвносител заедно с „Възраждане“ на вота на недоверие към правителството.

Вече стана ясно, че и ИТН подкрепя вота на недоверие.

От БСП имат забележки по мотивите. Според Нинова те са непълни, така че от БСП ще предложат корекции.

"Има достатъчно аргументи за това. С действията си управляващото мнозинство слагат кръст на българската енергетика и най-малкото, което можем да направим е вот на недоверие към кабинета. Към мотивите ще добавим цялостната картина към енергетиката", каза още тя.

"Аргументите са на наша страна, ако критиките от определени депутати от ГЕРБ към правителството са искрени, ще ни подкрепят. Не си вършат работата добре, да подадат оставка и да си ходят", отсече тя по отношение на управляващите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
2
 
9
 
! Отговори
До 72 преди 7 месеца
САЩ плащат 100 милиона на година в българоезични медии и НПОта и Ала Бала да манипулират мнението и да поляризиран обществото на русофоби и русофили докато в същото време затварят държавата България и я циментират като Колония на САЩ!Много НеУмни хора има които се хващат на това и пропагират това разделение и измама!
74
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До що за наглост? - обаче - искат! Затова съответно са ги налазили и ги яздят съответно - БСП+Възраждане - за политическите си цели и Синдикатите - за бухалка и членски внос. Ако тея дето се търкалят по магистралите ги няма, Синдикатите изчезват веднагически. За справка - Англия! Отделно на това, какво пазим? Оня долен г@..з Ковачки, дето изтрови Гълъбово и околността с Брикел и политиците ни се правят, че го няма? КГБ инвестициите в "американските" Марици? Високите квоти и смрадтта?
73
0
 
11
 
! Отговори
Панелен павиан преди 7 месеца
До Анонимен 67 Най-скъп е токът от ТЕЦ-овете, защото правителството на Б. Борисов подписа безропотно преди 3-4 години протокола зо въглеродните емисии, които плащаме!Защо САЩ не плащат въглеродни емисии? Защо Китай и Русия не плащат? Те са най- големите замърсители! Защо България трябва да плаща!? Защото имаме про даж ни поли тици!?И защо немците си отварят ТЕЦ-овете в момента!??Те нямат ли ВЕИ и акумулаторни паркове, мм?
72
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Нека e PSR!
71
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Оставка!
70
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
От ЕС ни: спряха 2/3 от първия АЕЦ, спряха строежа на втория АЕЦ, спряха газопровода, спряха вноса на енергийни ресурси и сега искат да ни спрат и ТЕЦ-а? Колко заблуден народ трябва да сме да не виждаме, че това е чиста проба ГЕНОЦИД. Моля, на който му дреме толкова за въглерода да направи услуга на планетата и да СПРЕ ДА ДИША!
69
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Пуканки моля - Сглобка 2 срещу Сглобка 1
68
6
 
1
 
! Отговори
Кацаров преди 7 месеца
Блек оут в курската джамахирия. 67 населени места останаха без ток след налет на три украински дрона. Да видим дали расиюшка ще има денги да възстанови енерго системата си. А по укрите по същество още не са започнали. Сега са им проучвателните полети. Ура друзя!
67
5
 
3
 
! Отговори
що за наглост? преди 7 месеца
Не на въглищните централи!Хората работещи там не могат цял живот да искат народа да ги носи на гърба си, а те да го тровят, а на всичко отгоре тока, който произвеждат ни бърка и яко в джоба!Тровим себе си, децата си и харчим здраво, а накрая тези, които се издържат от това искат и да ги подкрепяме???
66
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Българинът като върл специалист по енергетика още не е разбрал, че акумулаторните паркове са като ПАВЕЦ Чаира, работят с пълна мощност в пикови часове. Денем събират енергията от слънце, нощем и от вецове, вятър. Само че тези акумулаторни паркове не стоят на едно място като ПАВЕЦ, а са пръснати на различни места из страната и има по-малко загуби за пренос. Това е бъдещето.
65
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Умен народ щеше досега да е започнал да строи акумулаторни паркове. Има вече и механични, не само с батерии. Вместо това българинът употребява цялата си енергия да запази централите на въглища с най-скъпия ток. Какво щеше да стане, ако токът от ТЕЦ-ове на въглища беше най-евтин, а не най-скъп? Не само въглекопачи и т. нар. енергетици, ами целият лумпенпролетариат (според марксисткия израз) ще излезе да лежи по пътищата. Нашенецът за по-евтино е готов да диша пушек и да се търкаля в прах.
64
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До 62 - Само социапно слабини морално банкрутирали индивиди си го мечтаят това. Силнитениндивиди в Европя я НЕНАВИЖДАТ в сегашнотони мекошаво състояние.
63
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Елате на протеста за защита на българската енергетика, не пишете по форумите.Хората от Марица Изток имат нужда от нас!
62
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Корни.... Мила моя любима. Най - любима на Българска Земя! ... Ти колко Дърва, *** и Въглища изгори в своята пещера между краката за да топлиш своите бебенца, да станат в бъдеще прекрасни Чавдарчета, Пионерчета, Комсомолчета и накрая - твои верни Комунистчета и навсякъде да ти подават газ със своите Лади и Москвичи за да има високо в небесата от комините по цялата Българска земя Пърдолетница - Вечна Комунистическа Столетница!
61
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Там където трябва да се прави кал...там ги търсете БСП и Възраждане..
60
7
 
8
 
! Отговори
Крим е Украински преди 7 месеца
ЦЯЛ СВЯТ, включително Русия и Китай, СИ МЕЧТАЕ ДА ЖИВЕЕ КАТО ЕВРОПЕЙЦИТЕ, но нашите копейки искат да излизат от Европа.
59
1
 
3
 
! Отговори
До оливотрошач преди 7 месеца
До 29 Привет от Гърция! Тук в Гърция имаме еквивалент на Мариците, но в комплекса работят 1000 човека, а не 10000 както е в Стара Загора. . . . . . Гърците могат даьси го позволят, защото имат и индустрия и селско сгопанство! В България и двете ги няма вече или скоро вече! Откъде идват доматите в България например? И още нещо това са всички работни места, които са свързани с Мариците, ама от къде толкова акъл в празна глава! Чудя се как пазиш равновесие с толкова много нищо в главата?
58
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Анонимен 51, необразовани другаре, тези т.н. "американски" тецове имат собственици рушшляци. Иначе казано, два броя КГБ агенти са си основали фирма в САЩ, после дирибействат в заддунайската си губерния. Нищо ново на територията.
57
1
 
1
 
! Отговори
баба мара преди 7 месеца
нямат необходимите гласове за вота нинова да си подаде оставката за да сеотпуши бсп и да вдигне гласовете как може такава наг-ло-ст аз няма да гласувам
56
3
 
4
 
! Отговори
123 преди 7 месеца
А ми те Въраждане са си поредното разклонение на БСП. Та Атака ли не беше, та НФСБ ли не беше, разни псевдо патриоти - всички са си едно и също - дърти скрити ***!