Слави: Няма такава партия, няма такъв народ, няма такива хора

Националните телевизии мълчат, заявява той за резултатите на ИТН
Обновена: 8 ное 2023 12:13 | 8 ное 2023 12:12, Нели Христова
75
Слави: Няма такава партия, няма такъв народ, няма такива хора
Снимка: БГНЕС

С цел да се информирам, гледам националните телевизии във връзка с резултатите от местните избори. Аз много уважавам националните телевизии. Защото са национални и защото са телевизии. А в една от националните телевизии даже съм работил 19 години и заедно с моя екип сме допринесли много и да е национална, и да е телевизия, но това е друга история, която не е важна в момента.

Това пише в коментар във Facebook лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов. Той продължава:

Та, гледам националните телевизии, с цел да се информирам кой печели, кой губи, кой колко кмета има, какви общински съветници и т.н. И те казват хората, тази партия има толкова кметове, онази има толкова общински съветници, Ваня Григорова ще обжалва, Васил Терзиев не може да си намери място от щастие, обаче, стигне ли се до “Има такъв народ” и… перде. Националните телевизии мълчат. Няма такава партия, няма такъв народ, няма такива хора. Гледам националните телевизии, нищо не казват за “Има такъв народ”.

И ако аз съм свикнал на тяхното прекрасно отношение към мен, на техните водещи, на техните социолози, на техните политолози, на техните анализатори, то има много хора, които работиха съвестно, с достойнство и с всеотдайност за предизборната кампания на “Има такъв народ” и много хора, които гласуваха за “Има такъв народ”. И всичките тези хора заслужават уважение. Да, те заслужават уважение и аз дълбоко, искрено и безапелационно ги уважавам. И, за това, сега, като една национална телевизия, която обаче професионално си върши работата и не се прави, че нещо не е разбрала, не е чула, не е казала и не е излъчила, ще ви споделя истината.

А истината е следната: “Има такъв народ” на проведените местни избори печели 194 общински съветници в цялата страна (някои самостоятелно, а други в коалиции) и 67 кмета (някои самостоятелно, а други в коалиции). Включително, кмет на областен град. Град Ловеч.

От малък знам, че силата е в истината. Истината е такава, каквато ви я казах.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
9
 
22
 
! Отговори
баба мара преди 6 месеца
и какво да ви обръщат внимание вие се въртите като пумпал ту с едните ту сдругите на вас изобщо не може да се разчита вие не ставате за партнъор
27
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тая остаряла швестерка от коя дупка изкочи ?!? Пардон пещера :)
26
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
А КЪДЕ Е ЧЕРЕПА- НАЛИ ДОЙДЕ ДА ЗАВЗЕМЕ ВЛАСТТА.....
25
3
 
29
 
! Отговори
Късно е преди 6 месеца
СлаФчо,кога те избраха хората и можеше да танцуваш - ти се уплаши и избега.
24
5
 
29
 
! Отговори
Велин преди 6 месеца
Горките хорица в Ловеч, ама каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи.
23
6
 
24
 
! Отговори
Марко преди 6 месеца
Славчо,Славчо да се криеш от избирате ли,от народа и от себе си не е геройство! "Има такъв народ" скоро ще стане ВМРО -2.С приказки,музиканти и сценаристи. само чалга шоу по телевизията ти!
22
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Колкото по-*** е един човек, толкова повече обвинява другите за собствената си некадърност.
21
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
За по-долу коментиралия под ник Реалист, уважаеми господине, когато коментирате не е лошо да се запознаете малко с фактите и законите! За местни избори се изисква отседналост, тоест настоящия ти адрес да е в България от 6 месеца,, докато за другия вид избори не се изисква, затова Василев е можел да гласува за президент, парламент и евро депутати!
20
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен 24 Не е милиардер, но това не е важно. Важното е, че според теб това е порок. Явно ти слушаш Моцарт НА (а не ЗА) закуска.
19
8
 
22
 
! Отговори
Иван преди 6 месеца
Слави ти успя! Няма такава държава! Срутихте я с баце , Доган и сие.....
18
5
 
28
 
! Отговори
ПИТАНЕ преди 6 месеца
Славчо,върна ли държавната субсидия за партията?Затова мълчиш,само знаете да плюете и да се държите гаменски.Какво положително нещо са направили депутатите от ИТН,освен да говорят лъжи,да се хилят неадекватно и после да се събират и да говорят как са им го начу...ли на всички.Ти имаше възможност-не я оползотвори.Сега мълчи и не се прави на най-големия морализатор в републиката.Всички знаят как влезе в НС,но тогава не говореше за изборите.Трябва хората да са си загубили акъла,за да ти вярват.
17
5
 
14
 
! Отговори
... преди 6 месеца
До до Ох ! Това е клавиатура на Самсунг,където под "О" , е ...Э! Слави е руска матрьошка,така че не търси под вола теле!
16
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Прав си.Няма такава партия.Има едни чалгари,които се взеха много насериозно,дори спечелиха парламентарни избори с такива като тях,но после тотално се сринаха от алчност и некадърност.Затова никой не ги отразява.Не са ни интересни.
15
3
 
25
 
! Отговори
smoke_chiba_chiba преди 6 месеца
От дивана е лесно.
14
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Да живее софийската съветска интелигенщина - Слави Чалгара, Боко Пъдара, Тошо Свинара, Ицо Комара и Мишо Шамара и Бъстър Кийтън!
13
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
От първа политическа сила, до рИване по медиите за това, че вече не ги бръснат .... Безценно. А преди няма и година и половина ни обясняваше, че връщал мандата, защото щели да вземат пълно мнозинство в Парламента.
12
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Няма и такава холограма :) Този не е жив поне от година сигурно.
11
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Няма такъв чaлrap
10
11
 
13
 
! Отговори
Реалист преди 6 месеца
Защо медиите не отразяват темата - Асен Василев как е гласувал преди 5 месеца, а сега не може и как е министър, при положение, че е двоен гражданин. Нито една медия не отрази този грандиозен скандал. Не гледайте български медии, всички са на хранилка към посолството, какви медии са това, кукли на конци!
9
4
 
20
 
! Отговори
Ох, преди 6 месеца
Гледал нациэналните телевизии,защото били."национални", и били "телевизии"??? Български телевизии не гледам! Приличат ми на някакви черни хроники,на които единствената цел е да смачкат самочувствието на Българина! Тоя че печели,също е част от тази черна хроника!