Слави: Няма такава партия, няма такъв народ, няма такива хора

Националните телевизии мълчат, заявява той за резултатите на ИТН
Обновена: 8 ное 2023 12:13 | 8 ное 2023 12:12, Нели Христова
75
Слави: Няма такава партия, няма такъв народ, няма такива хора
Снимка: БГНЕС

С цел да се информирам, гледам националните телевизии във връзка с резултатите от местните избори. Аз много уважавам националните телевизии. Защото са национални и защото са телевизии. А в една от националните телевизии даже съм работил 19 години и заедно с моя екип сме допринесли много и да е национална, и да е телевизия, но това е друга история, която не е важна в момента.

Това пише в коментар във Facebook лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов. Той продължава:

Та, гледам националните телевизии, с цел да се информирам кой печели, кой губи, кой колко кмета има, какви общински съветници и т.н. И те казват хората, тази партия има толкова кметове, онази има толкова общински съветници, Ваня Григорова ще обжалва, Васил Терзиев не може да си намери място от щастие, обаче, стигне ли се до “Има такъв народ” и… перде. Националните телевизии мълчат. Няма такава партия, няма такъв народ, няма такива хора. Гледам националните телевизии, нищо не казват за “Има такъв народ”.

И ако аз съм свикнал на тяхното прекрасно отношение към мен, на техните водещи, на техните социолози, на техните политолози, на техните анализатори, то има много хора, които работиха съвестно, с достойнство и с всеотдайност за предизборната кампания на “Има такъв народ” и много хора, които гласуваха за “Има такъв народ”. И всичките тези хора заслужават уважение. Да, те заслужават уважение и аз дълбоко, искрено и безапелационно ги уважавам. И, за това, сега, като една национална телевизия, която обаче професионално си върши работата и не се прави, че нещо не е разбрала, не е чула, не е казала и не е излъчила, ще ви споделя истината.

А истината е следната: “Има такъв народ” на проведените местни избори печели 194 общински съветници в цялата страна (някои самостоятелно, а други в коалиции) и 67 кмета (някои самостоятелно, а други в коалиции). Включително, кмет на областен град. Град Ловеч.

От малък знам, че силата е в истината. Истината е такава, каквато ви я казах.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Каква истина бе Слави? Ти не спираш да лъжеш!:)
47
1
 
14
 
! Отговори
Истината е преди 5 месеца
Че този е отговорен за опростачването на поколения Българи! Аз каза! Истината е каквато ви я казвам ?!? Тоя не е в час
46
2
 
15
 
! Отговори
Мумията се завръща преди 5 месеца
Всеки месец пиар му шепне...кажи ,кажи нещо, каквото и да е, за да не те забравят... На външен вид е..... като мумия, като човек....плачеше на погребението на мафиотите, като родител...никога няма да бъде....
45
11
 
2
 
! Отговори
Истината преди 5 месеца
Няма ама има и прибират концесии и държавни поръчки дори ГЕРБ не намазаха след толкова време в управлението Костов направо им е турил тапата. Раздал Сичко и сега някой трябва да го купи пак. Като няма ти спретват гражданска война за да къртят пари великите сили като при Израел с Хамас и Русия с Украйна, чичко долар си знае работата Вие гласувайте. Само в Китай не го угрява що ли?
44
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Чухме за теб, да! Че по молба на Радевата Деса си платил кампанията на Ваня Григорова. Е и? Имал си бол пари, дал си ги. Сега тя или Радев да ти връщат. Ние какво общо имаме.
43
2
 
23
 
! Отговори
Изнервен преди 5 месеца
Ами няма я точно твоята партия бе, гол оххлюв.
42
3
 
22
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 месеца
Как пък всички след избори се изкарват победители. Ей го и този, изперчил се с някакви числа. А това, че в повечето случаи е в коалиции с още един куп партии и партийки (които също ще си присвоят същите тези общински съветници и кметове), някакси го пуска тихомълком. А фактически е девета дупка на гайдата.
41
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Дори в родният ти град Плевен нещат да чуят за теб Славчо
40
4
 
19
 
! Отговори
хахаха преди 5 месеца
клоуна се опитва да е интересен :)
39
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Голямо постижение, няма що! 190 съветници от колко хиляди? Смешно човече!
38
3
 
25
 
! Отговори
КОЙ даде парите! преди 5 месеца
Я па тоя! Да не са му длъжни с нещо националните телевизии, че да обръщат толкова специално внимание на партийката му. Аз продължавам да питам с какви пари я направи той?
37
18
 
7
 
! Отговори
КОНСТАНТИНОВ преди 5 месеца
СЛАВЧО.НЕ СЕ КЪХАРИ,КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ КЕРВАНА СИ ВЪРВИ.ТЕЗИ КАКТО ГИ НАРИЧАШ НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕВИЗИИ СА НИЩО ДРУГО ОСВЕН ХРАНЕНИЦИ НА КОЗЯК И БРЮАСЕЛ.ТЕ НЯМАТ НИЩО ОБЩОС БЪЛГАРИЯ ОСВЕН ЧЕ СА НА ТЕРИТОРИЯТА И.ДЕНОНОЩНО НИ ОБЛЪЧВАТ С АНТИРУСКА ПРОПАГАНДА,НО ДОБРЕ ПОНЕ ЧЕ ВЕЧЕ НЕ НИ ОБЛЪЧВАТ С НЯКАКВИ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕНОСТИ.ШЕГУВАХ СЕ С ТЕЗИ ЦЕНОСТИ И ГИ СЪВЕТВАХ ДА СИ ГИ ЗАВРЪТ ЗНАЯТ КЪДЕ.ИЗГЛЕЖДА НЕСА РАЗБРАЛИ ЯЕГАТА И НАИСТИНА СА СИ ГИ ЗАВРЯЛИ КЪДЕТО ТРЯБВА,ВЕЧЕ НЕ НИ ОБЛЪЧВАТ С ТЯХ.
36
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Те в Ловеч и на стадиона имаха оркестър от "братчеди". Явно тази музика има корени в този град! Изборът на кмет е напълно естествен!
35
7
 
27
 
! Отговори
Илиян преди 5 месеца
Ей клоун, нямаш ни дете, ни коте. Знаеш ли за какво се буташ в политиката изобщо?
34
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До43 . Правилно . Спрях и аз
33
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До45. Много добре си направил. Аз прочетох малко и твоя коментар е истината .
32
7
 
31
 
! Отговори
Хейт преди 5 месеца
Щях да си направя труда да прочета каква простотия е избълвал днес чалгарят, но нямах желание :) Запазих душевна хигиена и изхвърлих мнението му в коша.
31
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
ИТН е само проект. По-точно "беше", защоот е към края си. Оказа се твърде малотраен!
30
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
След всичко, което се случи, да гласуваш за тези наложници е твърде странно?!? Чудя се чак толкова природно пр0сти хора ли има в тая държава?
29
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Този виден политик е известен като "сервитьорката на Бойко". В следващия парламент като ги няма ще ни липсва само Тошко Санаториума!