Трифонов: Веднъж ги свалихме и пак ще го направим!

"ГЕРБ, ДПС и "Продължаваме промяната" се разбраха за дерогацията"
17 ное 2023 17:15, Нели Христова
80
Трифонов: Веднъж ги свалихме и пак ще го направим!
Снимка: БГНЕС

"ГЕРБ, ДПС и "Продължаваме промяната" се разбраха за дерогацията. Естествено, че ще се разберат. Те са се събрали да печелят, а не да управляват. Тоест, да печелят като управляват. А печалбите не търпят емоции. Те изискват взаимни компромиси",  пише във фейсбука си лидерът на ИТН Слави Трифонов.

"Както казват в "Кръстникът": Нищо лично, просто бизнес. Едното лоби се разбра с другото лоби, че трябва да печелят и двете лобита. Така, че стана безпределно ясно защо са заедно хора, които се мразят. И защо ще правят всякакви компромиси, и всички приказки в публичното пространство са просто "пунта мара", както казва един от некоалиционните партньори.

И друго стана ясно. ГЕРБ и ДПС днес се разбраха с Асен Василев, а не с Денков, което ясно показва кой е истинският министър-председател в това правителство. Изводът е толкова ясен. Просто бизнес и то с Асен Василев. А, и той обещал, че няма да прави никакви коалиции с БСП, Възраждане и ИТН. За другите не знам, но за "Има такъв народ" знам. Не е имало нужда да ни споменава, ние по принцип не го щем. И него, и неговите подчинени. Веднъж ги свалихме и ще направим всичко възможно пак да ги свалим. Нищо лично, просто справедливост", пише още Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
3
 
22
 
! Отговори
Абе такава е тя преди 5 месеца
аман от свалячи!
42
13
 
8
 
! Отговори
ХоХо преди 5 месеца
При това положение , ако Молецът има капка достойнство и себеуважение трябва веднага да си ХВЪРЛИ ОСТАВКАТА !
41
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Някои хора само сваляния на правителства им е в главата, защото друго не могат. Тъжно е когато се хванеш за нещо, което не ти е работа и искаш да командьориш, тъжно е когато си нефелен да водиш, а завистта те гризе ли гризе. Тъжно е когато гледаш отстрани как другите работят за кауза, а ти мислиш само за разваляне на къщата. Тъжно е!
40
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Няма значение Славчо , взжното е народа да се дере , бензина , тока , газа . данъците .Другото няма значение от 34 години насам
39
2
 
29
 
! Отговори
до Реалист преди 5 месеца
не съм фен на никой, нали гледахме реално?Правиш партия в парламентарна Република, имаш шанс да управляваш и да промениш нещо, но както тай самия се хвали бутали сме правителства, та бутна две правителства и после поиска референдум за президентска Република, освен да плюва нищо съществено не е казал, то не бяха космонавти, то не бяха 6 моста на Дунав и както казах ...и още и още
38
12
 
6
 
! Отговори
Реалист преди 5 месеца
До Реалист: Да позная ли, че си от фен клуба на най-големите лъжци - ПП/ДъеБъ, какво стана направихте ли коалиция с ДПС и ГЕРБ, че май друго говориха твоите хора преди изборите.
37
5
 
13
 
! Отговори
РОШАВИЯ БОЛШЕВИК преди 5 месеца
ИДЕ ВИ КРАЯ КОМУНАРЧЕТА ВЪЗДУХАРЧЕТА.
36
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Гледай си шоуто не се занимавай със политика.видя се че не ставаш.не бъркай шоуто със политиката,твоя тошко само глупости дрънка.НЕСТАВАТЕ
35
4
 
21
 
! Отговори
до Реалист преди 5 месеца
истината е ,че Чалгаря е пионка, истината е, че ако има доблест, няма 3 години да говори само от фейса, и още, и още, но няма смисъл... ти си Реалист,хахахаххахаха
34
24
 
10
 
! Отговори
Реалист преди 5 месеца
До всички от коментарите, не Ви знам платени ли сте, какви сте, но когато някой казва истината с факти - няма какво да се каже, харесва ли Ви или не!
33
9
 
17
 
! Отговори
амиии.... преди 5 месеца
спирайте да му четете фейса на тоя, господа журналисти, поканете го дойде за интервю, въпроси, отговори, така от диванчето всичките знаят много, най-малкото е неуважение към вас и аудиторията, или Чалгарчето не може без предварителни инструктажи от Резидентчето?
32
5
 
22
 
! Отговори
Да напомня: преди 5 месеца
Този двуметров Зайо Байо се бе покрил вдън земя по време на протестите. Защото там се раздаваха шамари и не му беше комфортно.После, когато Буци падна, чалгарят моментално се изпъчи за снимка до тленните му останки..Заешки номера по плевенски!
31
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Имахме големи за теб но се оказа плевенски ***...
30
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Cлaвчo, нищo личнo, aмa и виe rи akaxтe тea roвнa, nич...
29
9
 
28
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 5 месеца
Придворният шут на Гоце се взема на сериозно...
28
8
 
23
 
! Отговори
Истината е, че преди 5 месеца
От как го помня: нищо градивно от този селтик - критикар, но поне направи добри пари
27
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Слави вие не свалихте ГЕРБ на него му изтече управлението 4.май. 2017г-12. май- 2021г- на вас ОЛИГАРСИТЕ ВИ ПРИВЕДОХА МИЛИОНИ ЗА ПЛАТЕНИТЕ ПРОТЕСТИ, А ТЕ ЗАПОЧНАХА НА 9 ЮЛИ 2020Г КОГАТО ЕС ОБЯВИ ЧЕ БГ Е ПРИЕТА В ЧАКАЛНЯТА НА ЕВРОЗОНАТА- А ОНАЯ КАКА С КОЗИЧКАТА ПОСЛЕ НАПРАВИ 23% ИНФЛАЦИЯ.
26
3
 
11
 
! Отговори
Вихър преди 5 месеца
Тези са като *** и трудно се изчистават!!!
25
8
 
25
 
! Отговори
Знае си мястото той преди 5 месеца
Сваля, но не качва. Формулират му проблема, той го изказва, но не предлага решение. Мутра - клоун. Така и не си избра, кое от двете иска да е.
24
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Вън бе пъпеш! Гледай си дрогата, и не се занимавай с нищо друго