Тошко Йорданов: Кабинетът да изчезне бързо, заченат е в грях

Нови парламентарни избори може би са най-добрият вариант
217
Тошко Йорданов: Кабинетът да изчезне бързо, заченат е в грях
Снимка: БГНЕС

"Колкото по-бързо изчезне това правителство, толкова по-добре. То е заченато в грях, мръсно правителство от хора, които до преди 6-7 месеца се арестуваха един друг", заяви Тошко Йорданов от ИТН пред БНР.

"Сваля се правителството и след това има много опции, включително избори, което може би е най-доброто. Сигурен съм, че при едни нови избори разположението на силите няма да е същото и тези, които се целунаха с ГЕРБ и ДПС ще отидат там, където им е мястото. Никой няма да има гласовете да управлява сам. Ще има различно разместване, нови преговори, ново раздаване на мандати, по нов начин построяване на управленска програма. Не мисля, че тази сглобка трябва да управлява вечно, особено по този начин. Нито едно от нещата, които са направени, не са полезни", коментира той.

Той взе отношение и за протеста на енергетиците, като според него споразумение няма, защото няма съгласие от свете страни.

"Изтеглянето на териториалните планове е, за съжаление, може би единственото решение, защото другата алтернатива е – България ще вземе, дори не трябва да се казва, че България ще вземе пари по Плана за възстановяване и устойчивост, този 1,7 млрд. евро ще отидат във фирмите на 10 човека – това не е България, това не е развитие на икономиката. ГЕРБ извършваха финансови машинации през посредници с изнасяне на пари в сакове, докато ПП, и в момента ГЕРБ им помагат в тази посока, извършват кражби през законово уреждане. Приемаме План за възстановяване и устойчивост, който си позволяваме след това да напишем такива правила, че парите, които ще дойдат, ще влязат в 10 конкретни фирми на "наши хора" и по този начин се краде законно, но кражбата си е кражба".

По думите на Йорданов фирмите от списъка са на хора около ПП. ГЕРБ извадили този списък, защото не участвали с ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още по темата: Тошко Йорданов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
0
 
1
 
! Отговори
Тоя па преди 6 месеца
***. Нямаше по надменни и злобни от итн в предишните парламенти. А шебека се надуваше така сякаш е великан, а не че прав прави ффииффииттаа на чалгата.
148
8
 
4
 
! Отговори
Факти преди 6 месеца
Всеки народ си заслужава съдбата.....като гласуваме за тиква,импексова, чалгари и копейковци....не се чудете, че сме на опашката по всичко.КОЙТО Е С РУСИЯ,ВИНАГИ СТИГА ДО ПРОСИЯ. вижте как ни изпревари румъния....но там има борба с корупцията и са противници на русия,
147
12
 
9
 
! Отговори
Тошко пръдлето преди 6 месеца
Не знам къде и как е заченат..., но поне не виждам: Шнорхели, плагиати, македонци в космоса и ромски министърки в него. Всичко това, което този сУ.льо и началникът му щедро ни предлагаха до преди две години.
146
0
 
6
 
! Отговори
Alex преди 6 месеца
Да не се дава трибуна за комент ар на Евродепутати, връщащи се в България един път на три години! Да се спре манипулация та с цените, нямащи нищо общо с Европейската действителност!
145
1
 
2
 
! Отговори
Alex преди 6 месеца
За да гласувам за някой, той трябва да ми се моли и да ми дава пари! И в парламента да няма хора с повече от един мандат, избрани от Маалата и разни, които не говорят българ ски с двойно гражданство! При негласуване гласовете да не се разпределят между партий! Видя хме ПОСЛЕДСТВИЯТА от"мъдро то" 34 годишно"управление"! Никъ де в Европа няма толкова разру шена "държава"! 20 години бях навън и видях какво правят хората!
144
1
 
3
 
! Отговори
Евромангал преди 6 месеца
Кабинета е заченат в грях на парапета и затова трябва да бъде абортиран ! Абортирайте греховната сглобка !
143
6
 
5
 
! Отговори
бесен Тошко преди 6 месеца
Цялото ИТН беснеят ,че техните фирми няма да лапат от европарите!
142
9
 
3
 
! Отговори
карачанаков преди 6 месеца
Прав си Тошко колкото бързо изчезнете групичката на Славуца толкова по добре.
141
9
 
13
 
! Отговори
Дракон преди 6 месеца
На вас там по колко кабинета на седмица ви трябват, че да мирясате най-после? Войната чака пред вратите ви, те седнали да се плюят като стари баби.Да си слагате мярка на устите и да си стягате държавата, че иначе ще се ухълцате като израелците, дето от разправии и стачки си забравиха охраната на границата и проспаха такова тежко нападение.
140
5
 
8
 
! Отговори
Йосиф преди 6 месеца
Ехххх кисело е гроздето на ТОШКО АФРИКАНСКИ и ИТН ;)
139
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Да живее Запойката - Кики Парапета, Асан лъжица, Боко измамата и Пейо Далаверата! Все отбор юнаци за при Бай Ставри ако бяхме правова държава
138
5
 
8
 
! Отговори
ББ преди 6 месеца
"мъжката"секретарка на холограмата от лЕВСКИ г,ОПРОСТАЧВАЩА бЪЛГАРИЯ ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ,НЕДОСЕГАЕМА,ПАЗЕУНА ОТ РУСКИЕТЕ СЛУЖБИ,сЛАВИ,холограмата дори данъчни деклараций не подаваше от десетилетия...ДС го пазеше през доган-бойко ,произвеждащите простащина,ограбващи животите ви са...претенденти да управляват животите ви???...ти са за убиване...руски *** сте сите от бТв-и...кУкУмян ще ви оправи...като адука сИмеон!!!събедете се бре!!!
137
10
 
8
 
! Отговори
ОБЕКТИВЕН преди 6 месеца
ПО ПРОСТИ ОТ УКРАИНСКИТЕ ПОЛИТИЦИ СА ЕДИНСТВЕНО И НАЙ МНОГО ПП И ДБ....ИЗКОНСУМИРАХА ВЛАСТТА ЗА НЯМА И ПЕТ МЕСЕЦА.
136
5
 
9
 
! Отговори
Главчо преди 6 месеца
Ти изчезни бързо.
135
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тошко африкански си мечтае да влезе пак в парламента при нови избори,където щяло да има ново разпределение на силите.Ха,ха,ха,изпуснахте питомното,сега гонете дивото.
134
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тоше, изчезни
133
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тоше, стига говори дивотии. ти изчезвай от парламента
132
4
 
20
 
! Отговори
9999 преди 6 месеца
Бягай шоумен
131
6
 
26
 
! Отговори
Тоя преди 6 месеца
Да изчезва бързо за Африка- там събират умните тошковци
130
3
 
16
 
! Отговори
Баба Радка 2 преди 6 месеца
Под "***" разбирай леля си Корнелия Нинова, чеденцето на баба!