Петков: Популизмът и тънките сметки са в ущърб на българските граждани

Модернизацията на армията спасявала животи
Обновена: 15 ное 2023 12:00 | 15 ное 2023 11:58, Камелия Цветанова
106
Петков: Популизмът и тънките сметки са в ущърб на българските граждани

Отбраната на база на стари руски машини може да предизвиква носталгия у някой от вас, но днешната им реализация и реална боеспособност е с пъти по-лошо от тези, които правителството придобива на базата на настоящата стратегия за модернизация, заяви съпредседателят на ПП Кирил Петков по време на дебата за вота на недоверие към правителство, внесен от опозиция за провал в националната сигурност и отбрана.

„Непрекъснато се говори колко струва модернизацията, но реално колко струва животът на хората в униформа, животът на цивилните?“, посочи той.

Още по темата
Според него въздушната и сухопътната отбрана трябва да се модернизират едновременно, за да имат оперативна съвместимост, като в същото време трябва да са оперативно съвместни и с нашите партньори от НАТО.

„Подкрепям стратегията на Тагарев и вярвам, че популисткото говорене и тънките сметки са в ущърб на българските граждани. Истинският патриотизъм е да имаш армия, която е оперативно съвместима, армия която да пази България в несигурни времена“, обобщи Кирил Петков. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още по темата: кирил петков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Днес министъра на отбраната плаши българския народ с война от страна на Русия каза го днес в парламента тоя явно не е добре да прогнозира такава заплаха ,да отиде на лекар
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Така казано звучи добре Петков, но тънките сметки явно са от страна на ПП. От където и да го гледаш 6 милиона за страйкър, който идва и на части на всичко отгоре е меко казано доста скъпо. Да не говорим, че е дизайн от преди 40 години.
9
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
"Истинският патриотизъм е да имаш армия, която е оперативно съвместима"-------------------Истинския патриотизъм е да си живял и израстнал в България, да си запознат с належащите проблеми и да вземаш решения в интерес на държавата, а не да ми пристигнеш от Канада оня фен и да почнеш да ми обясняваш какво било патриотизъм под диктовката на чуждо посолство.
8
2
 
12
 
! Отговори
Муахаха преди 6 месеца
тоя е на Минус 350 000 гласа на последните Избори - добре, че бяха Местни, щото иначе 4-те % щяха да са Мечта-Недостижима!
7
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
ГОЛЯМО РЕДАКТИРАНЕ Е ПАДНАЛО, КАКЪВ Е ТОЯ ПРАВИЛЕН ИЗКАЗ НА ТЪ ПАКА? ТОЙ Е ФУНКЦИОНАЛНО НЕГРАМОТЕН, НЕ ЗНАЕ БЪЛГАРСКИ ЗА 2-РИ КЛАС И ВИКА НАПРИМЕР: ТЪРСИМЕ.
6
5
 
7
 
! Отговори
Забелязъл преди 6 месеца
Някой забелязал ли е Кирил като се смее каква физиономия вади. Ако някой друг направи такава ...много е вероятно да го заведат на преглед....
5
5
 
7
 
! Отговори
Аааа преди 6 месеца
Бегай бе,.. наркос!
4
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Къде е Киро на кирия ?
3
2
 
5
 
! Отговори
Посолството преди 6 месеца
И ние съветваме само дебели сметки и да са към рекетъори. А бе важното тази българска нацийка да ни плаща по много и на време
2
4
 
13
 
! Отговори
glas преди 6 месеца
слушах го live .. този наистина е болен с биполярно и тотално не на тази земя
1
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ее Кирчо къде изчезна бе? Липсваха ми словестните ти диарии в последните дни.