Борисов: Парите, които в момента се харчат, са оставени преди 3 г. от ГЕРБ

Тагарев да не се хвали, че сам е дал техника и оръжия на Украйна
274
Борисов: Парите, които в момента се харчат, са оставени преди 3 г. от ГЕРБ
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Всеки път преди да изляза пред вас, извършвам вътрешна медитация. Трудно ми е да ви призова за кого да гласувате, като вчера, например, и Костадин Ангелов, и другите колеги тук, са гласували с ПП-ДБ до 22.30 ч. на заседанието на НС.

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на предизборно събрание във Велико Търново, предаде БГНЕС.

Парите, които в момента се харчат, са оставени преди 3 г. от правителството на ГЕРБ. баба ми ме е учила, че в мазето винаги трябва да има зимнина, да има мазнинка, която да спасява положението в дни на криза. И именно тези пари се харчат в момента, обясни Борисов.

Още по темата

Никога не сме делили хората в общините на това от коя партия сме, работили сме за всички градове. Сърдит съм на Търново и региона за едно нещо, и ще продължа да се сърдя: как търпите 3 г. да ви е спрян Хемус, и международният трафик да минава през сърцето на града? Един протест нямаше!, възмути се Борисов.

Не сме и партньори с ПП-ДБ, нещо такова, но не и това; вчера с лидера на ПП изкарахме 4-5 часа заедно по всички тези теми, и вечерта трябва да изляза да говоря срещу него. А на другия ден пак трябва да се срещна с него, за да говоря по дневния ред. Разбирате ли в какво сме поставени аз и колегите?, попита лидерът на ГЕРБ.

Гласувахме Закона за енергетиката, но не съм уверен докрай, че Планът е добър. Те, за да покажат, че са по-добри, не го приеха. Благодарение на нас сега се приема, но какво точно се приема, не мога да ви уверя, че е правилно и добро, особено като видях фирмите, които са наредили там. Казват, че е случайно , но как се появиха там, по какъв критерий, не е ясно. Но нали са партньори, ще си затраем.

Предстои много трудно време, дори не знам Брюксел дали ще се съгласи с компромисите, които направихме.

Вчера гледам, журналистите извадили бомбастични заглавия: Трусове в управлението, оставки, и прочие, а всъщност всичко е просто: Тагарев обясняваше как всичко направил той. Това ме ядоса, и на него обясних, но и на вас ще обясня какво е направил НС, за да имаме претенции: Предишното правителство не посмя, а тайно през посредници даваше оръжието на Украйна - всички го знаят това, защото западната преса пишеше, че България е най-големия износител на оръжие за Украйна през посредници. Ние сме били честни винаги, когато сме говорили за българо-руската дружба, но в момента, когато Путин нападна Украйна и стана агресор, ние сме твърдо на страната на Украйна, защото всяка държава може да бъде нападната така.

Обръщам се към Тагарев: Кой сложи подписите си да се дадат бронетранспортьорите на Украйна, за зенитните комплекси С-300, той ли, или ние в парламента, с нашите имена?, допълни Борисов. Тагарев е длъжен да се поправи! Цялата тежест в момента е върху парламента, каза още лидерът на ГЕРБ./БГНЕС


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


274
Още по темата: борисовтагарев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
205
0
 
0
 
! Отговори
САТАНА преди 6 месеца
Този бански *** още малко ще каже, че ГЕРБ печатат пари...
204
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Angelov, Valve Corp Единица за радиоактивен фон е сиверт Sv. При взривяването на оръжеен склад с бомби и снаряди с обеднен уран в Западна Украйна стойността на радиоактивния фон беше около 500-600 nSv, т.е. 0,5-0,6 uSv. Верт е играчка, подобна на минихеликоптер с размери десетина до няколко десетки см.
203
0
 
1
 
! Отговори
Боце, преди 6 месеца
Къде са ни самолетчетата, купени от бедняците българи? Къде е комисионната, заради която кой знае колко хора умряха, щото за лечение на бедните пари няма? То не че само ти си виновен, цялата ви пладнешка шайка е за заминаване към чаушеску! Преддателли!
202
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
..бб оставили сме парите по нашите чекмеджета и сейфове...а харчете ако можете..
201
0
 
4
 
! Отговори
ххх преди 6 месеца
превъртя играта... луда работа
200
0
 
5
 
! Отговори
Ангеларий преди 6 месеца
А коя е Мата Хари?
199
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Не бил сигурен , че планът...Не знае дали Брюксел е съгласен.....Стар дърт хитрец.....
198
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Въздуха който дишате е благодарение Герб. Дори децата които се родиха в България са благодарение на Герб. Бащите им нямат заслуга.
197
1
 
3
 
! Отговори
ББ преди 6 месеца
и съм...ограбен ЕС,тъпани като този с парите и кюлчетата ограбени от животите на милиони ЕС граждани,продължават с геноцида си насърчаван от раша и агентурата им в ЕС,разпуснете руският съюз!!!БГЕкзит...ако агенти на путин ще строят ЕСССР през Вебер...бАрисов...Орбан...мерси!!!разпуснете щази *** на путин!!!
196
2
 
2
 
! Отговори
Хахаха преди 6 месеца
Абе това ЕНП на ЩАЗИ,КГБ до кога ще манипулират Народите на ЕС и им налагат мафиоти и престъпници работещи за пУтин...ЕС...ЕСССР...нечовешки позор...другарю вЕбер!!!фрау...мЕркел...опитала да убиеш и продадеш ЕС!!!
195
1
 
3
 
! Отговори
Божееее преди 6 месеца
агент бУда на ДС,убивал турци да ги покръства и да им променя имената,оставил пари ама в банковите на пеевски...оглавил ДПС...турците,използващи ги да ги държат на власт за да могат да продължат да грабят животите ви!30 г. управлявате България ДПС...през руски схеми,и само грабежи и бедност,САЩ и Кралството...не ги подценявайте и без компромис...те са руски агенти от деца!!!
194
1
 
1
 
! Отговори
ББ преди 6 месеца
САЩ и ЕС...изманипулирани от Раша те внедриха за да работиш за раша,сащ И кРАЛСТВОТО АКО НЕ УДАРИТЕ ТОЗИ РУСКИ Р.б,ще е поредното доказателство за...безпомощност,те са нагли...безцеремонни...демонстрират безнаказаност...пазел ги путин!!!този е ушна кал......и не сте го убили???грях е!!!не забравяйте другаря Вебер...внедрил ги...финансиращ ги..САЩ и ЕС нямат представа...или дипломатично го играят игнорирайки Народите с който не говорят...този го прави ...и ги използва за да граби и служи на путин
193
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
" Борисов: Парите, които в момента се харчат, са оставени преди 3 г. от ГЕРБ " -- тези пари не са изработени от герб, ало-о-о!, нито са на герб, но когато си с пожарникарско образование стигаш до фантастични твърдения.
192
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Парите били оставени от ГЕРБ?????Демек, не са могли да ги откраднат...
191
3
 
14
 
! Отговори
Гледах му преди 6 месеца
цялото изказване. Такова падение България не е имала и при соца. Изкуфял, говори простотии, глупотевини. Нищо не каза за развитието на Търново, как се презастроява, как Кроношпан трови въздуха, при Царевец и по Пиколо има изоставени сгради, които могат да паднат. Панов ликвидира тролейбусния транспорт, а останалият е скъп и неудачен. И има наглостта да го издигат пак. Да се запиши 2 мандата за всички длъжности.
190
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Парите са в кюлчета злато в чекмеджето на бати Гойко. Ще ги раздава по списък само на свой баджанаци.
189
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Божее, Милиционер да остави пари на държавата и те да стоят да те чакат цели 3 години! Боце, ти или си забравил, защото удари 64 лазарника, или лъжеш! Това н hello whats up is your name Siri this is the city and I love whats your name do you think you can come out correct unit ощно шкафче от 2021г. досега кой ще го пълни с банкноти по 500 евро като ти не си премиер, а Вл.Горанов - министър на финансите? А цели 3 години ти с какво живя, с подаяния ли? И с коя коалиция се обедини, мигар миналата година не ги видя какви спукани балони са? Киро и Кокорчо продадоха България, но и ти беше с тях и
188
0
 
4
 
! Отговори
Xe преди 6 месеца
До 222Самолетите чакат някой военни с петолъчка на челото като президента да престанат да са от значение. Докато много генералите са ни руски *** самолетите ще седят на чертежи
187
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
2 милиарда теглен кредит за да платим едни самолети. Бойко, де са самолетитет или подарихме едни 2 милиарда на САЩ?
186
5
 
11
 
! Отговори
гошо преди 6 месеца
Да залагаме: кога Бойко Борисов ще спре да лъже.