Нинова към кабинета: Вие сте риск за националната сигурност!

Единственият изход бил правителството да си ходи
214
Нинова към кабинета: Вие сте риск за националната сигурност!
Снимка: БГНЕС

Лидерът на БСП Корнелия Нинова обвини правителството, че е риск за националната сигурност по време на дебата за вота на недоверие заради провал на кабинета в енергетиката.

Според нея единственият изход от тази ситуация е "това правителство да си ходи".

Още по темата
"Правителството убива енергетиката последователно, категорично и неотстъпчиво и това представлява риск за националната сигурност. Това правителство продължи политиката на Бойко Борисов, която беше обобщена в едно изречение, че проектът АЕЦ „Белене“ е гьол и то в момента, в който ЕК определен ядрената енергия за зелена енергия. Европа смята, че ядрената енергия е зелена, а правителство смята, че трябва да я зачеркне", коментира Нинова.

"Франция обяви разкриване на 14 нови ядрени централи следващата година, а вчера МС обяви, че вади АЕЦ "Белене" от обектите с национално стратегическо значение и закрива проекта. Питам по каква методика определихте цената на двата реактора на "Белене", които заминават за Украйна и засекретихте доклада", скочи тя.

Според нея има проблеми и с решението за намаляването на преработката на руския петрол от рафинерията "Лукойл".

"Някой изчисли ли как ще влиза този неруски петрол на фона на войната в Израел?", попита тя.

Нинова добави, че Германия отваря за тази зима въглищните си централи, а кабинетът „Денков“ върви към закриването им у нас.

"Вие се скарахте за това чии фирми да присъстват в ПВУ, за да откраднат парите", обвини червената шефка.

"Виновникът е Бойко Борисов, който 12 години водеше енергетиката към това състояние. Той днес няма да дойде, няма да се откаже, но утре ще дойде в НС и ще натисне копчето и ще спаси правителството, а ще ходи из страната и ще обяснява колко са некадърни от ПП-ДБ", настоя соцлидерката.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


214
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
6
 
2
 
! Отговори
До Виденов,Станишко, преди 8 месеца
виденовата зимя я направиха американците през МВФ, илитерат такъв (да не използвам по силни думи)!!! хванете се обвазовайте малко. най малкото прочетете стенограмите на НС в който евГЕЙнии бакъра на дълго и на широко обяснява кое какво....
27
5
 
8
 
! Отговори
Отворете си очите! преди 8 месеца
Колкото и да плюете опозицията, в случая са 100% прави! С тая си политика сглобката до 2031 ще остави България без базова енергетика - ще затворят ТЕЦ, АЕЦ и Чаира. И от износител на ток (разбирай - печалба и независимост) ще станем нетен вносител (разбирай - загуба и зависимост). А идеята фикс на ПП до 2035 да инсталираме 30000 МВт соларки изобщо не подлежи на коментар!
26
2
 
13
 
! Отговори
Ельоменат преди 8 месеца
Няма страшно нали синчето е далеко от тук, но не в любимата Русия, а Америка.
25
3
 
10
 
! Отговори
Виденов,Станишко,Бер преди 8 месеца
БСП е заплаха за националната сигурност. Виденов, Станишко, Беров - все бесепарски кабинети които докараха България до просешка тояга - буквално нямаше пари за хляб.
24
1
 
9
 
! Отговори
за руската обаче преди 8 месеца
Като казва ,че са заплаха за националната сигурност Корни има предвид руската национална сигурност. Нея и друга не я интересува.
23
2
 
3
 
! Отговори
посолствоТО ? преди 8 месеца
Парите ще се раздават в понеделник след 15 часа. Бъдете по активни в защита на правителството Ви.
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До питам___бойкото ти разсипа държавата след тези цоциалисти, не е по-различен, той построи путински (турски) поток и подсигури джуджето, а то започна война в Украйна
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Всички партии и са виновни, понеже няма кой повече да и бъде герой! Със Бой да и го завира в комсомолската цветна градина между бедрата и да и късат от там цветята. Ех как там миришеше едно време на розова долина. Едно време на Бригада отивахме ний там за слава Рози да берем и такива като Нинчето да ....е..... б.....е.....м за без пари.. а сега тя веке иска пари понеже никой не иска да и влезне в пещерата и да и провери, как и мирише долината - на рози или на мащерка!
20
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
заплаха за националната ни сигурност сте вие измити русофилски по д логи
19
1
 
6
 
! Отговори
питам преди 8 месеца
Бойко ли откра дна Техноимп екс или тази.
18
11
 
4
 
! Отговори
Куклено Правитество преди 8 месеца
Ние сме патриоти ,но американски.
17
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Всички руски наколенки в България са силно притеснени за националната сигурност .... на Русия.
16
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
все повече осъзнавам вредата на русофилското съсловие към България, те са вредни и са риск за нацционалната ни сигурност! Продажници, искат д амсе задунайска губерния, да сме крепостни завинаги на терористична русия
15
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Г-жа Лъжа Техноимпексова. Дали някога е казала поне една истина? Не вярвам, г-жа Лъжа е изтъкана е от лъжи, интриги, алчност, злоба, лицемерие... и пак алчност. Не харесвам променкаджиите, но оща повече не харесвам тази лъжливатвар.
14
2
 
19
 
! Отговори
Кире преди 8 месеца
Странно звъчи от партията гласувала на 2 пъти да приключи държавата и да стане част от СССР!?!?!
13
8
 
7
 
! Отговори
До Анонимен преди 8 месеца
всъщност единствения дето води политика на дестабилизация, и то по целият свят, последните 34 години (през 20 от тях си бил блясъче в очите на баща ти сигурно...) са сащ, който правят цветни революции, слагат си марионетни неоколониални правителства, за да им служат вярно, изсмукват ресурси и тн. кво стана с химическите оръжия на садам? къде отиде пликчето с прах за пране на К. Пауъл.... то бива да сте с промити мозъци от холивудска пропаганда бива, бива ама това ващо....
12
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До ...6...Нинова говори истина само веднъж.А за Русия и Копейкин защо мълчи.Тоеа не е искрено говорене.А угаждане .На лъжата.Фа говориш истини само когато ти е угодно е услуга на лъжата Нинова със своята политика угажда на Путин и слугите му.
11
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Корни само че в Германия не ползват централите да горят *** на Европа и да тровят хората си.Цялото пискане е заради огромните количества *** който трябва да се изгори и е платено вече за това.
10
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Права е и казва истината в случая
9
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Всичката корупция е от наследниците на комунистите.До като комунисти и техните наследници не се вкарат в затвора , България винаги ще е в риск.Путин със своята политика за дестабилизация ще подържа всички деградивни елементи в България.Включително тия на Нинова.Защото се оказват не ефективни със справянето с корупцията и нейното изкарване на свело.Тъй като то е в сянка.И винаги е било