Протест в подкрепа на енергетиците пред президентството

Настояват за независимост
12 окт 2023 19:50, Росен Стойчев
35
Протест в подкрепа на енергетиците пред президентството
Снимка: БГНЕС

Множество хора, носещи българския флаг, се събраха около фонтана пред президентството в центъра на София. Те заявяват, че са в подкрепа на протестиращите енергетици, които вече две седмици с блокади на пътища настояват за изтегляне на териториалните планове от ЕК, за преработване на докуменнтите по две решения, гласувани от Народното събрание, както и незабавно експерти да избаробят енергийна стратегия.

Още по темата


Хората се притесняват за цените на електроенергията и дали България ще бъде енергийно независима.

Енергийната независимост трябва да бъдат национален приоритет, казаха някои от протестиращите, съобщи БНР.

Движението по столичните булеварди е нормално. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: протестпрезидент
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
В народното събрание се спомена, че немски фирми слагат слънчеви панелки в Бг, но токът е за износ, ясно за къде. Е що не си ги слагат в Германия, а тук, те се ползват няколко години, после къде ще се унищожават. Пазят си техните земи и води.
30
0
 
2
 
! Отговори
Пенсионер преди 6 месеца
За сега ток имаме в излишък. Дори продаваме. Въглищата да са запазят за по лоши времена. Путин превзема Донбас и от там въглища няма да ни даде.Войни идват.Света полудя.
29
0
 
1
 
! Отговори
Отговор преди 6 месеца
До Анонимен 14 Искат до 2138 година.И работата да се онаследява от децата , както е в МВР. Заплатите са супер.
28
4
 
1
 
! Отговори
Серафимов катол-трак преди 6 месеца
Българити са траки! Тракити са копале ***, почернали са са и за изчезнале!;))) затва *** времето на великите тракийски посветени Кири Кокори и Асан Жасмори. Те добиват тракийска енеергия без да копат само кат врътат тракийски танци и щракат с пръсти! Кат врътът танци изпускат газ, а кат щаракат с пръсти - искри, газа са запалва и всичко гори, енергия безкрай и тя е твоят рай!
27
2
 
0
 
! Отговори
И преди 6 месеца
Е с Ивка Жорко с милена
26
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Цитат от статия на блиц-арите.-**Категорично заявяваме - не отстъпваме, ние просто се оттегляме от магистралите и всички пътища. Не искаме повече да създаваме неудобство.*,*Щом управляващите за 14 дни не успяха да се вразумят, ще дойде по-студено време, тогава ще им покажем за какво става въпрос без тецове и мини, каза Георги Господинов от КНСБ.*
25
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Май в Бг ще има дискотека, магистрали и пътища вече няма да бъдат блокирани, но: цитат: *Щом управляващите за 14 дни не успяха да се вразумят, ще дойде по-студено време, тогава ще им покажем за какво става въпрос без тецове и мини, каза Георги Господинов от КНСБ.*, хубаво е колонки на батерия, за да танцува и се сгрява човек, еее бива ли така на тъмно и студено.:))
24
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Нормалните хора!
23
17
 
8
 
! Отговори
До 2 преди 6 месеца
И за какво да излизаш? Защото около 15к хора искат да лапат субсидии под формата да им се плащат квотите. Свърши седянката, да взимат кинтите за 30те заплати и у лево. Парите за квотите тия дни спират от ЕС, ще ги плащаме ние. Съответно цената на тока може да познаете на къде ще отиде! Синдикатите, следващата хранилка се захващат с протеста, щото замине ли отрасъла, заминава и тяхното ядене...
22
5
 
6
 
! Отговори
аха преди 6 месеца
Това е начало. Овсите си мислят, че и този път ще ги размине "промяната", но са в голяма грешка. Не са преценили задачите на сглобката и какво точно представлява тя. Когато го разберат, ще бъде хладно и тъмно, дори за столичаните вповече. Дано да не бъде и малко късно.
21
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
ЖЪЛТОПАВЕТНИТЕФАШИСТИ ОСЪЩЕСТВЯВАТ НЕПРЕКЪСНАТО НАЦИОНАЛНИТЕ СИ ПРЕДАТЕЛСТВА И КОРУПЦИИ - ПЪЛЕН СЛУГИНАЖ, ПЪЛНА КОРУПЦИЯ И ПЪЛНА НЕКАДЪРНОСТ ТОВА Е ПП ДБНИТО ГЛАС ЗА ТАЯ ИЗМЕТТА МРАСНА
20
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Банда безделници. Писна ми да лежат кат жрици на магистралата ли или вече им стана студено:))))))))))))))))
19
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Това което се случи с фирмения ток,от 180 лева , вече трета година плащам по над 600 лева,върхов,тарифен натоварен и още какъв ли не ток.Такава ще бъде и то съвсем скоро и съдбата на битовия ток!Дупе да ви е яко българи с ,това лъжливо,крадливо и опасно за народа правителство!
18
8
 
10
 
! Отговори
gogo преди 6 месеца
Този с плаката от снимката е ограбен интелектуално от природата.Допреди няколко месеца БСП-то ревеше че "американските" ТЕЦ-ове били субсидирани от държавата и това било скандално и ни ограбвали, сега когато се реши да ги затварят , подкара интелектуално ограбени да се борят за субсидии.
17
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Трябва да изплатите на Гинка соларния парк поне десеторно, та Кокорчо ви го каза, киловата левче той само временно го отложи за година две но това е сигурно.
16
4
 
8
 
! Отговори
Xa-xa преди 6 месеца
Май Ковачки спря парите. Или стана хладно. Зърнарите излязоха по-тарикати. Взеха си парите. Напролет пак ще кажат, че са посяли и ще си искат субсидията
15
7
 
14
 
! Отговори
ОСТАВКА! преди 6 месеца
На корумпираното правителство!
14
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Той протеста на миниьорите приключи бре. Вече са си по къщите и лочат ракия!
13
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Къде са ВЕЦ, те не са ли еко. ТЕЦ по един филтър и са готови, АЕЦ може и държавата сама да го плати строежа, май не е толкова скъпо. Германия и Франция и др. като са изцяло на ТЕЦ/Германия/, ще ги закрият ли и плащат ли на еврофондовете. Май Бг е най зелената, първа ще затвори ТЕЦ-овете си, по зелена и от най зелените.:))
12
24
 
9
 
! Отговори
Да преди 6 месеца
Тецовете са губеща кауза, слънце вятър и вода - това е бъдещето