Трифонов: Веднъж ги свалихме и пак ще го направим!

"ГЕРБ, ДПС и "Продължаваме промяната" се разбраха за дерогацията"
17 ное 2023 17:15, Нели Христова
80
Трифонов: Веднъж ги свалихме и пак ще го направим!
Снимка: БГНЕС

"ГЕРБ, ДПС и "Продължаваме промяната" се разбраха за дерогацията. Естествено, че ще се разберат. Те са се събрали да печелят, а не да управляват. Тоест, да печелят като управляват. А печалбите не търпят емоции. Те изискват взаимни компромиси",  пише във фейсбука си лидерът на ИТН Слави Трифонов.

"Както казват в "Кръстникът": Нищо лично, просто бизнес. Едното лоби се разбра с другото лоби, че трябва да печелят и двете лобита. Така, че стана безпределно ясно защо са заедно хора, които се мразят. И защо ще правят всякакви компромиси, и всички приказки в публичното пространство са просто "пунта мара", както казва един от некоалиционните партньори.

И друго стана ясно. ГЕРБ и ДПС днес се разбраха с Асен Василев, а не с Денков, което ясно показва кой е истинският министър-председател в това правителство. Изводът е толкова ясен. Просто бизнес и то с Асен Василев. А, и той обещал, че няма да прави никакви коалиции с БСП, Възраждане и ИТН. За другите не знам, но за "Има такъв народ" знам. Не е имало нужда да ни споменава, ние по принцип не го щем. И него, и неговите подчинени. Веднъж ги свалихме и ще направим всичко възможно пак да ги свалим. Нищо лично, просто справедливост", пише още Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
6
 
! Отговори
Ангелина преди 5 месеца
Слави ,на теб проблемът е ,че не си важен фактор и от "третото лоби".Ти си причината промяната ,като процес да не продължи. Ти никого не си "свалил" ,просто и преди и сега изпълняваш "мръсните поръчки" ,на тези ,срещу ,които "уж се бореше" и които преди ,чрез теб действаха "отвън" ,а сега са "отвътре " и се правят ,че са част от "сглобката". Те са и тези ,които умишлено и целенасочено , "насъскаха" *** зависими от тях индивиди ,вкл. провокатори от МВР за размириците по време на мача.
62
1
 
5
 
! Отговори
Учиндолски преди 5 месеца
Трифоноооов, Трифонов! Взе се много на сериозно! Ти си една ***! Ще ги свалиш, ако ти плати Тиквата!!! Ха, ха, ха.!!! Ти можеш да бъдеш само "ПАТЕРИЦА".
61
1
 
5
 
! Отговори
Ники преди 5 месеца
Били ги сналили. ГЕРБ свалифа предного правителство. Тия просто им помогнаха
60
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Е как:)), коалоцията/сглобката/, е стабилна, ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ -спаси София и ДПС, имат общи интереси и се подкрепят, опозицията е малцинство, малко трудно.
59
3
 
8
 
! Отговори
Тоя учиндолски преди 5 месеца
няма ли да се спре, хем Господ го наказва, хем продължава да умира от завист и злоба. Раднево изчадие, много гадно и много долно.
58
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Няма как да свалите ПП-ДБ, защото м.г. ГЕРБ,ДПС, ИТН и Възраждане свалиха ПП-ДБ, но сега ПП-ДБ, ГЕРБ, ДПС са в дружеска сглобка, а останалите всички партии в НС да събереш, пак не стигат гласове за успешен вот на недоверие.Старият милиционер отвреме навреме, напр. по време на балотажа, се опитва да клати лодката, но загуби София, Варна, Пазарджик, Видин, Русе, Благоевград и си мирна. Време му е за смяна преди ГЕРБ да последва участта на БСП, която от 3-а партия стана джудже.
57
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ауу, този е роден Дявол! Не може да диша без да върши злини.....
56
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
веднъж излъгахте хората и вече сте никои
55
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Стига,злобе,бе човек.Глей си старините.Не си за политиката.Ходи примерно да са заяждаш с Л.Иванова.Там по те бива.
54
5
 
19
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 5 месеца
Чалгата се взема на сериозно
53
6
 
6
 
! Отговори
Ddd преди 5 месеца
Тоя започна да ми става забавен.
52
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Стига ни с 30 депутати ПП,ДБ да съсипват държавата. Какво става, когато с 12 ИТН, се гласи да управлява?! Смях!
51
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тоя плешив paпoн освен да злобее и плeщи дежурните си глyпости... друго не прави...
50
7
 
18
 
! Отговори
Дон Хуан Ибаняс преди 5 месеца
Понеже твоето лоби Славунчо не печели, затова искаш да сваляш правителството. Всичко е ясно ! Само *** и нагъл човек може да мечтая за това.
49
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
ИТН се оляха тотално и никога няма да получат мнозинството, което получиха преди. Слави да каже, като падне това правителство, какво следва? Има ли то алтернатива?
48
4
 
10
 
! Отговори
Нищо лично преди 5 месеца
Аз пък като квестор на Държавния изпит на Станислав Трифонов, този който отключи стаята, отключи рояла ( единият беше заключен ), който донесе две кафета и чай на журито ( за съжаление само един проф. е жив - беше доцент тогава ) и който донесе протокола ( проф. Станчев го върна ) пък искам СЛАВИ ДА СЕ ОТТЕГЛИ ОТ ПОЛИТИКАТА. И подкрепям становището на тогавашния ректор на Академията - който каза в интервю че съжалява за това. Между другото обещаната виола бе дадена, а обещаните столове къде са
47
6
 
22
 
! Отговори
Смях преди 5 месеца
На тоя партията му събра на местните избори по-малко от Сидероглу, когато беше златно пръстче.
46
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Удивително е как мъже на преклонна възраст (като този на снимката), като се видят с пари и влияние и ИЗКУКВАТ ... започват да живеят в свой измислен свят, нямащ нищо общо с реалността.
45
6
 
19
 
! Отговори
Слави Слави преди 5 месеца
Вие ги сваляте, после народа ги събира. Не бъркаш ли няъде, кое е правилното. Ти знаеш ли какво е демокрация. Лесно е да говориш от дивана.
44
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Славчо е по-некадърен и от Боби!