Борисов: Парите, които в момента се харчат, са оставени преди 3 г. от ГЕРБ

Тагарев да не се хвали, че сам е дал техника и оръжия на Украйна
274
Борисов: Парите, които в момента се харчат, са оставени преди 3 г. от ГЕРБ
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Всеки път преди да изляза пред вас, извършвам вътрешна медитация. Трудно ми е да ви призова за кого да гласувате, като вчера, например, и Костадин Ангелов, и другите колеги тук, са гласували с ПП-ДБ до 22.30 ч. на заседанието на НС.

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на предизборно събрание във Велико Търново, предаде БГНЕС.

Парите, които в момента се харчат, са оставени преди 3 г. от правителството на ГЕРБ. баба ми ме е учила, че в мазето винаги трябва да има зимнина, да има мазнинка, която да спасява положението в дни на криза. И именно тези пари се харчат в момента, обясни Борисов.

Още по темата

Никога не сме делили хората в общините на това от коя партия сме, работили сме за всички градове. Сърдит съм на Търново и региона за едно нещо, и ще продължа да се сърдя: как търпите 3 г. да ви е спрян Хемус, и международният трафик да минава през сърцето на града? Един протест нямаше!, възмути се Борисов.

Не сме и партньори с ПП-ДБ, нещо такова, но не и това; вчера с лидера на ПП изкарахме 4-5 часа заедно по всички тези теми, и вечерта трябва да изляза да говоря срещу него. А на другия ден пак трябва да се срещна с него, за да говоря по дневния ред. Разбирате ли в какво сме поставени аз и колегите?, попита лидерът на ГЕРБ.

Гласувахме Закона за енергетиката, но не съм уверен докрай, че Планът е добър. Те, за да покажат, че са по-добри, не го приеха. Благодарение на нас сега се приема, но какво точно се приема, не мога да ви уверя, че е правилно и добро, особено като видях фирмите, които са наредили там. Казват, че е случайно , но как се появиха там, по какъв критерий, не е ясно. Но нали са партньори, ще си затраем.

Предстои много трудно време, дори не знам Брюксел дали ще се съгласи с компромисите, които направихме.

Вчера гледам, журналистите извадили бомбастични заглавия: Трусове в управлението, оставки, и прочие, а всъщност всичко е просто: Тагарев обясняваше как всичко направил той. Това ме ядоса, и на него обясних, но и на вас ще обясня какво е направил НС, за да имаме претенции: Предишното правителство не посмя, а тайно през посредници даваше оръжието на Украйна - всички го знаят това, защото западната преса пишеше, че България е най-големия износител на оръжие за Украйна през посредници. Ние сме били честни винаги, когато сме говорили за българо-руската дружба, но в момента, когато Путин нападна Украйна и стана агресор, ние сме твърдо на страната на Украйна, защото всяка държава може да бъде нападната така.

Обръщам се към Тагарев: Кой сложи подписите си да се дадат бронетранспортьорите на Украйна, за зенитните комплекси С-300, той ли, или ние в парламента, с нашите имена?, допълни Борисов. Тагарев е длъжен да се поправи! Цялата тежест в момента е върху парламента, каза още лидерът на ГЕРБ./БГНЕС


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


274
Още по темата: борисовтагарев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Медитира само Бимбо. На Бойко не се разрешава!
164
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Чекмеджето да не е имало тайник и за тези оставени от Бацето пари?
163
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Виждам писачите сте бесни, че милиардите които вашият гуру Про100 Киро обеща да веземе от ГЕРБ и да ви раздаде не са стигнали до вас!
162
17
 
4
 
! Отговори
Сър Уилямс преди 7 месеца
Народа свали от власт единствената партия която управляваше добре България - ГЕРБ. И сега ще страда ... щото е *** !
161
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Анонимен 175 Не оспорвай избора на БКП,най умния комунист!
160
3
 
6
 
! Отговори
Алекс преди 7 месеца
Пералнята на Про100то върши чудеса.Баце е все по-смел и активен.Всеки ден на челно място в новините.Продължаваме Промяната.
159
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Най-добре е да си стоиш в зайчарника и да си медитираш.Мен ме е срам,че сред толкова образовани мъже и жени избираме най-неукия.
158
6
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 7 месеца
Е,аферим,бат Бойко,благодарско за тая веселба!...Бил "МЕДИТИРАЛ ВЪТРЕШНО" Нефелията ?!?!...Кой грешник е съобщил думата "медитация" на Тиквеника ?...Защо е пропуснал да му каже,че няма "вътрешна ",или "външна" медитация ?...Ох Божееее,и "мазнинката в зимника" на баба му намесил ?!?!....Честно,не разбирам какво става с него...Старческооглупяване ли го натиска,или просто не знае и той защо хаби кислорода на планетата...?
157
5
 
11
 
! Отговори
Холмс преди 7 месеца
боя се , че това са парите на Стани-шев, които Бой-ко не успя да усвои
156
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Що не ми спестите тая физиономия поне през уикенда?Малко ли ни облъчва през седмицата,та и днес?Не го ли виждате,че вече е изкрейзил?Несвързаните му изречения не ви ли впечатляват?
155
0
 
4
 
! Отговори
Ние ние ние сме преди 7 месеца
ГЕРБригада, стига, стига, стига ни тази награда - да ви изклатим най щедро, в левове, скоро и в эвро.
154
2
 
7
 
! Отговори
САТАНА преди 7 месеца
Като има пари от ГЕРБ, що нямаше голямо обезщетение за водно пострадали, от обещаните!?
153
13
 
3
 
! Отговори
Ралица преди 7 месеца
БОРИСОВ ЛИДЕР БОРИСОВ ПОЛИТИК БОРИСОВ ДЪРЖАВНИК ДОКАЗАН В ЕВРОПА
152
3
 
10
 
! Отговори
Хйвфхг преди 7 месеца
Целта на ЕС е да сме вносители на електроенергия и затова иска да ни накара да закрием мините не трябва да го позволяваме да излизаме на протести
151
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
През тия три години ние сме плащали данъци и ти нямаш заслуга за това.Е това са парите,които се харчат,а не твоите имагинерни суми,с които ти и шайката станахте милионери и милиардери.
150
5
 
6
 
! Отговори
Хллггф преди 7 месеца
Трябва да излизаме на протести за мините защото ако позволим да ги закрият цяла България ще е на тъмно и студено
149
2
 
10
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 7 месеца
Ха ха ! Абе тоя вярва ли си или нас ни прави на луди? Какви пари са оставили герп? Теизпокрадоха де що може!Правиха четки на Ердоган и Путин ,че и на Тръмп само да не ги закачат и да си крадът на спокойстжие.Скоро няма се оправим след тяхното управление!
148
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Мазнината,която ти натрупа в мазето,се измерва с милиарди.Престани да лъжеш и плюеш по тия,които уж подкрепяш.
147
2
 
9
 
! Отговори
Itso преди 7 месеца
На бесилото, писна ми да му гледам наглата физиономия - аз - това, аз - онова, я марш от тук мутро долна!!!!!!!!
146
2
 
9
 
! Отговори
Луетт преди 7 месеца
Трябва да излизаме на протести за мините докато не е станало късно