Трифонов към Добрев: Вашето открито писмо трябва да е до Бойко Борисов

Депутатът от ГЕРБ по-рано написа отворено писмо до Асен Василев
23 ное 2023 21:57, Нели Христова
27
Трифонов към Добрев: Вашето открито писмо трябва да е до Бойко Борисов
Снимка: БГНЕС

Вместо Асен Василев да отговори на отвореното писмо на Делян Добрев, отговор дойде от лидера на "Има такъв народ" Слави Трифонов.

Още по темата

Ето какво написа той:

ОТКРИТО ПИСМО ДО ДЕЛЯН ДОБРЕВ, ВСЛЕДСТВИЕ НА ОТКРИТОТО МУ ПИСМО ДО АСЕН ВАСИЛЕВ.

Господин Добрев, прочетох Вашето писмо до Асен Василев. Разбира се, не надничам в чужда кореспонденция, но писмото Ви беше открито, някакси ми се наби в очите и ми е трудно да го подмина, все едно не съм го прочел. А, и нещата, за които пишете, касаят всички български граждани. Така че спокойно мога да взема отношение по тази мила и емоционална, епистоларна форма на обръщение.

В писмото си, Вие молите Асен Василев да се осъзнае по отношение на бюджета, да спре да тегли външен дълг, защото ще задлъжнеят българските деца. От текста става ясно, че според Вас, Асен Василев, когото познавате от 30 години, се е самозабравил и води държавата към финансов крах, а Вие с плачевен тон го карате да се осъзнае и да спре. Направо, като герой от турски сериал, който моли влюбената героиня да не прави необмислени, емоционални решения.

Само дето не сме в турски сериал, няма никакво значение от кога се познавате с Асен Василев, кога сте му бил приятел и кога не, защото Вие сте лицемерен за пореден път и може да спрете Асен Василев веднага. Няма нужда да му пишете открити любовни писма, просто Вашата партия трябва да спре да го подкрепя. Можехте да го спрете на два вота на недоверие, но вие гласувахте за Асен Василев. Вашата партия ГЕРБ, заедно с ДПС продължава да поддържа този човек. Вашият лидер, Бойко Борисов, заедно с Делян Пеевски са стабилната опора, благодарение на която Асен Василев може да си разиграва коня.

Така че, г-н Добрев, Вашето открито писмо трябва да е до Бойко Борисов, всъщност даже две писма - едно до Бойко, и едно до Вашия адаш Делян. И ако в тези писма сте много убедителен, лидерите на ГЕРБ и на ДПС веднага ще свалят Асен Василев от власт и той няма да може да тегли дългове и да задлъжняват българските деца.
Г-н Добрев, осъзнайте се и насочете емоционалните си, епистоларни форми на обръщение към правилните респонденти.
Слави Трифонов

П.С.

И понеже в писмото си казвате, че Асен Василев е успял да заплени хората и да убеди партийните лидери да следват неговите желания, ще Ви кажа, че Вие грешите. Мен нито ме е запленил, нито ме е убедил, а направо ме отврати и ме вбеси. И, за това веднъж вече го свалих от власт. Препоръчайте на лидерите на ГЕРБ и ДПС да направят същото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Последната измамна грандиозна пирамида наречена ИТН.Хикяди повярваха и вложиха техните на скъпи неща.Сърцата си И времето, разбира се.Времето, което е най ценно.Защото нито се купува, нито се връща.Мафията знае кое е най ценно .И направи така, че го пропиля.Ама не нейното де...На народа.Тъй като мафията не е научена да дава своето.А от чуждо.Както Бойко Методиеф управлява 12 години....
18
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Този ,,открития " създаде партия фантом.Търсихме я и я не намерихме след избора на голяма част от народа.На която и повярвахме .Не аз де.Други.Имаше едни пратеници ,бкоито се появяваха тук , таме.Колкото да се изхилят, и разкажат последният виц , който да измислили.Голям смях падна.Ама се смееха само те.Както е и в тяхното студио по живо предаване.Смешните обаче , се оказахме ние.За смях станахме.
17
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Доган търси председател на ДПС. Може и Трифонов да стане и той е много деен.
16
4
 
20
 
! Отговори
Аз към Трифонов преди 5 месеца
Прокиш, не искаме да ти гледаме кубето. Никой не се интересува от скапаната ти телевизия. Повечето от хората, които си подскачаха на кючеците, вече са в гроба от старост. Не си фактор, не ни занимавай. Учиндолският мъдрец, който не постигна нищо в тоя живот, няма защо да ни поучава.
15
8
 
18
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 5 месеца
Слави виж себе си и онези твоите сценаристи дето и намери работа нищоправене в парламента за 10000 лв и накъдето и е удобно натам вървят Мале леле дръж се Българио
14
11
 
21
 
! Отговори
Българин преди 5 месеца
Ами СлаФчо,явно че го поддържат Василев,за да не дойдете Вие,Копейката и Крушовишката Дива! Толкова е ясно и просто! Вдички знаем,че си говорителката на превратаджията Радев,че при нови избори да сколасаш с тандема Радев-Мадуро! И на тебе Асен Василев, ако беше дал на вашият министър Гроздан Караджов 3.5 милиарда ,сега щеше да пееш друга песен! Така че ,недей да говориш за лицемерие и дебелоочие,защото нямаш настигне! И точно при вашата сглобка с Асен ,ни натресохте най-голямата инфлация!
13
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ами една опоскана държава какво да тегли....заем ще тегли я ..Обаче да си го кажем честно...Никой не закача крадците.От Америка видяха кражбите на Гораноф и Пеевски От тук никой не видя.
12
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ами една опоскана държава какво да тегли....заем ще тегли я ..Обаче да си го кажем честно...Никой не зала че а крадците.От Америка видяха кражбите на Гораноф и Пеевски От тук никой не видя.
11
4
 
16
 
! Отговори
Не сте политици преди 5 месеца
Вие сте мафия и лъжете всички Българи!
10
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Асен Василев явно има Опасен чар!
9
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Усещам и предвиждам война между кланове.Сегс ще се скарат Бойко Методиеф и Доган за ,,Лукойл".Кой да го купи.
8
13
 
19
 
! Отговори
toti преди 5 месеца
ТИ СИ ОСТАВАШ ЕДИЖ ЖЕНЧО И ШУБЕЛИЯ,КАТО СИ ДЪЛЪГ, СИ ТОЛКОВА О *** И НЕ СТАВАШ ЗА ВОЖД!! СЕДИ СИ В ТЪМНАТА СТАИЧКА И НЕ СИ ПОКАЗВАЙ КРИВАТА МУТРА ,ХОРАТА СА ИЗБРАНИ ДА ВОДЯТ И ТЕЗИ ОТ ПП СА МЪЖКАРИ И СЕ РАДВАМ,ЧЕ СА ОТ ХАРВАРД И СА НА СВЕТЛИНИ ГОДИНИ ОТ ХАСКОВСКИЯ СЕЛЯНИН ДОБРЕВ !!!
7
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Слави още малко ,и ще върне форма.Яено дрогата е направила това тяло в превърнал се зомб.Почеа да проявява признаци и проблясъци на разум
6
20
 
13
 
! Отговори
БРАВО преди 5 месеца
На Слави!
5
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Да срял кокорчо да тегли заеми щото щели да задлъжнеят децата на България . Ама кокорчо няма деца . Кво го бърка него тая работа ???
4
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Слави трябва да е набрал смелост.Явно разривът между Доган и Борисоф му е дал Ниша.
3
13
 
11
 
! Отговори
БАНко преди 5 месеца
БРАВО !!!
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Евалла бе Слави.,.престрашите най после и ти , да те видя как хулиш Борисоф.
1
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
а твоето до доган, надрусан чалгар такъв