Бойко Борисов: Ограбени сме, но до утре подкрепяме кабинета

10 ное 2023 14:12, Александър Попов
178
Бойко Борисов: Ограбени сме, но до утре подкрепяме кабинета
Снимка: БГНЕС

Факт е, че сме ограбени, факт е, че едни са се напечелили. Късат си ризите, че правителството едва ли не ще падне, ако падне дерогацията. Играят си с кое е нефтопродукт, кое не е, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по темата "Лукойл", след като наблюдава военно учение на полигона Нова село.

Следствие на политиката българите са ограбени, а някой извън България се е възползвал, продължи Борисов, отправяйки препратка към казаното от премиера Николай Денков по-рано, а именно, че няма индикации, че някой от България съдейства за заобикалянето на петролните санкциите, наложени на Русия. Министър-председателят присъства на същото учение на полигона край Сливен.

"Той е казал, че никой в България не се е възползвал, нали? Значи, някой извън България се е възползвал", добави Борисов.

"Приемам, вярвам на Денков, че никой в България не се е възползвал. Опитваме се това ограбване на българите да престане", добави още Бойко Борисов.

Борисов не даде отговор на въпроса дали ще подкрепи внесения втори вот на недоверие към кабинета.

"Ще подкрепяме правителството до утре, когато имам среща с актива на ГЕРБ", каза още Борисов. В събота ГЕРБ ще проведе Национално съвещание във Велико Търново.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Бацето и Пеевско да не се отваряр много. Спасиха ги предния път, номтова не означава че са свободни да си рязиграват коня. Интересно е че висчки заедно са срещу ПП-ДБ. Т.е. истниата е че ГЕРБ ,ДПС ( това вече не се прикрива) , Възраждване,ИТН и БСП са едно. Това се видя на изборите в София. Изборателите на ГЕРБ масово гласуваха за предатставителя на Путин в София. Та мили хора събудете се и гласувайте на следващите избори. Изброените са представители на мафията
53
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Darko - Де да мачкаше Баце, ама май него мачкат.
52
0
 
9
 
! Отговори
Капитан Петко войвод преди 6 месеца
Факт било,че сме ограбени!Ами като е факт,сезирай органите!И той бил ограбен,ама още ще ги подкрепя!Щот не го включиха в грабежа ли?На оня свят ли ще ги носите ограбените от народа пари?Народен съд за всички грабители на България,кокто имаме уж демокрация!Как нямате от Бога срам и страх,ами все сте изтипосани на официални празници,докато четат имената на Левски,Ботев,ген.Вазов и други национални герои.Продажници,***!Вие продадохте България!!!
51
1
 
8
 
! Отговори
:) преди 6 месеца
Кой играеше карти с шефа на Лукойл? Кой? Сега "ограбени сме"...
50
3
 
5
 
! Отговори
Darko преди 6 месеца
Правителство ще има, Баце още не е изпран. А и по-добре Баце и ПП, отколкото Костя Копейкин лъжеца. Костаки станахте ли първа политическа сила на местните избори? Щото така беше казал :))) Герб и Промяната са по-добрият избор от разни шоумени като Славуца, БКП и Костя Късия. Мачкай Баце!
49
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тоя не беле ли мн дибър приятел с шефа на Лукойл?
48
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
днае че нищ оне може да направи и играеужким срещу пп но всъшност ги подкрепя винаги - това е заповедта от посолството и само голям наивник може да си помиисли че банкянското е в състояние да я наруши - така че всички приказки около него са за залъгване на народа
47
4
 
7
 
! Отговори
ВЕтЪра на ПОДмяната преди 6 месеца
Държат го не с не едно или две видеа които сме видяли ,според мен ! Ще, ще подкрепяш байо Чекмеджане иначе со./ро.// / сои/дката Кьовеши ще я подсетят за другите ти шашми. Брюксел не им пречи да ти натиснат копчето . Киро и Асен за сега слушат ,полезни ***./.оти са, както се казва,но и те си имат копче за натискане . Честит ДС -ти ноември ,честита подмяна на всички вас и новия кмет на столицата на ДС!
46
2
 
12
 
! Отговори
Йи преди 6 месеца
Боко не може да преживее че са направили схема и не са го включили
45
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тоя кло ун много неща забрави, дори и на белот не можеше да играе навремето. Щеше измервателни уреди да слага на входа и изхода на Нефтохима ама само с приказките си остана.
44
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Борисов, е, що до утре? Утре да чакаме новото ти различно мнение ли, обратно на днешното?
43
1
 
9
 
! Отговори
1262 преди 6 месеца
Наглец!!! Изгуби София и има наглостта още да се появява. Скоро ще даваш ДНК под строгия поглед на бай Ставри.
42
3
 
9
 
! Отговори
Ужас преди 6 месеца
Крадеца.... Вика дръжте крадеца...
41
2
 
8
 
! Отговори
хаха преди 6 месеца
Краварите яко са ги гепили за кайсийките. Поводът е много скъсен вече. Двете пpaceтa, този и Пеевски вместо да търкат наровете в ЦСЗ, те управляват тази теротория.
40
3
 
7
 
! Отговори
Бойко Промяната преди 6 месеца
Таа утрин отварам чекмежан и кюлчеят ги нема! Абе, охранитела, вчера, с коя жена бех?
39
3
 
9
 
! Отговори
Чичо Чеп преди 6 месеца
Толупчо бил ограбен! Ами украинските цистерни дето направиха коловози до България да зареждат горива? Тях кой ги плаща? Лукойл помага на Путин, Путин помага на Украйна - голем смех!
38
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
По скоро бацето, бащицата, вожда винетту требеше да каже *ОГРАБИХМЕ ВИ, но от утре с Кире и Шиши ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА!!! Тогава щеше да е прав!!! Не се наядохте гадoве бъллгароубийци!!!!
37
3
 
7
 
! Отговори
до анонимен 11 преди 6 месеца
"""Този е олицетворението на 90 % от българите..."""" ----- Е, което си е истина, си е истина!!! Добавяме веднага след това Киро (канадчето), АсАнчу (хамериканчету), Л. Общатъ и целият ни "Полит Отдел", нарен "елит" и сформиран от бившата ДС, от 1989 г. та, до днес и получаваме Фокусиранят образ на Картината "Бг Демокрация"!!!!
36
2
 
7
 
! Отговори
Надянко Нахуянков преди 6 месеца
Кирчо и Кокорчо са аут!
35
6
 
3
 
! Отговори
Йордан преди 6 месеца
Последните 2 години и половина всичко що може бе откраднато от радевчетата. И парите за пътищата, и новите заеми изчезнаха, и на Лукойл печалбата поради войната в Украйна, всичко. Честито на гласувалите за Радев и неговите радевчета!