Божанков: Никой не може да спре Пеевски да съобщава пръв новините

Логично било "Възраждане" и БСП да не харесват сегашното управление
16 ное 2023 08:48, Нели Христова
40
Божанков: Никой не може да спре Пеевски да съобщава пръв новините
Снимка: БГНЕС

"Като говорим за оставки, аз не гледам футбол, но големият ми син е запален фен. Дори 10-годишното ми дете е разочаровано от това, което се случва в българския футбол. Категорично Борислав Михайлов трябва да си подаде оставката, трябваше да я подаде много отдавна не само заради последните скандали, но заради нивото, до което докара българския футбол", това коментира депутатът от "Продължаваме промяната" Явор Божанков пред БНТ.

"От "Възраждане" претърпяха абсолютна катастрофа на изборите. Мотивите за вота на недоверие са абсолютно предизборни, общи приказки. В едно изречение казват, че българската армия се лишава от отбранителни способности, а в следващо, че огромни инвестиции се правят в такива способности", коментира той вота на недоверие срещу кабинета, който ще се гласува днес.

По думите му е съвсем логично "Възраждане" и БСП да не харесват сегашното управление.

"Точно, защото те са алтернативата, управлението е безалтернативно. Няма как да си представим, че те идват на власт. "Възраждане" вадят България от ЕС или пък БСП с 20 души поемат управлението на страна в Народното събрание. Абсурд е това", категоричен бе Божанков.

"ИТН твърдяха, че някой им бил откраднал изборите заради машините. На тези избори успяха да отменят машините с други партии и видяха къде стоят на хартия. ДПС имат избор, постигнаха не лоши резултати. Те са заявили две неща - ясно е, че не искат и нямат министри, но подкрепят ключови приоритети за държавата и това е добре, защото няма как да проведем конституционната реформа без мнозинство", коментира още той.

Божанков каза, че ДПС не участват в управлението.

"Никой не може да спре Делян Пеевски да съобщава пръв новините. Какво предлагате, да го чакаме на летящ старт в кулоарите, за да ги съобщим преди него?", пошегува се той.

"Те са заявили тяхната подкрепа по линия Шенген и еврозоната не от вчера. Чест им прави, че в много труден избор те подкрепиха декларацията срещу "Хамас", каза още депутатът от ПП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
АПК преди 5 месеца
Момето си разбира от работата
28
0
 
4
 
! Отговори
Божанков преди 5 месеца
Ти си един *** от ГО!
27
0
 
5
 
! Отговори
МръснатаПянаПълзи преди 5 месеца
ШопарОт ще се насее от напъни,за да угоди на Амбасадата краварска, за да не му гушнат надиплените с "честен"труд пачки по краварския "за Кон" Магнитски или да не го бастисат демократично.
26
0
 
5
 
! Отговори
Биньо медарев преди 5 месеца
Отрочето на Доган скоро ще покаже кой е
25
0
 
4
 
! Отговори
Бай Дрън преди 5 месеца
За тоя мога да кажа само едно. ГлУпк.
24
0
 
8
 
! Отговори
Справедлив преди 5 месеца
Трябва да се промени конституцията така че ако не са гласували 75% от имащите право на глас - изборите да се считат за непроверени. С едно изречение - всички избрани правителства в последните 34 години не са одобрени и желани от народа
23
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Какъв си *** Божнов .как дрънкаш напред назад простотии. Няма ли за такива като тебе един *** че да мирясате.
22
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Не е плазмодий като теб, също говори директно истината и не е мека китка, учи се от него ***!
21
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
И двамата са от едно котило,тоя гей да ходи в някой бардак
20
1
 
6
 
! Отговори
Радио Москва преди 5 месеца
Корупцията разяжда държавните институции....МВР е черна дупка където потъват парите на данъкоплатците и генерира още повече престъпност вместо да я бори!!!!Всъщност ДАНС и МВР обслужва или е мафия облечена в закони , наредби, правила узаконяващи организираната престъпност
19
2
 
11
 
! Отговори
алоо преди 5 месеца
"БСП с 20 души поемат управлението на страна в Народното събрание. Абсурд е това". Щом ПП с 30 души могат,защо те с 20 да не могат бе изтърсаче мамино?!?Ако човек не следи политиката и чете това изказване на този оръ.ляк,ще си мисли че ПП са 80+ депутати.....
18
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Хахахах, Божанката кефи. Има бъдеще в това момче. С лек хумор много точно обяснява текущата реалност.
17
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Сглобката е нелигитимна и продиктувана отвън. Герб-сдс също сглобка, същата фиктивна, хем са отделни оартии хем не са. Накакъв принцип никой не коже да обясни осеен посолството . А ппдб са също сглобка. Дб също са сглобка от 5 псевдопартии преди това и тези 5 псевдопартии са пълни с хрантутници на НПОта. Антоанета Цонева от БХК. За какво си говорим? В крайна сметка една фашистка партия от кадри НПОта се представя за управление. А в конституцията съвсем друго пише.
16
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Гледам, че ръката му е още на мястото си.
15
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ей, аватар
14
5
 
5
 
! Отговори
? преди 5 месеца
Преди Бойко съобщаваше новините, сега като няма кой го прави Пеевски И това е добре. Ако нямаш мнозинство и трябва да управляваш България да е про-европейска, да влезе в Шанген и НАТО а партньори нямаш в парламента - Нито ИНТ, Възраждане, ДПС, БСП или ГЕРБ са нормални партии, от които дори не е ясно и а ли про-европейска трябва да си голям дипломат. Да оставяш другите в светлината на прожекторите. Всяка добра идея да я подсказваш на партньорите си все едно идва от тях. Евала на ПП и ДБ
13
2
 
13
 
! Отговори
Лупи преди 5 месеца
А бе то и ПП отдавна трябваше да са се прибрали на село да копат царевицата, ама ей го на, още сте в парламента и творите безумия всеки ден.
12
1
 
14
 
! Отговори
ROETERSANDCNN UNITED преди 5 месеца
ЖОЖОБА БОЖАНКО ЩЯЛ ДА СЕ ИЗПРАВИ СРЕЩУ ШОПАРА В СУМО БИТКА ЗА ПРИЗА ПРЪВ НОВИНАР!!!
11
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Делян е говорител на сглобката
10
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Нископлатена жрица на простолудиетто, това си ти Божанконков