Петков: Популизмът и тънките сметки са в ущърб на българските граждани

Модернизацията на армията спасявала животи
Обновена: 15 ное 2023 12:00 | 15 ное 2023 11:58, Камелия Цветанова
106
Петков: Популизмът и тънките сметки са в ущърб на българските граждани

Отбраната на база на стари руски машини може да предизвиква носталгия у някой от вас, но днешната им реализация и реална боеспособност е с пъти по-лошо от тези, които правителството придобива на базата на настоящата стратегия за модернизация, заяви съпредседателят на ПП Кирил Петков по време на дебата за вота на недоверие към правителство, внесен от опозиция за провал в националната сигурност и отбрана.

„Непрекъснато се говори колко струва модернизацията, но реално колко струва животът на хората в униформа, животът на цивилните?“, посочи той.

Още по темата
Според него въздушната и сухопътната отбрана трябва да се модернизират едновременно, за да имат оперативна съвместимост, като в същото време трябва да са оперативно съвместни и с нашите партньори от НАТО.

„Подкрепям стратегията на Тагарев и вярвам, че популисткото говорене и тънките сметки са в ущърб на българските граждани. Истинският патриотизъм е да имаш армия, която е оперативно съвместима, армия която да пази България в несигурни времена“, обобщи Кирил Петков. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още по темата: Кирил Петков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
0
 
! Отговори
До Киро преди 5 месеца
Ами защо го правите това като знаете?
70
0
 
1
 
! Отговори
БАРОН МЮНХАУЗЕН преди 5 месеца
АМА ВЕРНО ЛИ КИРЧО ХАРВАРДСКИ ЛЕТЯЛ НА 70 КИЛОМЕТРА БЕЗ КИСЛОРОД И НАДМИНАЛ РЕКОРДА НА БАУМГАРТНЕР??!!!...
69
1
 
1
 
! Отговори
Случаен минувач преди 5 месеца
Костадинов много добре затапи Кирил Петков. При липса на достатъчно кислород мозъкът наистина претърпява необратими увреждания. Друг е въпросът, че когато летиш на 8 000 метра, ти летиш в затворен самолет, в него се поддържа нормално налягане. Ако си на тая височина на открито, просто ще замръзнеш, там е много студено.
68
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Просто Киро Философ.
67
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Та те затова ли ходиха веднага след изборите до Израел,че след битката му с Газа да се сдобият и придобият оръжие останало от битката с Газа на базата на стратегията за модернизацията му,че друго не остана,а Израел с тази безрезервна помощ от нейните доверени роднини от тяхното коляно издигнали се в ерархията на талмута,която ще е затрупат с нови самолети,ракети,оръжие,боеприпаси и финанси за разходи за битката в милярди,че и още да им останат да харчат как мъченици от сътворените от тях войни.
66
0
 
14
 
! Отговори
Киролацята на К.у.р. преди 5 месеца
Ааа - той кога е летял - преди или след Харвард? Щото ако е преди това - да не пращам децата да учат там щото ако такива увредени мозъци могат да го завършват значи университета не става за нищо. По добре тук в НБУ - същата работа.
65
0
 
12
 
! Отговори
Киро в пандиза преди 5 месеца
Ха, ха, ха - ненавиждам Копейкин но е прав, че летенето на 8000 м. сериозно е увредило и без това малкото мозъче на този канадски т.ъ.п.ак.
64
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
ПП да се вслушва в съветите на Рузвелт,че "истината е толкова скъпоценна,че има нужда от поне една лъжа за телохранител".Не хвърляйте бисерите на свинете.С лъжците бъдете лъжци
63
0
 
5
 
! Отговори
ник преди 5 месеца
Този не толкова млад дихател ...е по дебелите сметки !
62
3
 
1
 
! Отговори
???????????????????? преди 5 месеца
Бойко предплати изтребители, които нямаме. Но Киро обира пешкира за липсата на държава и 15 години безвремие и корупция. Румъния си купи 36 броя употребяване ф16 за 388 милиона и си реши проблема. Но политиците им лежат в затвора за Корупция и прокуратурата там работи за хората а не за ДПС. Иска ми се някой от форума да стане премиер. Ще е много мъдър сигурен съм.. И да видя какъв бюджет ще направи.
61
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Миналата седмица видях ново издание на "Животинска ферма"на Дж.Оруел и се замислих:"Хъм,това ново издание може би е за почит и възхвала на"СГЛОБКАТА И ДПС"в едно,защото си имат и свин@ и както казва книгата или Оруел:(не е цитат,а обобщение):ПП /в книгата са свинете/, се самообявяват за най-умни сред своите събратя и за естествени ръководители на преврата се"вдигат" на бунт,завземат фермата и установяват нова власт без участието на човека,ама в неговата къща на края,де. Една лустрация ни делеше.
60
1
 
11
 
! Отговори
ххх преди 5 месеца
Кири, кире, ти не си бил роден но по онова време имахме 300 бойни самолета, от които 220 изстребителя, а сега си купихме скъпи чертежи?
59
0
 
10
 
! Отговори
хахав преди 5 месеца
Парапетният разбирач сега пък с ущърбите ни ли се зафана да ни ге разяснява. Само дебели сметки и заоблени дупета Кире , другото го мани .
58
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Най-големият популист (и армейски спец!) Киро се обяви срещу популистките изказвания! И на тоя другите му пречат, ама то иде от шефа му Денков тая линия и добре я държат всичките.
57
4
 
4
 
! Отговори
= преди 5 месеца
54----------Но защо купуваме най-скъпото без никаква смислена отбранителна стратегия, без търг? Трошат се народни пари за да може някой да вземе комисионна - под фотрмата на пари или протекции.
56
2
 
8
 
! Отговори
карачанаков преди 5 месеца
Кире, Кире, ти си ангел неин Кире, Кире, Радев ли те изпрати да топлиш Кире Ленино сърце да те обича и да ти се радва! Твоите детски хубави очи нещо искат Кире да и кажат думите са твоите сълзи малък си и нищо ти не знаеш. Твоите нежни мънички ръце все към нея Кире ги протягаш ти ще станеш силен някой ден и ще и го докажеш.
55
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Този заедно с Боко в една килия! По спешност, после там може да се изясняват и обясняват колкото си пожелаят.
54
0
 
22
 
! Отговори
Политолог преди 5 месеца
Защо все още има хора, които цитират какво бил се изцепил гелосания пуяк, оглупял доста докато е летял без кислород на 8000 м. височина ? Та нали цял народ вижда кактози клоун унищожава България !
53
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Христо Христов 53 - объркал си беее, гласувахме да ни управляват американци а не както до тогава руснаци!
52
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Христо Христов - тук само ти ревеш. Боли за червения провал, а? Както на държавно ниво, така и на местно. Злобей си на воля, освен смех друго не предизвикваш!