Бойко Борисов: Ограбени сме, но до утре подкрепяме кабинета

10 ное 2023 14:12, Александър Попов
178
Бойко Борисов: Ограбени сме, но до утре подкрепяме кабинета
Снимка: БГНЕС

Факт е, че сме ограбени, факт е, че едни са се напечелили. Късат си ризите, че правителството едва ли не ще падне, ако падне дерогацията. Играят си с кое е нефтопродукт, кое не е, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по темата "Лукойл", след като наблюдава военно учение на полигона Нова село.

Следствие на политиката българите са ограбени, а някой извън България се е възползвал, продължи Борисов, отправяйки препратка към казаното от премиера Николай Денков по-рано, а именно, че няма индикации, че някой от България съдейства за заобикалянето на петролните санкциите, наложени на Русия. Министър-председателят присъства на същото учение на полигона край Сливен.

"Той е казал, че никой в България не се е възползвал, нали? Значи, някой извън България се е възползвал", добави Борисов.

"Приемам, вярвам на Денков, че никой в България не се е възползвал. Опитваме се това ограбване на българите да престане", добави още Бойко Борисов.

Борисов не даде отговор на въпроса дали ще подкрепи внесения втори вот на недоверие към кабинета.

"Ще подкрепяме правителството до утре, когато имам среща с актива на ГЕРБ", каза още Борисов. В събота ГЕРБ ще проведе Национално съвещание във Велико Търново.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
1
 
0
 
! Отговори
!!!!! преди 5 месеца
163.........."13години управлява. 13години игра карти със Златев и прибираше такса спокойствие"..................Що е то?
133
3
 
4
 
! Отговори
Я преди 5 месеца
Няма по нагъл тип. 13години управлява. 13години игра карти със Златев и прибираше такса спокойствие .13г. Лукойл един лев не даде на държавата. Сега бил ограбен боккллука.
132
2
 
4
 
! Отговори
човешка глупост преди 5 месеца
Поддръжниците на Тиквата едва ли съзнават какво всъщност поддържат " златните " му времена едва ли , по скоро не , вече ще се върнат , " урожаи " не ги чакат и нема да има , всъщност Тиквето употребява " ресурсът " за собственото си оцелявани и за опазване на накраденото .
131
2
 
8
 
! Отговори
срамота преди 5 месеца
Какво виждате на снимката?Възможно ли е това полуграмотно и нагло същество да ни ограбва почти 15 години?И никой да не смее да го вкара в затвора?
130
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тиквата да не си мисли че сме забравили за кюлчетата на шкафчето и че той построи руския газопровод! И кой сега гушка парите? Май някой му бръкна в паничката!
129
1
 
6
 
! Отговори
бис Морген преди 5 месеца
"До утре подкрепяме кабинета. Вярвам на Денков, че никой в България не се е възползвал, само дето малко е поограбвал туй-онуй. Добавям: Това ограбване на българите да престане! До утре смятам да държа Шарлатанското царство на тръни. Има още много часове, по мой стар навик ще си сменям мнението средно на 3-4 часа."
128
2
 
11
 
! Отговори
НИКОЙ преди 5 месеца
Леко, леко слънцето започна да залязва......над Банкя
127
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
боце отърва ли магнитски
126
1
 
14
 
! Отговори
Боко Тиквата преди 5 месеца
Подкрепяме кабинета до утре, и след това отново от вдругиден. хи хи хи
125
6
 
8
 
! Отговори
Гумичка за триене преди 5 месеца
Кирето и оня с големите очи с данъка върху бакшиша ще гледат тъпо вдругиден!
124
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Стига,бе!Верно ли са го ограбили?
123
1
 
1
 
! Отговори
ОТНОСНО ЦИГАРИТЕ преди 5 месеца
Нека скачат. Ще има по-малко ХОББ и СА пулмонис.
122
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тази плоча се върти от 2 години поне, а за хората с 2+ мозъчни клетки от първия ден на т.нар. дерогация му беше ясно за какво иде реч. Та Боко, закъснял си, половинат електорат те зарязахме спасявай!
121
3
 
10
 
! Отговори
до пенсионер преди 5 месеца
Така изнася на Баце, защото и за него има далавера, а негативите за слепци като теб са за ППДБ. Умните виждат, че това става с изключителната поддръжка от ГЕРБ и ДПС>
120
2
 
6
 
! Отговори
ПРЕВОД преди 5 месеца
Цакат, ни всички от ГЕРБ недоволстват, но от посолството така ми наредждат, затова и си смених мнението за изборите.
119
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
От утре цигарите скачат с 30 стотинки. От първи януари 2024 - с още 20 стотинки.
118
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Пенсионер 142 Няма какво да връщате, защото вече ще вървите само надолу. Идват нови поколения а вашите си заминават. Това е цялата истина.
117
2
 
11
 
! Отговори
Киро Парапеткин преди 5 месеца
Бибитко го държа в джоба си и отвреме-навреме го вадя да си поеме въздух и да изръси някой бисер за забавление на овцете.
116
8
 
4
 
! Отговори
Пенсионер преди 5 месеца
Борисов, ограбване на българите продължава. Виж какви налу-дни.чави идеи в имат в София Склащай ги тия или нови избори и всички за ГЕРБ. Да си върнем стабилната държава.
115
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Боко да се не пени, щото никой не му вярва, а и до утре три пъти може да си смени мнението!