Борисов: Когато аз се разбунтувах преди 20 години, имаше мощна комунистическа партия

По думите му Терзиев, Бонев и компания са кметове благодарение на ГЕРБ
2 дек 2023 12:37, Нели Христова
165
Борисов: Когато аз се разбунтувах преди 20 години, имаше мощна комунистическа партия
Снимка: БГНЕС

Терзиев, Бонев и компания са кметове благодарение на нас. Стана криза в парламента. Партията на промяната не си държи на думата. Това заяви лидерът на Бойко Борисов в Сливен пред Младежката организация на партията.

"Те се изкълчиха и въпреки, че мина гласуването, не стана красиво. Стана така, че една подобна формула на управление трябва да работи. Дори искам да им коментирам аргументите. В медиите излезе, че все едно Николай Денков е дошъл и ни се е накарал. Това беше внушението от новините. Това не е вярно. На мога да се карам само аз, а на мен - никой", категоричен бе Борисов.

"Истината е, че Мария Габриел ми беше написала, че с Денков искат да ме видят. Аз им казах "Не, ще се видя с Асен Василев и Христо Иванов". Това казах, в 10 часа среща - час и нещо говорихме, зададох си моите въпроси, Асен Василев беше коректен, излязохме заедно, казахме пред медиите, че взимаме двете оставки (бел.ред. управителя и подуправителя на НЗОК), връщаме крачка назад, за да работим конструктивно и за следващите избори на регулатор", каза още Борисов.

Той бе категоричен, че работи добре с премиера акад. Николай Денков: "Работя добре с него, той ми е бил зам.-министър. Процесът, който направихме, беше успешен, но беше между мен, Асен Василев и Христо Иванов, държа да го знаете", подчерта той.

Борисов коментира пред младата генерация в и драмите в Столичния общински съвет. "Когато бях на вашата възраст, аз се разбунтувах. А демокрацията дава рядък шанс за тези, които със сърце, душа и ум, са искали да променят, не да се закичат с думата "промянатa". Имаше закон - кмет не може да е партиен лидер. Защото аз се разбунтувах и сам, без партия, без организация, станах кмет на София. От 61 общински съветници. Слушам воплите на новоизбраните. Терзиев, Бонев и компания са кметове благодарение на нас. Казвам "кметове", щото още не се знае кой е кмет между тях двамата", заяви лидерът на ГЕРБ.

С изказвания ще се включат и Десислава Танева, областен координатор на ГЕРБ-Сливен, Стефан Радев, кмет на Сливен и Асим Адемов, член на Европейският парламент от групата на ЕНП/ГЕРБ. Сред основните теми на форума ще са иновациите, земеделието, местната власт и бюджетните политики. Като лектори ще бъдат Делян Добрев, председател на комисията по енергетика в Народното събрание и Калин Каменов, кмет на гр. Враца.

Когато аз се разбунтувах преди 20 години, имаше мощна комунистическа партия, каза още Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
0
 
5
 
! Отговори
Обективен преди 7 месеца
Да,имаше мощна комунистическа партия и Боко беше неин член. Защото ,за да си охранител на Тодор Живков , трябваше да си комунист до девето коляно .
146
0
 
3
 
! Отговори
ББ преди 7 месеца
Докато има спящи овчици, ще има и лъжливи овчарчета.
145
0
 
3
 
! Отговори
€€€ преди 7 месеца
Я ПОЖАРА БУДА РАЗБУНТУВАНИЯТ... АЛА КОЛКО ЕВРО ОТКРАДНА И ЩЕ ОТКРАДНЕ ЗА ШАЙКАТА, АХ ПОЖАРА БУДА РАЗБУНТУВАНИЯТ??!!!...
144
0
 
3
 
! Отговори
Керка преди 7 месеца
ЗАЩО НЕ СЕ ПЕНСИОНИРАШ И ХАРЧИШОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ ОТ НАРОДА С 200!
143
0
 
7
 
! Отговори
Ленко преди 7 месеца
Страшен и голям бунтар била тази Тиква а ние все още мислим,че само шкафчета може да пълни!Пълен с приказки от "Винету"!Крадец от класа!
142
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Дъртия комунист бил се разбунтувал ,срещу партията си,кого лъже,тези младежи,пред които бърбори глупости,защото ние ,неговите съвременници,го знаем що за комунист беше,даже още си пази червения партиен билет,през 90те години имаше деполитизация на армията полицията,пожарната,същия този "антикомунист" отказа,и напусна пожарната,сега ,приказва пред младите какъв "страшен антикомунист " е бил.
141
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
И сега има мощно крадеща комунистическа партия с новото си име ГЕ,П,И!
140
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Борисов малко е шамарил турците през мощния комунистически режим, щом продължават да го подкрепят!!
139
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Това не е Буда, това е Юда!
138
0
 
3
 
! Отговори
Ангелина преди 7 месеца
До анонимен под номер 106 - Ако ,ББ не беше част от " ДС" - същият не би могъл да работи в структурите на МВР и ако не беше "доносничил " по неговия начин ,не би могъл да го поставят задкулисието да е удобен на тях премиер ,толкова години ,без да има качествата за това . Не може да се оспори ,че е интуитивен играч ,благодарение ,на което се "приспособява" ,като хамелеон. ББ предаде ВСИЧКИ ,КОИТО ИМАХА ПРИНОС ЗА "ВЪЗХОДА" НА ГЕРБ и в момента ,не само предава ,но продава България ,заради себе си.
137
2
 
2
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 месеца
Нещо много обикаля районите, а и Цялото ТроЛлско Войнство се е активирало да хвърля плюнка, ...на нови избори ми мирише! Явно "ротацията" може и да се случи,колкото и Менкаджиите да се правят на неразбрали!
136
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Мето и Илиенски , и те ли са били бунтари ..Той Сретен Йосич да те барне, ще видиш ти едни бунтове.....Ще ти припомни от къде тръгне и от се идиш...
135
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Този наистина ли си вярва , че някога е бил десидент.При това е бил частен охранител и съдружник точно с бивши комунистически лакеи.Едни пари са делели В едно легло са спали.И е нелепо да твърдиш , че си бил бунтар.
134
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Борисоф си бълнууува ...някой вярва ли на лъжите му
133
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Б.Борисов пред младите в ГЕРБ: 'На ГЕРБ мога да се карам само аз, на мен - никой!' Изфирясал милиционер! Сталинист!
132
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Този кога ще го освидетелстват?
131
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Чета в БЛИЦ бг. Едно изказване ,на нашия бивш премиер-слънце,цитирам "на ГЕРБ никой ,не може да се скара освен мен "край на цитата ,слънце ти не разбра ли,че си никой.
130
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Това да си политизиран, да подкрепяш някого, да слушаш някого най-малкото означава, че няма мозъчно вещество в главата ти!!!
129
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тиквата що още си мисли, че някой гласува за някого понеже той му бил казал??? Има ли още такива малооумници
128
7
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 7 месеца
Боко на другите избори ще ме хване за дeдoвeцът. Щял да подкрепя оня ненормалник Асан Василев?!?